God natt!

Snart ska jag stänga av datorn för det e ju skola imorgon. så God natt

Plastglas!



Jag gjorde just en video!! Plastglas med Musik!!! ♥♥♥♥♥♥
Hiss eller Diss?

Pannkakor

Hihi nu ska jag göra pannkakor till lunch :D hoppas att dom blir mumsiga.

Ofixad och fortfarnade pyjamas :)


Bild från google men jag hoppas att det inte blir så där många

God morgon!

Godmorgon!
Nu ligger jag i soffan och kollar på Jims värld :D thats reeelly FUN 
Snart ska jag göra frukost så fort det blir reklam. Oj nu blev det det så hej då.

God natt!

Snart ska jag gå och lägga mig men först ska jag säga Tack! för alla kommentarer jag fick 6 komentarer på 30 min typ :D tack såå mycket.


Dagens hår (typ)


Min fina burk med tofsar och hårspännen :)

I want!!!



Åhh vill sååååå ha allt det där
Från vänster:
Stadium (fleece tröja)
H&m (t-shirt)
Stadium (skor)
H&m (hatt)
Stadium (tjocktröja)
Monki (dataväska)
Monki (t-shirt)
Gina tricot (tröja) 

Vad tycks?? Hiss eller Diss??

Hej!

Igår var jag i skolan och sen åkte jag och mamma och pappa till farsta och åt lunch och sen åkte vi till mina kusiner :) Där var det kul jag va med bella :D Idag har jag inte gjort mycket. Men nu tittar jag på shear geuius :) det e skojigt men hej då jag bloggar antingen ikväll eller imorgon för jag e ju ledig imorgon :)

Kommentar

Anonym om Hej!:
men gud vad jobbigt ni brukar ju ha typ hela tiden brandlarnm, skulle aldrig vilja gå i din skola!! :o <33

Vem är du??? jag såg på ip nummret att du har kommenterat förut men vem e du?? skriva det snälla :)

GRATTIS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

GRATTIS ÄLSKADE KUSIN!!!! 14 IDAG!!!!!!!! Izabella love you jag hoppas att du har världens bästa födelsedag!!! ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥




Bästa minnen med dig!
GRATTIS!!♥

Hej!

Idag har jag varit i skolan. Det var ganska kul förutom att brandalarmet gick för att någon smällde en raket inomhus -.- Efter skolan så åkte jag hem och gjorde inget! Nu tittar jag på tv. Hej då. Blää vi har skola imorgon.

Videofyme



Lite fail och ett konstigt ljud i slutet

Missa inte Ana gina show!



Med hugo robab och bo! (hugo rosas och paow)

Tv

Nu sitter jag och kollar på tv.

Sjuk :(

Idag e jag sjuk :( så jag sitter hemma och gör inget. Jag vill gå ner och kolla på tv men städerskan är där så kan ej :( hoppas mina kompisar i skolan har det kul dom har svenska nu ♥ jag orkar inte skriva mer så hej då :)


Sååååå söt bild från google jag älskade pimboli när jag va mindre ::)

Juste

Glömde säga God Natt!



R.I.P TV!!!

Min tv e trasig (eller inte tv:n utan boxen) så jag kan inte se på den men pappa beställde en ny som kommer nästa vecka :) Nu får ni 3 bilder som jag glömde förra gången på skorna och sminket.





95 kr

99 kr


0 kr för vi fick dom istället för mina gamla

I ♥ shopping

Idag var jag i skolan och det va kul och efter skolan åkte jag till centrum och skulle köpa smink, jag hittade innte det jag tänkte köpa men jag hittade lite annat men inte det som jag ville ha mest så jag måste typ åka till stan för att hitta det -.- och sen så köpte jag en väska :D den va på rea havla reapriset så istället för 400 så kosta den 140 :) jag blev jätte glad när jag hittade den för jag har kollat på den jätte många gånger men inte haft 400 att lägga på en väska så nu har jag den :) sen ringde pappa och sa att han hade lämmnat tillbaka mina uggs och att han hade lagt undan ett par andra skor. Så då kom han och hämta mig och vi åkte till skoaffären och dom passade dom ser ut som mina förra förutom att dom inte e svarta utan bruna. Jag e sur för min tv funkar inte i mitt rum. Men nu ska jag gå ner och kolla på tv. Hej då!



