Blä jag fick balsam i munen!

Denna dag har det hänt mycket. Efter skolan så åkte vi (8 pers, Jag, Olivia, Elin, Anna, Elsa, Linnea, Thomas och Niklas) till kommunhuset och pratade med en tjej där och hon skulle typ prata med rektorn så hoppas det funkar. Sen gick jag, Olivia och Elin till centrum och gick runt där sen åkte vi till Babyland för Olivia skulle leta efter en nappflaska med elefanter på till sin lillebror men dom hade ingen med elefanter så vi gick till Ö&b men dom hade inte heller så vi gick till Coop men inte dom heller så vi gick till Port73 men där visade bara hon i kassan oss leksaksnappflaskor till typ dockor. Så då åkte vi till Ica-maxi ochkolla och där hade dom en men man såg inte att det var en elefant så vi letade efter typ klistermärken tills vi kom på att dom skulle förstörts i diskmaskin och då kolla vi på pennor men Olivia köpte inget så då kolla vi på smink i stället. Sen åkte vi hem så jag kom hem 18.15 och då åt jag middag och sen hoppa jag studsmatta och sen duscha jag och nu är jag här! Men jag har sjukt ont i mina ben/fötter av allt hoppande och allt vi har gått. Men nu ska jag typ sova så hejdå!


Bild från google

Godmorgon!

Snart ska jag till skolan och efter den så åker vi till kommunhuset så kommer inte blogga förens ikväll typ. Ha en bra dag!

svar!

Anonym om Söndagsvideo!:
använder inte du bh? ;S
Svar:

Någon som va lite blind?

Hej!

Detta nagellacket köpte jag



denna Bh



Sen målade jag naglarna


oj blev lite utanför

STUDSMATTA!

Nu har jag satt upp studsmattan som mamma och pappa hämtade och så har jag hoppat lite. Jag e fett glad! Jag har tjatat på det i 3 år! Men jag kan visa bilder imorgon. Men nu e jag fett törstig så nu måste jag gå ner och dricka hejdå!


Bild från google

Den ser typ ut så och den är 4,4 m i diameter. Vi har typ beställt ett skyddsnät men det skulle skickas från Kina så vet ej när det kommer.

Handen

Idag efter skolan åkte jag till centrum med Elin och Nora för anna kunde inte åka till kommunhuset så vi ska dit imorgon istället. Men i centrum köpte jag ett nagellack och en bh som jag visar senare

God morgon!


Nu är det måndagmorgon och jag e fett trött och jag sitter och kollar på vakna med the voice och dom hade gjort om studion så sen såg lite konstig ut typ zebra på väggarna och massa glitter. Men nu ska jag äta frukost hejdå!

Söndagsvideo!

Denna vecka är Söndagsvideon en Haul video.


Oj jag glömde att visa linnet från gina. 

Vad e en haulvideo?
Det är när man visar vad man har shoppat :)

Edit: Videon finns på min youtube kanal

Mors dag!

Idag är det mors dag och jag har grattat mamma och hon fick en brosch som jag har virkat och en hängstol och sen bakade jag chokladmuffins. Ikväll ska vi äta Lax och imorgon så...... SKA VI HÄMTA STUDSMATTAN!!!!!!!!!!! Jag e fett glad.

Hängstolen såg ut så här:

Från Indiska

Nej Olivia!

Olivia om Tårar:
Ja jag kommer döööööööööööö!!!!!!!!!!111
SVAR: Nej Olivia du kommer inte att dö! Vi ska ju till kommunhuset på måndag och vi ska ha kvar henne, Anna skulle skicka in till Mitt i haninge och jag har hittat typ något brev man skickar till kommunen som dom som e högst i kommunen läser! Så det kommer bli bra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Klippning & shopping

Idag har jag klippt mig och sen åkte vi in till stan och jag köpte massa kläder som ni får se imorgon. Nu sitter jag och kollar på AFV som e sjukt kul. Jag skriver mer sen när jag sitter vid datan (nu är jag vid iPaden) ses

