Skola + simning + lägenhetsvisning = trött Ida

Idag hade vi gympa och spelade basket sen hade jag en håltimme -.- vi hade musik och engelska och sen lunch. Efter lunchen hade vi hel klass musikdata för labben var inställd. Så efter den så slutade vi :) då åkte jag och Olivia och simmade i typ 1 timme och så lekte vi i typ 1 timme. Det var typ en skit läskig gubbe som stirra på oss när vi simmade och sen när vi gick till lekdelen så följde han efter oss och satt typ och glodde på oss när vi lekte. Sen gick han men vi var skit rädda att han typ skulle stå utanför och vänta på oss. Efter det så kom pappa och hämta mig och så när jag kom hem så åt jag en pirog och sen skulle vi på lägenhetsvisning. När den var slut så åkte vi hem och vi kom hem typ nio så jag var fett trött. Men nu ska jag typ sova god natt!


Söndag

Idag var jag tvungen att gå upp nio för vi skulle kolla på en lägenhet vid elva. Det blev typ jätte stressigt så jag hann inte blogga. Efter vi hade kollat på lägenheten så åt vi lunch på något mysigt café. Sen åkte vi typ hem och så kollade jag på tv. Snart ska jag äta middag och så ska jag försöka gå och lägga mig tidigt eftersom det e skola imorgon. Jag ska också försöka hinna måla naglarna ikväll för nu e dom nakna! (jag hatar när jag inte har något nagellack det känns helt fel)

Godis + Gladiatorerna = min lördag kväll

Nu sitter jag och äter godis och kollar på tv helt själv :( haha hejdå

 


...



En bild säger mer en tusen ord

Fotosakerna!

Fjärrutlösare 379 kr


Step up ring 49 kr


Jag valde att fota med softfocus filteret för annars skulle ni bara se en lins. Det kostade iallafall 99 kr

Alla saker kommer från tvspelsweb.se som har massor med fotosaker!

Kväll

Jag glömde att säga förut att mina fotosaker kom idag (jätte snabb leverans) jag beställde ju i onsdags. Jag e iallafall super nöjd och fjärrutlösaren e sååååå bra. Ni får bilder på allt imorgon. För jag tog bilderna och la in dom på datorn men sen stängde jag av den (bra där Ida) så ni får dom imorgon. Imorgon händer typ inget, mina föräldrar skulle bort så jag e själv med min bror på kvällen. Jag kommer säkert att fota imorgon för det bror ju lite på vädret. Men nu ligger jag i min säng och kollar på tv och myser. Hej då!


Bakat Kakor!



Jag har precis bakat marbou kakor och dom blev super goda!!

Beställt!

Igår så beställde jag lite foto saker för mina julklapps pengar och jag tänkte visa vad jag beställde (paketet kommer typ nästa vecka)

En fjärrutlösare

Ett soft focus filter

En stepUp ring så jag kan ha mina filter på alla ojektiven (och inte bara på ett som nu)
Jag e sååå spänd!! Jag vill ha dom nu!!

För övrigt så har jag lite bloggtorka

God morgon!

Nu är det måndag igen och det betyder skola! Jag ska gå till bussen om 20 minuter typ. Jag har typ inget mer att skriva så ett dåligt inlägg blev detta.


Vinterbilder!
























Foto

Nu har jag kommit in från en fotopromenad. Det var ganska kallt om fingrarna. Jag tog typ 200 bilder så ni kommer få en bild bomb när jag kommer hem. Nu sitter jag och kollar på AFV


Hej

Idag vaknade jag jätte tidigt! Typ 8 men jag kollade på tv till typ halv nio sen gick jag och åt frukost. Jag spelade kort med min brorsa och byggde korthus. Efter lunchen så gick jag ut och fotade för här e det snö så jag har många fina vinterbilder som ni får när jag kommer hem. Sen gick jag och min brorsa till affären och jag köpte typ godis, tuggummi, mjölk och så köpte vi chokladpudding! När vi gick hem var det typ jätte kallt! Men sen kollade jag lite på tv och sen åt vi chokladpuddingen. Sen hände det typ inte så mycket fram till vi åt middag. Efter den så kollade jag på gladiatorerna och nu kollar vi typ på någon komedi film. Imorgon så ska jag fota lite mer (skulle gjort det idag men solen gick ner så det blev mörkt) sen ska vi åka hem så då ska jag väl sova i bilen. Men vi hörs imorgon!