Morning!

God Morgon!
Jag e trött och ska snart till skolan men nu hinner jag inte mer.


Ansiktet var inte fint så jag täckte över det

Outfit:
T-shirt: Cubus
Linne: Cubus (fast det syns ej på bilden)
Jeans: Kappahal

Ny vecka

Hej!
Idag har jag varit i skolan och vi fick en ny tjej i klassen Elsa fast hon gick där i fyran men då gick inte jag där. Vi slutade även 12 :) och då va jag med Alva och vi spelade data och pictonery (stavning) det va skojigt sen så åkte jag hem och åt middag och sen kollade jag på Familjen annorlunda det va skojigt och nu kollar jag på spårlöst det e också kul men ibland sorgligt. Imorgon ska jag till skolan och efter ska jag till centrum med Anna jippie smink här kommer jag!!! skoja men God natt och sov gott.



Outfit:
Tröja: H&M
Linne: Cubus
Jeans: Kappahal

Ida ♥ Tv

Nu sitter jag och kollar på time out och innan var det solsidan det äger! När time out e slut ska jag gå ner jag äta äppelpaj som mamma har gjort. Imorgon e det skola och så men någon dag denna vecka MÅSTE jag åka till centrum för jag städade min smink väska och har typ inget kvar för det mesta har blivit för gammalt. Men det blir inte imorgon. Men hej då och god natt vi ses imorgon!

BLÄÄ

puisie
puçërr
بثرة
պզուկ
səpişik
pimple
пъпка
bums
strik
tagihawat
burbulla
疙瘩
にきび
foruncolo
فوبسی
puisie
puçërr
بثرة
պզուկ
səpişik
pimple
пъпка
bums
strik
tagihawat
burbulla
疙瘩
にきび
foruncolo
فوبسی
Lika fult på alla språk om ni vill veta vad gå in på googletranslate!!

Hej!

Idag vet jag inte vad jag ska göra men nu målar jag naglarna. Det var jätte trevligt igår. hej då!

Kort

om 1 timme så ska jag åka till stan och gå på restrang med familjen och så så orkar nog inte blogga när jag kommer hem men men ingen bild idag för har inte fotat mig eller något annat. hejdå!!!

Hej!

God morgon! nu sitter jag och kollar på the voice på kanal5 och e trött bussen går 08.40 det är fett långt kvar men ändå. Men nu ska jag gå ner och äta frukost men vi har bara 4 lektioner idag!! matte, idrott, slöjd och språk. Hej då!
Gammal bild!!!

Heej

Idag var jag i skolan och vi hade Lars från fridtidsgården som vikarie på musiken och vi sjöng believer och shackles och sen pratade vi och bestämde vi 3 låtar som vi ska spela in med klassen :) det blev Don't stop beliving glee verision!!!! i'ts my life glee verision och Adieu med enter shikari. Sen på so:n hade vi prov och man fick gå när man var klar och vi hade ingen kör så vi slutade efter so:n :) då åkte jag hem och gjorde typ inget och nu lyssnar jag på glee låtar så jag kunde inte bestämma mig för vilka hörlurar jag skulle välja så jag tog båda hihi











Nee skoja jag valde dom svarta
Hihi ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ to GLEE!!!!

☺☻♥♦♣♠•◘○◙♂♀♪♫☼½¼†©
Hihi jag har lite tråkigt

ɹǝu ɥɔo ddn

hihi rubriken är upp och ner.