Tårar

Idag har jag haft en ganska jobbig dag för vi fick veta att Johanna våran gympalärare ska sluta i höst och att vi har bara 2 lektioner kvar med henne. När vi fick veta det så grät nästan alla tjejer i omklädningsrummet och då kom Johanna och satt och prata med oss. Då gick vi till rektorn för att klaga men hon va dum och sa att vi skulle baka en kaka och att det var mot lagen om Johanna skulle var kvar. Sen grät vi mer och då var det bara 10 min kvar av lunchen så då åt vi och sen gick jag och olivia på en promenad för rektorn sa att vi skulle det satt vi inte skulle få ont i huvudet av allt gråt men jag fick ändå ont i huvudet och så kom vi typ 20 min sent till lektionen. Fast gjorde nästan ingenting på lektionen. Sen hade jag håltimme på sista lektionen så då var jag på olivias franska och efter skolan åkte vi till Kommunhuset för att klaga men då var inte rätt person där så vi måste tillbaka på måndag.När vi gick där ifrån kom vi på att vi skulle skicka in en insändare till Mitt i Haninge. När jag kom hem och berätta för pappa sa han att man kunde skicka medborgarförslag så det ska vi göra på måndag tror jag. För då tas förslaget upp i högsta personerna i kommunen och måste typ tas upp och kollas igenom.


Bild från Google


Du är bara bäst Johanna!! Kommer sakna dig som f*n om vi inte får ha dig.

Hej!

När jag kom hem från skolan kollade jag på tv och orkade inte sätta på datan, sen år jag middag och efter det åkte vi till ica maxi där jag köpte massa saker. När jag kom hem så packa jag upp allt och nu sitter jag vid datan. Jag ska visa vad jag köpte och min bild från bilden. Snart så kommer min brorsa och min brorsas sambo som ska bo här på grund av en sak. 




Ansiktsrengöring


Sminkborttagnings sarvetter


Deo


Balsam, jag älskade denna när jag var liten!


Frida tidning.

Jag bloggar mer imorgon

Musikteori

Nu ska jag ha musikteori i datasalen för johanna(musikteorilärare) är sjuk. Vi börjar om 2 minuter. Idag slutar jag 14.50 för vi har ingen kör. Jag bloggar när jag kommer hem.


Fick ta en gammal bild för jag har ju inga bilder på denna data.

Gamla bilder

Jag hittade lite gamla bilder på min data som jag bara måste visa.



Så som då dom 2 bilderna över ska jag nog klippa mig på lördag!
Heja sverige!
Finaste tjejer!
Alla kan få vara barn någon gång.
Ida goes FJORTIS!
Hjälp!
Happy toes
Flying Ida
Hoppas jag blir fin på lördag.
Ida goes Håkan Hellström
Merry Christmas
Nora = Scary!
Glad påsk!
Yoo yoo yoo! hip hoppare in the house

Mobba inte för dom udda bilderna!

Svar!

Olivia om Finaste olivia!:
Ush nee!
SVAR: JOOOOO skit fin olivia!!!!!

Finaste olivia!

mms_img71513 (MMS)

Finaste olivia! Sånna bilder gjorde vi på bilden jag har också en men jag har ej fotat den så den får ni se när jag kommer hem. Nu ska jag ha musikdata. Hej då


God morgon!


nu sitter jag och kollar på The voice. Idag på so:n ska vi redovisa vårat sko företag. Men nu måste jag gå och göra en macka hejdå.

god natt!

nu ligger jag i min säng och bloggar från mobilen. Imorgon är en ganska lång dag vi slutar 15:40. Jag längtar tills på lördag för då ska jag klippa mig men vet inte riktigt hur och så ska jag kolla på kläder i stan. Men nu ska jag sova så ses vi imorgon.

Grynet!!!!!!!!!

Jag hittade gamla videos från när jag va liten all kommer väll ihåg GRYNET här kommer dom bästa jag hitta:
Jag bara älskar den sista.

