Helgens shopping

Här kommer bilderna på det jag köpte när jag var hos min mormor.


Ögonskuggspaletter från Wet n wild, 10 kr styck


Strumpor, 10 kr styck


5 pack strumpor, 25 kr

Rosa tubhalsduk, 179 kr

Helg resa

Efter lite kaos så kom vi iväg till mormor i fredags. Sen har vi varit där i helgen, kom hem typ sju idag. Jag köpte lite saker där som ni får se imorgon.
Imorgon så är det måndag och vi har nationella igen -.- denna gång i engelska. Men nu har jag precis packat upp och ska snart gå och sova. Vi hörs imorgon.

Long time no see

Nu var det nästan en vecka sen jag skrev senast. Men det har inte hänt så mycket, vi hade tre so prov så hjärnan tänkte mest so. I fredags så städade vi med klassen i Västerhaninge. I lördags var släkten här och firade min bror som fyller år idag. Denna vecka vet jag inte om den blir roligare men kanske. Vi har iallafall nationella på onsdag i engelska och kemi prov på fredag (om någon ville veta). 
Just nu sitter jag och kollar på tv och ska gå till bussen om typ 5 minuter. Så vi får höras senare, hejdå!

Gårdagen

Igår så var jag och klippte mig, bara topparna men ändå. Efter det så åkte jag, mamma, pappa och min bror till nacka forum och gick runt där. Jag köpte bara en sak, en jeans jacka. Är jätte nöjd med den.
Idag har jag mest slappat och imorgon är det måndag igen, under nästa vecka har jag 3 so-prov (varav 2 är nationella). Men nu ska jag kolla på lite serier och sen fixa lite inför imorgon. Men nu får ni en bild på jackan.


Den är från Jc

Fredags shopping med mamma

Idag efter skolan så åkte jag till mammas jobb och mötte henne. Sen åkte vi in till stan och gick runt och shoppade och tittade i affärer. Det var super mysigt. Vi var även på Sephora som öppnade på biblioteksgatan idag. När vi hade tittat klart åkte vi hem och åt middag och sen kollade jag på let's dance. Men nu ska ni få se vad jag köpte.


Nagellack från & Other Stories 70 kr


Kajal från Sephora 75 kr

En sak som man använder när man tvättar ansiktet från Sephora 49 kr

Bakat kakor

Idag bakade jag kakor och dom blev super goda. Idag är det fredag och den sista "riktiga" lov dagen och jag tycker jag har använt den bra. Jag har bakat kakor, kollat på serier och slappat. Men nu ska jag fortsätta kolla på serien.


Hos naprapaten igår

Igår var jag som sagt hos naprapaten och det gick väl bra. Det började med att jag fick lite akupunktur, alltså nålar i nacken och ryggen. Sen så masserade han lite och på slutet så knäckte han nacken åt båda hållen och ryggen på tre ställen. När jag var klar så hade nästan alla spänningar i nacken släppt vilket resulterade i att jag blev jätte snurrig och höll på att svimma. Så jag fick sitta där ett tag tills det hade försvunnit. Då skjutsade pappa hem mig och så satte jag mig i soffan och kollade på tv. Sen slappade jag mest resten av dagen. 

Idag så vet jag inte om det händer något speciellt men just nu sitter jag på min pappas jobb och tar det lugnt här och ska vara här tills typ lunch och sen ska jag åka hem igen och då kanske jag gör något annat. Jag har inte ont i nacken längre men lite i ryggen så hoppas det släpper under dagen.


Gammal bild som jag hittade på datorn

Glas påsk! (lite efter)

Jag kunde inte/orkade inte blogga hos mormor men jag hoppas ni överlevde. Nu har det i alla fall varit påsk och första april (hoppas ni inte gick på allt för många skämt). Idag har jag inte gjort så mycket men slappat framför tvn. Har sjukt ont i nacken (och har haft det ganska länge) så imorgon ska jag till naprapaten, så hoppas det blir bättre av det. Men nu tänkte jag visa bilder på de få sakerna jag köpte när jag var hos mormor och även vad jag fick i mitt påskägg.


Jag köpte detta godiset


Jag köpte även ett par vanliga vita skor


Jag fick ett presentkort på H&m

RSS 2.0