Ello! (hello)

Mina nya skor

Outfit
Tröja: New look
Byxor: Lindex

+ en annan bild som jag försökte med igår men inte funka då och nu prövade jag igen men den funka inte nu heller:(

Heeej!

Idag hade vi sovmorgon så vi började 09.40 och då sa jag till pappa igår väck mig senast kl08.00 och gissa när jag vaknade ..... 08.45!!!! Fick värsta paniken och pappa skjutsade mig till bussen. Sen i skolan så hade vi bild och sen tyska och sen lunch (äckliga fiskpinnar) sen va det Musikdata det e kul. efter det var det labb fast vi hade typ vanlig no. sen hade vi 10 minuter engelska för sen skulle våran lärare åka där ifrån. Så jag och Alva spelade kort hela tiden :) vi spelade 500 fast vi kör det som har mest på fredag och just nu ligger jag efter med typ 200 poäng :( men hoppas på att komma ikapp imorgon :) sen hade vi so och det var inte så kul för imorgon har vi "läxförhör/prov" fast dålig som man är så har jag glömt boken i skolan :( sen åkte jag hem och åt mellis. Nu sitter jag och tittar på tv. Så hej då!

Tjo!

Vi kollade på många skor och vi hittade ett par men jag vet ej om dom e vattentäta men orkade inte bry mig. Men har ingen bild för dom fanns inte på deichmanns hemsida :( Men nu ska jag kolla på Rea på svtplay hej då!

Skor

Snart så kommer pappa hem och då ska vi åka och kolla på skor för mina läcker in och då hade jag mina svarta reebook och dom fick jag skavsår av så jag och pappa ska kolla efter några andra. Jag visar dom när vi kommer tillbaka (om vi hittar några så klart)



I want!!!

Jag vill ha:


Jacka från Gina


Väska från H&m


Datorfodral från Monki

Bilder

Nu blir det en mini bildbomb

Sakerna från new look








Mitt virkade kakmonster (fast jag har armar och ben kvar)


Sen fotade jag mig själv och hoppade den första var igår resten idag


Denna var lite failad men tyckte att den va cool ändå









Sen fotade jag laser penna


+ fler bilder som jag inte orkade lägga upp

Oj blev ganska många bilder :)

Hej

Idag har jag varit i skolan det va kul. Efter skolan när jag kom hem låg det ett paket på trappan och det var........ New look kläderna!!!!!!!!!!! Jag blev fett glad och allt passade och så förutom klänningen som hade lite långa axelband men jag ska be mamma att sy upp dom. Bilder får ni senare idag. Nu tittar jag på tv så skriver och visar bilder sen bye bye!

Glass!

Idag har jag varit i skolan och det var väll så där förutom att mina fejk uggs läcker in och jag blir jätte blöt om jag går typ i 1 min :( så imorgon ska jag INTE ha dom. Men när jag kom hem så gjorde vi glass jag och pappa för vi fick en glass maskin av min brorsa :). Åhh jag hoppas att mina föräldrar Pratar och kommer fram till att Alva får följa med till fjällen på lovet :) För pappa får hon men mamma vet typ inte men hoppas hon säger ja! annars får jag vara med en 3 åring och en 7 åring i 1 vecka -.- Men hejdå! Ps. Chokladglassen var JÄTTE god!!!


Bild från google

Svar!


Anonym om god natt:
hej kan du visa bilder på dina saker när paketet kommer från new look!! :)
Svar: Självklart ska jag visa sakerna och jag hoppas att dom kommer denna vecka. Pappa ringde dit idag och frågade och dom sa att det var någonstans i sverige så snart kommer det. Och snälla nästa gång skriv gärna namn :)

Godmorgon

Detta blir snabbt för jag ska gå om typ 5 min så hejdå!

god natt

Nu ligger jag i min säng och kollar på 2 1/2 men det e skoj. Imorgon börjar jag 08:35 så jag kanske hinner blogga på mogonen. Lovar inget men kanske. Men hej då och God natt! :)