Olivia

Nu har olivia typ precis åkt hem med bussen. Vi hade jätte kul och skrattade sjukt mycket. Men nu e jag ensam hemma men tror mamma kommer hem snart. Idag slutade vi tidigare för våran lärare rättade prov. Men ses sen.

Böcker!

Nu är söndags video uppe så kolla gärna på den. Idag har jag varit i skolan och på rasten lånade jag och olivia massa böcker med sommarlovslån så dom ska vara tillbaka 26 augusti. Jag lånade 6 böcker och olivia 9. När jag kom hem gjorde jag NO läxan och nu ska jag typ gå och sätta på mig min pjyamas och jag bara längtar tills och har en ziperall att sätta på mig. God natt!



Söndagsvideo! på en måndag!

 
Denna handlar om naglar!

Edit: Videon finns på min youtube kanal

Det där är armbandet

mms_img68660 (MMS)

Det där är armbandet som jag köpte på medeltidsmarknaden. Jag vet att det skulle ha kommit en söndagsvideo idag men jag hann inte lägga in den i datorn så ni får den imorgon. Jag kan säga att det är om naglar. God natt!


Hoppas,hoppas!

Idag har jag varit på medeltidsdagarna i tyresö det var väll ganska mysigt men det luktade skit. Vi kollade på tornerspel och så sen åkte vi hem och åt glass. Sen åkte dom hem. På kvällen så åkte vi till mammas arbetskamrat för att kolla på en studsmatta som vi kanske ska köpa och den va fett bra så jag hoppas att mamma och pappa går med på det. Bara ett problem, den har inget skyddsnät och den är ganska gammal så det finns inget skyddsnät i den storleken på affären. Men pappa skulle ringa dit och kolla om någon av dom storlekarna som finns passar. Hoppas på det. Men nu ska jag fortsätta att kolla på tv. Hej då!

suck

Hej! Som jag sa igår så va mina kusiner här idag och dom sover här tills imorgon så jag kan ej sitta vid datan utan måste leka med dom hela tiden. Idag vaknade jag halv elva och gick upp och åt frukost. Sen typ kom dom och vi lekte med lego och sen åt vi lunch. Efter lunchen åkte vi till tekniska museet och kollade på deras rymdutställning. När vi kom hem från den var det typ middag och efter den mer lego och sen lördagsgodis. Sen skulle dom sova och jag ville inte att någon skulle sova i mitt rum men mina föräldrar vägrar ju lyssna så jag va tvungen att börja gråta för att dom skulle fatta -.- Sen kollade vi på en film (jag,mamma och pappa) och nu ska jag sova. Sen imorgon ska dom va hos oss till typ 15 så jag bloggar väll efter det någongång. Sen imorgonkväll så kanske vi ska åka och kolla på en studsmatta :D. Men nu ska jag sova så god natt

God natt! ☺

Nu ska jag typ gå och lägga mig för jag måste typ upp tidigt imorgon. 



Talang 2011

Nu sitter jag och kollar på talang, det var typ en 11 åring som dansade till michael jackson. Han va grym. Nu ska det bli någon rolig trollkarl. Denna helg kommer inte upptaderingen va så bra för mina kusiner ska sova här asså dom små kusinerna -.- dom e 3 och 7 så jag kommer få leka med lego. Men nu ska jag kolla på han trollkarlen.



ÅH NEJ!!!!!!!!!! Men ändå JA!

Ni kommer ihåg när jag beställde en sån här:

Den skulle kommit förra veckan så idag ringde pappa och frågade var den va, då sa dom att vi inte hade någon beställning så våran beställning har typ försvunnit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Och den e ju slut i lager så jag kommer inte få någon sån men då var pappa jätte snäll och beställde en annan från ziperall.se som va mycket dyrare men den ser ut så här:


Så den kommer senast 3 juni. Jag hoppas VERKLIGEN att den kommer nu.

Hej!

