Förlåt

Jag har verkligen inget att skriva om för jag gör ungefär samma sak varje dag på praoen så det blir lite tråkigt om jag skriver om det varje dag. Så jag skriver när det händer något roligare. Snart är det helg!! Jippie


Bussen

Igår hann jag inte blogga så jag berättar nu vad jag gjorde igår. Jag fick hänga upp lite kameraväskor i butiken för dom hade extrapris på dom, jag packade lite fler paket. Sen fick jag hänga upp fler väskor för folk hade köpt och det skulle alltid vara fullt. Jag fick även packa upp sakerna som kom i måndags på pallarna och lägga in dom i lagret och lite i butiken. Sen fick jag möblera om lite i hyllorna så att mer saker skulle få plats.
och nu sitter jag på bussen på väg till praoen. Idag ska jag gå tidigare från praoen för vi har dansrep i skolan. Jag vet inte vad jag kommer göra idag för hon som jag brukar hjälpa är ledig. Vi ses senare.


Första dagen på praoen avklarad

Det var kul på praoen fast fick lite ont i ryggen eftersom jag stog upp i cirka sju timmar. Jag fick packa paket och packa upp pallar med fotosaker. Jag fick även stå lite vid kassen och titta på. Jag har ingen aning om vad jag ska göra imorgon. Men jag hoppas att jag inte har allt för tråkigt. Jag bara måste berätta en sak som hände på praoen. En som jobbar där kom fram till mig och sa: Bli inte rädd om Danne kastar ett objektiv på dig det betyder bara att det är trasigt och han gör det på alla nya. Jag ba: Okej.... Jag vet inte äns vem Danne är!!!! Men jag får väl akta mig för objektiv som kommer flygande då. Hejdå!

Prao

Idag börjar praoen och jag ska åka om typ 30 min. Jag e ganska nervös men ändå peppad. Jag slutar fem så kanske bloggar på vägen hem. Hejdå


Sommartid & Våfflor!

Ni har väl inte glömt bort att ställa fram klockan?
Jag hoppas inte det. Idag har jag varit och dansat och ätit lunch på pizza hut och till middag blir det våfflor eftersom det är våffeldagen idag. Imorgon börjar praoen!! Ska bli sjukt kul att vara på en fotobutik i två veckor. Men nu ska jag gå och kolla på tv.

Slappa in my ♥

Nu ska jag visa linnet jag köpte i stan i torsdag. Igår kom pappa hem från Barcelona och då hade han med sig två sjukt snygga tröjor till mig! + att jag fick ett paket från H&m igår som jag och mamma beställde för typ en månad sen.


Linne från H&m 99kr


Tröja från Barcelona


Tröja från Barcelona


Blus från H&m 149kr


Shorts från H&m 79kr (som jag ska ha på konserten)

Idag händer inte mycket jag kanske går ut och fotar för det är fint väder.

Trött tjej

Jag hade dansrep från sex till sju så fick äta middag fyra och sen kom jag hem vid halv åtta. Jag e sjukt trött och sitter jag tråkar och funderar på om jag ska kolla på tv. Imorgon ska jag som sagt till stan så bloggningen kommer inte bli den bästa men kanske bloggar från stan. Detta är nog det sista inlägget för idag så godnatt!



Utvecklingssamtal -.-

Idag har vi studiedag för de är utvecklingssamtal jag har mitt kvart i ett idag. Jag gillar verkligen inte utvecklingssamtal. Vi är lediga imorgon också och då ska jag åka till stan med olivia och shoppa!! Det ska bli fett kul. Nu ska jag gå och panta lite så man får lite mer pengar. Jag måste nog äta lunch också innan jag drar på utvecklingssamtal. Wish me luck!


Gårdagens shopping!


Linne från hollister


Shorts från Gina

Jag vet att jag suger!

Förlåt för att jag inte har bloggat på en vecka men jag har haft mycket att göra. Jag kan berätta om veckan lite kort.

Måndag: Jag va i skolan, hände inte så mycket.

Tisdag: Vi hade simning i skolan. Jag var i centrum med Alva och Nora.

Onsdag: Jag var i skolan, vi hade simning. Vi hade dansrep efter kören så jag slutade halv sex!!! Var sjukt trött.

Torsdag: Jag var i skolan. Jag åkte till centrum med Alva.

Fredag: Jag var i skolan, vi hade hemkunskap. Min bror kom på middag till oss.

Lördag: Jag var i stan med mamma och pappa och jag köpte två saker (som jag visar senare idag). Vi åt bakpotatis till middag (har inte ätit det på jätte länge).

Så där har ni hela min vecka. Nu ska jag gå och äta frukost.


Haul video!

Edit: Videon finns på min youtube kanal

Hej

Igår var jag i Nacka och shoppade och just nu så håller jag på att ladda upp en haulvideo till er! (Det är sjukt många som har önskat fler sånna). Jag såg Melodifestivalen igår och Loreen vann ju men jag hade hoppats på David Lindgren. Idag är det söndag och jag ska dansa och sen åka till min bror som fyller år och fira honom. Så jag hinner inte blogga så mycket. Men håll utsik så kommer en haul video snart!

Hurra för kvinnor!!

Idag är det intenationella kvinnodagen så jippie för kvinnor!

Idag efter skolan så simmade jag med olivia och sen när jag kom hem så åt jag middag och sen satt jag vid datorn lite. Men nu ska jag plugga till tyska provet som är imorgon -.- jag gillar inte prov!! Man blir alltid så stressad inför det och måste plugga massor och sen när man har gjort det ska man gå runt och va nervös om man har klarat det eller inte. För att sen få tillbaka det och pusta ut (förhoppnings vis) innan man måste plugga till nästa prov.

Imorgon så är det ju skola och efter skolan ska jag va med Olivia och så ska vi äta middag 16.30 för att sen åka till Fredrika Bremer för vår klass ska sälja fika på talangjakten. Jag hoppas att man får se talangjakten också och inte bara lägga upp fika.

Deltar i en tävling!



Jag är med och tävlar om detta smyckesställ på keyyo.blogg.se!!

Måndag morgon -.-

Nu är lovet slut och skolan börjar igen. Jag är faktiskt inte jätte trött. Men det är ändå slappt för vi har halv studiedagar måndag och tisdag så slutar vid lunch. Jag har syslöjd idag och det är super kul!! Men nu måste jag gå upp ur min extremt sköna säng och klä på mig.


Redigerad



Jag hade lite tråkigt så jag redigerade bilden från igår. Om typ 15 minuter ska jag åka och spela bowling med mina föräldrar och sen ska vi äta middag i stan.

1 Mars



Jag fotade lite idag detta är reslutatet. Den är oredigerad (utom att jag la på copyright). Snart ska jag in till stan och gå på Dirty dancing.

RSS 2.0