Tråkig dag

Idag har jag inte gjort mycket. Jag har kollat på fullt hus från 11 till 15.10 (det va på tv) Jag älskar den serien den äger!! Sen så satte jag mig vid datan och det va allt! (mycket eller...inte) Ikväll börjar solsidan Jippie!!!! och imorgon e det skola -.- suck... aja har inget mer att skriva så hej då

Stan! ♥

Idag var jag ju i stan och shoppade en tröja och ett par Jeansleggings och 2 par långkalsonger(som jag ska ha i fjällen) Jag och pappa fikade på ett cafe jag åt en cookie och en festis sen gick vi till mamma som fixade naglarna och när hon va klar så gick vi till gallerian och åt lunch då åt jag köttbullar sen åkte vi till ica maxi och handlade saker till middagen. När vi kom hem gick jag till datorn och snart så ska vi äta middag (fast det e typ inte mat utan ost och kex) sen ska jag titta på fångarna på fortet och sen vet jag inte. Hej då! ♥
Nu bilder på kläderna


Paul Frank!!


Såå snygga


Jag orkade inte ta 2 bilder på dom för man köpte dom i 2 pack och dom va inte dom finaste men ingen ska ju typ se dom för man har ju dom under.

Ny design

Nu har jag fixat ny design för jag tycker att man ska ha gjort designen själv och så gillade jag inte att jag aalltid har haft rosa så nu e bloggen blå!

Helg!

Hej!
Idag ska jag åka till stan med mamma och pappa :) för mamma ska fixa naglarna. Igår tittade jag på let's dance men somnade på utröstnings saken så jag fick kolla nu på morgonen vem som hade åkt ut. Igår var jag och mamma och köpte bomull också och så hämtade vi mitt bokpaket och h&m kläderna som vi hade beställt jag fick en vitblå tröja som jag har på mig idag och en lila t-shirt med Gustavpå och så hade jag beställt ett par shorts men dom kommer om typ 2 veckor och en jacka men det var fel storlek så vi måste skicka tillbaka den :( men jag kommer ju att få en större sån då :) Men nu ska jag åka så jag bloggar mer när jag kommer hem om jag orkar.


Tröja: H&M
Linne: Lindex
Jeansleggings: Lindex
Ignorera mitt ansikte för jag tog kort med mitt stativ så det blev lite konstigt

Trött :(

Jag e fett trött!!!
Idag så var det faktiskt en ganska rolig dag förutom att brandlarmet gick på typ roligaste lektionen för att någon hade eldat i gympasalen (eller omklädningsrummet vet inte riktigt) sen hade vi halva kören så vi fick slutar 30 min tidigare :). På musiken hade vi Camilla för tobbe e ledig men han kommer nästa vecka. Vi sjöng gospel någon I belive in god! och nån annan låt som jag lägger ut video på :) den sista var bra. När jag kom hem så la jag mig på soffan för att titta på tv men jag somnade och vaknade sex så jag hade sovit i typ 2 timmar. Men nu ska jag kolla på Ana gina show (eller om 5 min men ändå). Hej då!








Hemma

Nu e jag hemma och kollar tv. Jag e trött så jag orkar inte skriva mer så jag lägger upp en rolig video istället.

Musikdata

Nu ska vi ha musikdata om 4 minuter :) Hej då (tråkigt inlägg men skit i det.)


Hello!

Idag var jag i skolan och det var väll så där förutom att brandalarmet gick när vi var i omklädningsrummet så då fick vi springa ut och stakars Nora hade bara underkläder på sig så hon fick klä på sig snabbt! Sen efter skolan så va jag med Nora och det var sjukt kul!!! Vi garvade MYCKET och kollade på videos på glee och tant rå biff(haha) Sen när hon hade åkt hem så kollade jag på tv och sen åt jag middag och nu kollar jag på Drömmen om ett leende det e spännande :) Hej då!

Frågestunden är avslutad!