Jag åkte till Centrum med Alva lite fort och köpte ett par skor, en bh och två bandeubh. Sen när jag kom hem åt jag lunch och sen klippte jag gräsmattan och nu har jag ätit en glass och nu kollar jag på tv.





Allt från H&M

Sen igår gjorde jag lite smycken:







Studiedag!

Idag har jag studiedag men vet inte vad jag ska göra

Ajjjjj mitt huvud

Jag har skit ont i huvudet så kommer ej blogga förens kanske imorgon. Det bror på när huvudvärken försvinner. HEJDÅ



Konsert 2

Nu börjar den andra konserten och den hoppas jag blir ännu bättre. Jag kanske bloggar när jag kommer hem jag vet ej men jag tror ej det.

http://justaboutmeolivia.blogg.se

Konsert 1

Nu ska första konserten börja hoppas det går bra och att vi inte sjunger fel.



http://justaboutmeolivia.blogg.se

Middag

Nu är det middag och jag ska äta min goda pastasallad

http://justaboutmeolivia.blogg.se

Lunch

Nu ska det bli lunch



http://justaboutmeolivia.blogg.se

Naglar





TIDSINSTÄLLT

http://justaboutmeolivia.blogg.se

Uptade: HAHAHAHAHAHAHA Jag kom på att jag skrev fel byt plats på höger och vänster.

Rep

Nu ska vårat rep börja



http://justaboutmeolivia.blogg.se

God morgon!

Nu har jag vaknat :) Jag har läst lite bloggar och nu ska jag kolla på The Voice. Men nu måste jag gå och fixa håret BYEBYE 

ps. jag har gjort 6 tidsinställda inlägg idag :)

Söndagsvideo!

Edit: Videon finns på min youtube kanal

Olivias blogg

Förlåt

förlåt för att jag inte har bloggat idag men vi hade strömavbrott i 4 timmar från 12 till 16. Sen så åkte jag till ica maxi för att köpa saker tills imorgon och när jag kom hem åt jag middag och sen fixade jag matsäcken och sen gjorde jag söndagsvideo (som laddar på youtube) OCH nu kunde jag blogga. Imorgon kommer det inte bli mycket bloggning så ska nog göra lite tidsinställt så att det inte blir allt för tråkigt. Nu ska jag packa tills imorgon och sen typ ta det lungt. När söndags videon är klar så lägger jag upp den och det blir nog sista inlägget för idag. Juste jag fixade mina naglar idag också så det får ni nog i ett tidsinställt inlägg imorgon.

3

Svergie kom 3a i eurovision!!!! Det är ju ändå skit bra!! Azerbajan (stavning) vann! grattis till dom och God natt!

New design

Jag var trött på den gamla så gjorde en ny



Om ni inte ser den tryck på F5
Vad tycks??

Eurovision

Nu har vi kommit hem och vi kollar på eurovision song contest och Eric Saade sjöng precis. Jag tycker att Irland ska vinna. Hej då nu ska jag fortsätta kolla

Hos Bella!

Nu e jag hos bella och vi kollar på tv. Bella ligger typ och asgarvar. vi ska äta middag här så ses sen

Sov länge

Idag sov jag länge till 11.15 faktiskt. Då gick jag ner och åt frukost och såg att min bok hade kommit fast vi hade inte hämtat posten igår. Så jag e glad fast jag kan inte virka idag för snart ska vi till mina kusiner på kalas. Jag bloggar kanske där. Det jobbigaste är att jag börjar få ont i halsen så jag pratar inte så mycket och äter halstabletter och glass :) För om jag blir sjuk tills på måndag kommer jag dö!!!!!!!!!!!!!!!! Glöm inte söndags tävlingen http://imida.blogg.se/2011/may/premiar-for-sondagvideo.html#comment jag ger en ledtråd: det är över 100 kulor! Men ses sen.



Kväll!