Bilen

Skolan va ganska kul och linssoppan var inte så äcklig som jag trodde den var faktiskt ganska god. Vi bakade även bröd till som var sjukt gott. När jag kom hem så packade jag och fixade serier till ipaden. Sen åkte vi och jag somnade typ på direkten. Sen vaknade jag när vi stannade på Mc Donalds och åt middag och så köpte jag lite godis på Statoil. Sen satte vi oss i bilen igen och fortsatte att åka och nu sitter vi fortfarande här och e framme om typ 1 timme och jag sitter och sjunger (haha) och smsar. Jaha hejdå det e lite svårt att sjunga och skriva samtidigt.


Fredag!

Idag e det fredag! Jippie, jag ska till skolan om typ 45 minuter. Idag har vi hemkunskap och det är kul fast idag ska vi göra linssoppa -.- men det blir pannkakor till lunch så det kanske väger upp. Efter skolan ska jag hem och packa klart och fixa lite serier till ipaden för vi ska till mormor och jag ska va där till söndag så bloggningen kommer va dålig och bildlös för jag har inget internet på mobilen så jag kan bara blogga från ipaden. Men jag har med mig kameran och jag tänkte fota lite där så ni får bilder när jag kommer hem :) nu ska jag fortsätta äta frukost. Hej då!


God morgon!

Jag sitter på bussen fast ska av nästa. Idag har vi gympa och sen efter skolan ska jag simma med Olivia. Så tung väska idag.


God morgon!

Nu sitter jag på bussen på väg till skolan. Vi har syslöjd idag och det e kul. Jag slutar halv fyra så jag kommer hem typ fyra. Jag fixade mina naglar igår så ni får en dålig mobil bild på dom. Hejdå!


Svar på kommentar

Anna om Shopping:
Kan du inte göra en haul video , för du handlar ju ungefär varje dag ? :)

Svar: Jag brukar göra haul videos när jag köper mer än typ 5 saker för jag tycker inte det e kul om man gör en video där man visar typ 2-3 saker. Sen tar det väldigt lång tid att göra en video och redigera den och ladda upp den så då tycker jag det e lättare att ta bilder. Men jag kan försöka att göra fler haulvideos. Sen handlar jag inte varje dag utan det var bara nu att jag hade beställt saker från en hemsida och då kom det typ ett paket varje dag.

Jag e med i en tävling!

Jag är med och tävlar om en bikini hos nicky! Va med du med!



Shopping

Efter att jag hade simmat med olivia åkte vi till centrum och jag köpte en ny bikini som var på rea. Sen åkte jag hem och då åt jag lunch och sen åkte jag till stan med mamma och pappa där köpte jag ett bodybutter och ett par jeans (som jag skrev i mitt mobilinlägg). Här kommer bilder på det:

Bikini 49kr (tillsammans!!) Den hade kostat 99kr/del men så var det halva priset (49kr/del) men så var det halva rea priset så jag betalade 24,5kr för varje!!


Bodybutter som luktar Passionfrukt! 85kr (det var också på rea)


Jeans Från Gina 499kr

Hej

Nu sitter jag och har fikat med pappa. Jag har köpt ett par jeans och ett body butter som jag visar när jag kommer hem. Hej då


Bussen!

Ni sitter jag vid busshållplatsen med Olivia. Vi ska till torvalla och simma. Hon sov hos mig i natt men jag hann inte blogga om det.


Fredag imorgon!

Imorgon e det fredag!!! MEN det e fredag den 13:de 

Jag köpte ett läppbalsam på maxi, ett sånt här:



Jag har hört så mycket bra om detta så jag var tvungen att testa för mina läppar var super torra!