Frågestund avslutad!

Amanda om Frågestund:
Favorit kläder?
Bästa vän? 

Svar: Det är nog min tröja från Gina.(den rosa med vit text på och brunt på armbågarna)
Jag vet inte men typ Alva!

Miiie :] om Frågestund:
Hur många besökare har du typ?

Svar: Mellan 10-20

Nora ;) om Frågestund:
Vilken är din favorit kändis?
Vilket e ditt favorit program just nu?
Favorit film?
Favorit affär?
Vad skulle du ta med dig till en egen ö? (en sak) 

Svar: Sam Tsui
Familjen annorlunda
Hairspray
H&M
Min dator (och Internet)

Nora^^ om Frågestund:

Juste Favorit blogg? :)

Svar: Vet ej typ alla jag läser xD

Hoppas ni fick era svar!

Ps. Klicka på namnen för att komma till deras bloggar :)

ROLIGASTE.....

Jag bara måste visa den här....



Detta är inte fusk testa själv...

God morgon!

god morgon alla trötta! jag ska snart gå ner och äta frukost och sen ska jag till skolan. Men nu får ni outfit bild.


Min webb suger!
Tröja: limetid too
Jeans: Lindex
Tjocktröja: Adidas

Sista dagen på lovet :(

Idag har jag kollat MYCKET på datan och sen fikat med familjen (för mina brorsor kom hem) sen så möblerade mamma och pappa om i vardagsrummet. Sen åt vi middag och nu kollar jag på minuten det e skoj men jag ska gå och lägga mig i tid ikväll för det e skola imorgon. Åhh jag vill virka för jag har hittat finaste mönstret men jag har typ inte tid att göra det :( så jag hoppas att inte skolan e så stressig så jag hinner göra det sen.

God natt!


Jag har tråkigt!