Jag åt kebab till middag och sen fick jag min namnsdags present ett presentkort på H&m. Men nu ska jag kolla om det är något bra på tv annars typ kolla lite på svtplay. Bye bye



Hej

Idag på musiken tränade vi på dansen och tobias "lärare" kollade på honom för han utbildar sig till en bättre musiklärare typ. Mitt i så kom ett meddelande ut i högtalarna att vi skulle äta lunch på skolgården. Det var ganska mysigt. På sista lektionen som var tyska hade vi Gurra (vikarie) och jag och Elsa var klar med arbetet så vi fick sluta tidigare :) då åkte jag hem och kolla lite på tv. Sen typ fixade jag ansiktet med skrubb och ansiktsmask m.m så nu e det mjuk. Men nu ska jag läsa lite bloggar så hejdå!

Fredag den 13!!!!

Godmorgon!
idag är det fredag den 13 så typ otursdag fast vet inte om jag tror på det. Jag slutar 14:05 så kommer typ hem 14:30. Nu sitter jag och kollar på vakna med the voice. Juste jag har namnsdag idag också för det är Linnea och jag heter det i mellanamn. Men nu ska jag fortsätta äta frukost nu hejdå! Hoppas ni inte har allt för mycket otur.

God morgon!

Godmorgon!
idag är en lång dag för vi slutar fyra. Men vi har kör rep från 2 - 4 för vi har konsert på måndag! Så jag kommer nog inte blogga förens ikväll. Ses sen <3

Nora!!!

Idag efter skolan var jag med Nora vi hade kul. Vi försökte kolla på glee men det bara stannade så vi kunde inte det. Nu ska jag gå ner och göra min macka tills imorgon. När jag har gjort den ska ni få bilder från pysslet.

Pallar ej

Jag paller ej blogga idag. Så ses imorgon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Känner mig ungefär såhär

God morgon!


Idag så har jag mitt nya linne på mig och dom nya leggingsen. Nu sitter jag och kollar på vakna med The voice. Ses sen

Leggingsen

Dom svarta e också lite randiga men det syns ej i webben

Grönt är gräset

Efter skolan så åkte jag hem och pappa hjälpte mig att beställa en virkbok. Sen efter maten åkte vi till ica maxi och handlade mat och jag köpte 2 par leggings för imorse när jag skulle sätta på mig ett par leggings så blev det typ 10 cm storl HÅL i dom så har bara ett par andra med hål i. Sen när jag kom hem från ica maxi så klippte jag gräsmattan (för att tjäna extra pengar) det var sjukt jobbigt. När jag var klar så duscha jag och nu kollar jag på total blackout det e fett kul. Imorgon efter skolan så är det ju pyssel och det e sista gången så när jag kommer hem får ni se allt jag har gjort på pysslet. Men nu ska jag fortsätta kolla så får ni bild på leggingsen snart.



Premiär för Söndagvideo!

Jag tänkte börja med detta nu varje söndag.



Ps. Glöm inte att vara med i tävlingen! TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!!!!

Vet ej när detta kommer upp på bloggen för blogg.se segar!

Edit: Videon finns på min youtube kanal

Söndag! ♥

Idag e det söndag och det betyder att helgen snart e slut. Idag har jag bara slappat och jag ska fortsätta med det. Idag kom pappa hem från estland och jag fick ett par shorts och tuggummin :) Shortsen var lite stora men det funkar med skärp. Men nu ska jag fortsätta kolla på tv hejdå.
Alldeles nytagen bild!

Jag skrev detta typ 15.00!

Djävulen bär Prada

Nu sitter jag och kollar på denna film den e fett bra. När den e slut ska jag typ sova. Den slutar 23.55. Detta är nog sista inlägget för idag. God natt.

Bokeh




Konsertkläder!

Skjorta: MQ (Mammas)
Kjol: Gina tricot (Mammas)
Strumpor: Monki
Beigea strumpbyxor: H&m
Visst e jag lik rachel från glee??

Shopping!

Nu får ni bilder på vad jag(mamma) har shoppat


Linne fårn H&m

Hudfärgade strumpbyxor (till konserten)

Knästrumpor från Monki (till konserten)


Trosor från H&m

Knästrumpor Dom e fett coola!
Snart får ni bild på hela Konsertoutfiten jag måste bara ta bort lite grejer från bilden för jag hade kläder på golvet (ojj!)



