Vi drar till fjällen!

Idag så åker jag och Olivia till fjällen och det ska bli superkul!! Jag hoppas jag kan blogga därifrån men vi får se. Jag ska iallafall ta massor med bilder så dom får ni se när jag kommer hem. Nu sitter jag och ska snart gå och äta frukost och sen kommer Olivia och när alla är klara så ska vi åka, det borde bli runt 10. Men nu ska jag gå och försöka komma på vad jag har glömt packa. Hejdå!Klippning & lite shopping

Idag var jag och klippte mig (bara topparna). Efter det åkte vi till Kista och åt lunch och kollade lite i affärer, jag fick med mig två saker hem. Detta var vad jag fick:


Pyjamas tröja från Cubus 99kr - 25% rabatt (orkar inte räkna)


Pyjamas byxor från Cubus 169kr - 25% rabatt (orkar inte räkna)

Glad Alla Hjärtans Dag!

Idag är det alla hjärtans dag så hoppas ni får en trevlig alla hjärtans dag.


Hinner inte med allt

Tyvärr så är det mycket som händer just nu med skola, nationella osv och då blir det bloggningen som drabbas. Jag kan i alla fall berätta att sen vi sågs sist har jag gått i skolan, haft ett till nationella i svenska, varit på en jätte rolig filmkväll hos olivia, sovit typ. Sen igår var jag på Zumba med olivia och det var super kul och när jag kom hem var jag sjukt trött och ville typ sova men det kunde man ju inte eftersom man var tvungen att skriva på sin so uppsats. Idag så var jag och olivia på core boll och det var inte så jätte kul, det var mest jobbigt. Jag undrar hur mycket träningsvärk man kommer få. Annars så har jag mest pluggat och försökt att ta det lite lungt, de stunder man är ledig. Imorgon tror jag inte det händer något speciellt förutom att jag måste fortsätta skriva på min so uppsats. Sen på torsdag är det alla hjärtans dag och det är alltid mysigt. Men nu ska jag snart sova för man blir sjukt trött av all religion som snurrar i ens huvud.


Lite bild brist men denna fotade jag för typ två månader den men har aldrig visat den

Nationella

Igår så var jag på zumba med Olivia och det var jätte kul, så det måste vi göra fler gånger. Idag så hade vi (precis som alla andra 9:or i sverige) Nationella prov i Svenska. Det gick nog ganska bra (hoppas det iallafall), fast det var lite jobbigt att sitta still i typ tre timmar. Imorgon har vi lång dag och går till fyra. På fredag har vi prov igen också i typ tre timmar, fast då ska man skriva idag var det läsa. Funderar även på att göra en ny design men vet inte riktigt än om jag har någon tid. Nu ska jag skriva lite på min so uppsats så hej då!Banancupcakes med chokladfrosting

Idag så kände jag för att baka så efter middagen så gick jag och min bror till hemköp och så köpte jag det som man behövde. När jag kom hem så bakade jag först bananmuffins och sen medans dom svalnade duschade jag och sen gjorde jag chokladfrosting som jag sen spritsade på dom. Snart ska vi fika och då får jag äta dom, det kommer nog bli jätte gott.


Nya självporträtt

Nu har det inte varit så mycket bloggning igen men det är nog bara för det inte har hänt så mycket. I onsdags var det första nationella provet i svenska och jag tror det gick ganska bra. På onsdag och fredag nästa vecka är det två till. 
Idag har jag iallafall tagit det ganska lungt, jag vaknade vid halv tre och gick upp och åt lunch. Sen kollade jag lite på serier och kom på att det var länge sen jag fotade så jag tog lite självporträtt som jag under kvällen sen har redigerat. Vi åt tacos till middag och sen kollade vi på Melodifestivalen. Nu sitter jag vid datorn och kollar på lite mer serier och tänkte kanske göra lite på min so uppsats. Men nu får ni se några av bilderna jag tog idag, blev jätte nöjd med att ljuset blev så fint för det ser ut som sol ljus.
RSS 2.0