Är du kär? ja
Är du en sportfåne? nej
Är du fattig? Nej
Är du trött?ibland
Är du shoppingsugen? Alltid
Är du töntig? vet ej men tror lite
Är du ressugen? ja
Är du skolsugen? nja, lite
Är du irriterad? inte nu
Är du festivalsugen? nej
Är du saknad av nån? tror det
Smeknamn? vet ej men typ mort (av nora)
Bästa åldern? vet ej
Bästa tidningen? öhhh kp
Hur sminkar du dig? jag brukar inte sminka mig
Höstens accessoar? Halsduk
Hur många timmar sov du inatt? vet ej men för lite i alla fall
Vilken film såg du senast? snuten i hollywood 3
Vilken internetsida besökte du senast? ellaager.blogg.se (där jag hitta denna)
Vad sa du senast till vem? nej till pappa
Vem fick du senast sms från och vad stod det? varför packar du av Thomas
Vad gjorde du i förrgår? bowlade med min brorsa
Hur många msn-kontaktetr har du? 88
Vilket land besökte du senast? danmark
Vad såg du senast på tv? fångarna på fortet
Vad är det för märke på din dvd-spelare? jag har ingen
Senaste köp? godis
Vad har du för skor? fejk uggs
Vilken musik har du lyssnat på idag? alla låtar på min ipod
Vad drack du senast?  vatten
När sjöng du senast? Idag i bilen
Håller du det städat? oftast
Vad gör dig lycklig? mina kompisar och min familj
Vad har du för TV-kanaler?
Många..
Har du åkt moped någon gång?
japp
Har du busringt någon gång?
såklart
Kan du tänka dig att hoppa bungy-jump eller fallskärm?
nej
Vilken är den plats längst bort som du har besökt?
italien (haha xD)
Vilken är din favorit bland tecknade serier?
svampbob
Kan du alla orden i nationalsången?
japp
Badkar eller duschkabin?
dusch
Vilken är den bästa film du sett senaste månaden?
hairspray
Chips eller popcorn?
chips
Vilken färg på läppstift använder du?
ljusrosa
Apelsin- eller äppeljuice?
äpple
Vem är den senaste som du åt ute med, vad åt ni?
pappa, mamma, min bror och brorsans tjej vi åt på subway
Favoritchoklad?
vit
När röstade du senast?
aldrig (tror jag)
När åt du en hemodlad tomat sist?
i sommras.
Har du vunnit en prispokal någon gång?
ej
Pepsi eller Coca Cola?
INGET
Har du kräkts offentligt?
nej
Tror du på kärlek vid första ögonblicket?
ja
När besökte du ett sjukhus senast?
när jag föddes
Hade du mycket hår som liten bebis?
japp
Vad har du för meddelande på din telefon/mobilsvar?
standard saken.
Vad har du i din väska?
mobil, nycklar, tuggummi, busskort m.m
Någon favoritsak du gör innan du går och lägger dig?
dricker ett glas vatten
Vad är du tacksam för idag?
vet ej
Namn: Ida
Ålder: 13
Ringsignal: hey soul sister (haha fett gammal)
Fobi: hissar, spindlar, mörker
Något du stör dig på: konstiga människor som inte förstår
Snyggaste någon kan ha: vet ej
Sämsta låt: mr cool
Bästa låt: don't stop beliving - sam tsui
Dyraste sak du köpt: min webcam typ
Svärord: vet ej
Dålig vana: vet ej
Bästa film: hairspray
Bästa bok: hemligheten
Sämsta tidningen: DN
Det ord du använder mest: typ
En pinsam hemlighet: vet ej
Dummaste grej du gjort: berättat en hemlighet om en kompis (fast jag var typ 5)
Färg: turkos
Ögonfärg: grön/blå
Något du saknar: När jag va liten typ
Är du Musikalisk?: ja
Bästa bloggen?: typ alla som jag läser
Är du kär? ja
Är du en sportfåne? nej
Är du fattig? Nej
Är du trött? ibland
Är du shoppingsugen? Oftast
Är du töntig? vet ej men tror lite
Är du ressugen? ja
Är du skolsugen? nja, lite
Är du irriterad? inte nu
Är du festivalsugen? nej
Är du saknad av nån? tror det
Smeknamn? vet ej men typ mort (av nora)
Bästa åldern? vet ej
Bästa tidningen? öhhh kp
Hur sminkar du dig? jag brukar inte sminka mig
Höstens accessoar? Halsduk
Hur många timmar sov du inatt? vet ej men för lite i alla fall
Vilken film såg du senast? snuten i hollywood 3
Vilken internetsida besökte du senast? ellaager.blogg.se (där jag hitta denna)
Vad sa du senast till vem? nej till pappa
Vem fick du senast sms från och vad stod det? varför packar du av Thomas
Vad gjorde du i förrgår? bowlade med min brorsa
Hur många msn-kontaktetr har du? 88
Vilket land besökte du senast? danmark
Vad såg du senast på tv? fångarna på fortet
Vad är det för märke på din dvd-spelare? jag har ingen
Senaste köp? godis
Vad har du för skor? fejk uggs
Vilken musik har du lyssnat på idag? alla låtar på min ipod
Vad drack du senast?  vatten
När sjöng du senast? Idag i bilen
Håller du det städat? oftast
Vad gör dig lycklig? mina kompisar och min familj
Vad har du för TV-kanaler? Många..
Har du åkt moped någon gång? japp
Har du busringt någon gång? såklart
Kan du tänka dig att hoppa bungy-jump eller fallskärm? nej
Vilken är den plats längst bort som du har besökt? Italien (haha xD
Vilken är din favorit bland tecknade serier? svampbob
Kan du alla orden i nationalsången? japp
Badkar eller dusch kabin? dusch
Vilken är den bästa film du sett senaste månaden? hairspray
Chips eller popcorn? chips
Vilken färg på läppstift använder du? ljusrosa
Apelsin- eller äppeljuice? äpple
Vem är den senaste som du åt ute med, vad åt ni? pappa, mamma, min bror och brorsans tjej vi åt på subway
Favoritchoklad? Vit
När röstade du senast? Aldrig (tror jag)
När åt du en hemodlad tomat sist? I somras.
Har du vunnit en prispokal någon gång? Nej
Pepsi eller Coca Cola? INGET
Har du kräkts offentligt? Nej
Tror du på kärlek vid första ögonblicket? Ja
När besökte du ett sjukhus senast? När jag föddes
Hade du mycket hår som liten bebis? Japp
Vad har du för meddelande på din telefon/mobilsvar? Standard saken.
Vad har du i din väska? Mobil, nycklar, tuggummi, busskort m.m
Någon favoritsak du gör innan du går och lägger dig? Dricker ett glas vatten
Vad är du tacksam för idag? Vet ej
Namn: Ida
Ålder: 13
Ringsignal: Hey soul sister (haha fett gammal)
Fobi: Hissar, spindlar, mörker
Något du stör dig på: Konstiga människor som inte förstår
Snyggaste någon kan ha: Vet ej
Sämsta låt: Mr cool
Bästa låt: Don't stop beliving - Sam Tsui
Dyraste sak du köpt: Min webcam typ
Svärord: Vet ej
Dålig vana: Vet ej
Bästa film: Hairspray
Bästa bok: Hemligheten
Sämsta tidningen: DN
Det ord du använder mest: Typ
En pinsam hemlighet: Vet ej
Dummaste grej du gjort: Berättat en hemlighet om en kompis (fast jag var typ 5)
Färg: Turkos
Ögonfärg: Grön/blå
Något du saknar: När jag va liten typ
Är du Musikalisk?: Ja
Bästa bloggen?: Typ alla som jag läser