Stan! ♥

Om typ 20 min kommer min brorsa och hämtar min mamma och mig och då ska vi åka till stan ochkolla på marinens dag sen ska jag och mamma kolla på kläder till konserten i stan och sen typ åka hem. Jag tror denna dag kommer bli mysig. Men nu måste jag gå och fixa håret hejdå.


Dagens outfit:
Linne: Cubus
Shorts: Cubus
Leggings: H&M
H-jacka: Gina tricot
Bloggningen kommer nog va ganska dålig eftersom vi ska vara i stan hela dagen!

Foto/ Godnatt!

Jag e lite knäpp så nu har jag fotat bokeh jag har velat lära mig det skit länge och nu hittade jag en jätte bra video på youtube så jag fatta och det blev bra bilder men jag orkar inte ladda upp dom nu så ni får bara 1, fast jag lyckades nästan bara få grå bilder men ska typ redigera så bilderna blir i färg. Fast den ni får är i färg utan redigering.



Jag hade tänkt att fota fler bilder än vad jag tog men min lampa som jag använde börja lukta bränt så jag vågade inte mer. Men om jag hinner ska jag redigera denna helg. God natt!

Talang

Nu sitter jag och kollar på Talang 2011, det var någon liten kille som sjöng opera. Idag i skolan så spelade vi in stämmorna och det var kul fast man hörde typ bara bakgrundsmusiken. Sen på slöjden gjorde jag nästan klart mitt ministafli. Sen efter slöjden så skulle jag haft tyska men vi hade håltimme. Så jag åkte hem. På kvällen åt jag middag med mamma vi åt nachotallrik mums. Imorgon ska jag och mamma till stan och kolla på marinensdag (min bror jobbar där) Sen typ köpa lite saker till konserten. Men jag skriver mer sen.


Glees verision är SÅÅÅÅ mycket bättre än Rebecka Black!!

GLEE!

Idag har vi bestämt kläder till konserten och våran klass ska se ut som karaktärerna i glee och jag ska se ut som Rachel jag har hittat kjol, skjorta sen ska jag och mamma köpa vita knästrumpor och hudfärgade strumpbyxor. Ni får se bild sen för nu bloggar jag från iPaden så man kan ej lägga upp bilder. Nu sitter jag och kollar på herr och fru det är ganska kul. Men jag bloggar mer sen. Imorgon ska vi spela in don't stop belivin' stämmorna. Hoppas det går bra. Men ses sen!

Nu

Nu sitter jag på bussen på väg till pysslet det typ spö regnar ute -.- Hejdå


Inte god morgon!!!!

NNNNNEEEEEEEEEEEEEJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Det f*ucking snöar ute. Idag så ska jag ha hälsosamtal i skolan och efter skolan så ska jag på pyssel.

Sminkvideo

 
Hoppas ni garvar mycket!!

Edit: Videon finns på min youtube kanal

God morgon!


Nu ska jag gå ner och äta frukost hejdå

godnatt!

Nu sitter jag i min säng och har precis kollat klart på humorgalan den var rolig. Innan den så åt jag middag och innan det gjorde jag en video som ni får imorgon efter skolan det är en skämt smink video och den e sjukt rolig för jag e ful. Annars är det vanlig måndag och jag ska till skolan. Jag kommer nog hinna blogga på morgonen imorgon för vi börjar ju lite senare på måndagar. God natt och sov så gott

Fotovägg klar!

Nu har jag fixat klart och satt upp bilderna.
FÖRE


EFTER


Visst blev det fint?
Alla foton på bilden är tagna av mig!

Söndag!

Idag ska jag fixa klart med mina ramar som ni ska få bild på sen. Kanske virka något. Vet inte riktigt men vi får se men nu ska jag gå ut i förrådet och kolla om mina ramar e torra. Hej då

RSS 2.0