Godis!!

Nu sitter jag och kollar på fångarna på fortet och äter godis som jag köpte idag! mums! Men nu ska jag fortsätta titta jag skriver mer i pausen.



Ana Gina show

Haha jag kollade precis på ana Gina show det äger! Jag garva nästan ihjäl mig men nu kan jag inte skriva mer Förlåt för den dåliga uppdateringen men jag skriver när jag kommer hem imorgon typ. Hej då eller som Daniel säger cha cha bitches

Tidsinställt

God natt! Nu vet jag ju inte vad jag gör men jag kanske spelar kort eller sover eller tittar på tv.

Tidsinställt

Nu sitter jag nog i bilen på väg till mormor antingen lyssnar jag på musik, sover eller spelar på mobilen. Jag hoppas att jag bloggar när jag kommit dit men då utan bild.

Här sitter jag (eller?)


Så där ser min Ipod ut :)


Fett skön bild.

Hej

Nu sitter jag och tittar på 7: de himlen,  Snart så kanske vi ska åka men nu får ni facelook och outfit


Dålig kvalite!!
Tjocktröja: Bikbok
Jeansleggings: lindex
Tröja: Cubus (fast den ser ni inte)


Lite konstig men skit i det.


Min snygga tröja!

Svar!

Isabelle♥ om God natt!:
Fin blogg!
Har du gjort designen själv?

Svar: Nej som jag sa förut så har min kompis Elin gjort den! men visst va designen fin!

Paket + Ikea = pyssel och galgar

Idag när jag vaknade så gick jag ner och då sa pappa att mitt paket hade kommit (jag blev glad för trodde det va newlook kläder) men det va pysslet jag hade köpt. Det var väldigt kul. Sen åt jag frukost och då sa mamma att vi skulle till Ikea. När vi va på Ikea åt vi lunch och köpte galgar till mig (galgar stavas VÄLDIGT konstigt) Sen när vi kom hem så satte jag in alla galgar i garderoben och sen pysslade jag (och det blev jätte fint.) sen åt vi middag och nu tittar jag på tv men ska göra i ordning lite tidsinställda inlägg med bilder för kommer ju inte kunna blogga så mycket dagarna som kommer.

Paketet


Resultatet av min "kaka"

God natt!

God natt alla läsare! Hoppas ni sover gott.

Tv kväll

Jag sitter och tittar på tv på spårlöst och innan det så kollade jag på familjen annorlunda. Det e kul. Idag fick jag veta att på Onsdag ska jag åka till min mormor så då kommer det inte bli några inlägg med bilder men lite text iallafall. För på pappas dator kan man inte ladda upp (den e konstig) och det e den ända datorn med Internet. Men nu ska jag fortsätta kolla :) 


En redigerad bild jag gjorde idag.

Tack Elin!

Tack Elin som fixade min design:) Gå gärna in på hennes blogg :)

www.elaijjn.blogg.se

Hemma (igen)

Jag orkade inte följa med till stan idag för så fort jag ställer mig upp så blir jag yr så nu sitter jag och äter nudlar till lunch jag har också fixat en tjej som heter Elin som ska fixa designen :) så den kommer nog idag :D Så hej då!


Outfit:
Tröja: Monki
Byxor: K-sss

God natt!

Nu ska jag gå och lägga mig för ska inte sova till 2 som idag för kanske ska till stan om jag inte e för sjuk God natt!

Frågestund

Nu kör vi frågestund!



Ni e bäst!!

TACK MAMMA OCH PAPPA!! mina föräldrar åkte till netonnet idag för mamma skulle köpa en bärbar dator och sen när dom kom hem så sa dom Ida vi har en överraskning då trodde jag det va något litet så bara gav dom mig en bärbar data (då hade dom köpt en till mig och en till mamma) så jag e fett happy nu!!! så nu kommer ni få mycket bloggning på kväll/natt för den e tyst och liten så jag kan sitta med den i sängen! 


Den e fett snygg! och så köpte dom en lika dan mus!

Årets! <3

Här kommer årets 2010!

Årets godaste efterätt:

Årets finaste frisyr (på mig):


Årets roligaste dagar:
Centrum med er tjejer

Bästa kusin gud va kul vi hade

Nora! xD nu vet vi att man inte ska vara 2 på 1 skateboard

Haha finaste <3

Årets finaste bilder:



Årets finaste virkning:


Årets bästa konsert(med skolan):
Sötaste Alva! (och ida)

Årets bästa show:
Bounce!!!!!!!!!!!!

Årets nya kompis:
Olivia! <3

Nora <3 finaste bilden på dig!

Årets kanske fulaste bild på mig:

och kanske läskigast.

Hej

Idag sitter jag bara hemma för e fortfarande sjuk. Nu sitter jag i soffan och kollar på little miss sunshine (konstig men bra film) sen ska jag nog gå till datan och fixa årsinlägget :)

hej hej

Hej hej jag sitter i min säng och kollar på tv. Imorgon ska jag göra ett årets inlägg för jag kunde inte göra det idag för jag hade inga bilder på datorn för dom va på en annan. Sen ska jag ha frågestund också som jag ska fixa imorgon. Så har du någon fråga kom tillbaka imorgon och ställ den :) hej då

Nej :(

Jag såg precis att mitt tidsinställda inlägg som jag hade lagt upp igår inte hade kommit upp :( så nu kommer det (lite sent)



Gott nytt år!!!

Hemma

Idag sov jag till 13 och så gick jag ner och kollade på tv och då kollade jag på skönheten och odjuret (sjukt bra film :)). Sen åt jag köttbullar med potatismos och sen gick jag och duscha. Jag har typ inte gjort något mer idag. Men nu ska ni få bilder från igår.

Väldigt god desset som mamma hade gjort! Den får 10/10 helt klart.


Jag fotade fyrverkerier och det där va den bästa (men den blev lite gul för jag fotade genom ett fönster)

Juste glöm inte att titta på fångarna på fortet kl. 20.00 för blogglaget är med :D

RSS 2.0