Ica maxi

Nu sitter jag o bilen på väg till maxi för vi ska handla. Dagen var ganska bra förutom att någon sköt en raket i korridoren så brandlarmet gick och vi fick springa ut i spöregnet! Kul -.- men blev jätte blöt.


Mums mums

Jag och olivia gick till centrum även fast det regnade och köpte mums mums! Så nu sitter vi här och äter det och e blöta. Vi börjar om 25 minuter för vi hade håltimme så vi har inte gjort någon sen lunch. Ni skulle fått en bild men det gick ej ladda upp så ni får ingen.


Paket

Detta var vad som fanns i paketet!
5st fimo stavar! Man skär en smal skiva och sätter fast på naglarna så får man fina smileys på naglarna!

 


Första skoldagen ✓

Då var första skoldagen avklarad och den var ganska bra förutom att jag va trött och den var låång. Imorgon e dagen också ganska lång men inte lika lång som idag. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om. Jag fick det sista paket som jag hade beställt idag och ni får bild på det snart. Men nu ska jag försöka väcka min fot som har somnat! Hejdå!

Skola -.-

Idag börjar ju skolan så e ganska trött. Men det gick ganska bra att somna igår bättre än andra dagar jag ska typ gå om 25 minuter. Nu sitter jag och kollar på vakna med the voice. Jag bloggar kanske i skolan annars så hörs vi efter skolan.


God natt!

Nu ska jag typ gå och lägga mig i sängen och kolla på film Godnatt! Vi ses imorgon! (usch imorgon e sista dagen på jullovet!)



Ellen Degeneres

Här kommer mitt inlägg som jag skrev igår:

I torsdags när jag kollade på Ellen DeGeneres så hände något som jag aldrig har sett på tv förut.
Ellen läste upp ett brev där det stog det var typ en kille som hade skickat det till Ellen för hans tjej hade fått biljetter till showen och hade varit jätte glad och pratat om att hon skulle dit jätte mycket och han ville fråga henne något som han hade velat jätte länge. Sen kom han in och hela publiken jublade. Han gick fram till sin tjej i publiken och gick ner på knä och frågade om hon ville gifta sig med honom. Hon började gråta (som alla gör typ) och så sa honFörlåt men jag kan inte. Hon sprang ut och han sprang efter. Hela publiken blev tyst och Ellen typ hehe vi går vidare. 
Jag tycker fett synd om killen han har ju typ skämt ut sig i tv men ändå skulle jag vilja veta varför hon sa nej och vad som hände bakom scenen efter.



Trött!!!

Igår gick jag ju och la mig tidigt, runt 23.00 och så skulle jag gå upp 09.00 men så lätt var ju inte det! Jag kunde inte somna så jag låg vaken i min säng till 03.30(!!) sen vaknade jag 08.30 så jag sov bara 5 timmar! Men om man ska se det positivt så kanske det gör att jag e trött ikväll och kan somna då. Där på natten när klockan hade blivit 03.00 funderade jag seriöst på att typ inte sova alls utan va vaken hela tiden för att det inte gick att somna. Nu sitter jag iallafall och kollar på tv. Jag funderar på att skriva om mitt sjukt långa inlägg som jag skrev igår men som försvann -.- Jag funderar också på att göra mig en kopp varm choklad för det e gott. Ja så gör vi! Nu ska jag gå och göra en kopp varm choklad och sen ska jag skriva inlägget.

Men fett jobbigt

Jag hade skrivit ett jätte långt inlägg men så typ försvann all text så orkar inte skriva om nu kanske gör det imorgon!
Jag har ingenaning om när detta kommer upp på bloggen för jag skrev ett annat inlägg för 30 min sen inte har kommit upp på bloggen än!

Sova tidigt!

Idag ska jag gå och lägga mig tidigt så jag vänder tillbaka dygnet eftersom skolan börjar på onsdag! Igår lar jag mig 03.00 och vaknade 15.00 och åt frukost 16.00 så lite fel kanske! Annars har jag bara varit och köpt busskort idag. Men imorgon ska jag gå upp 09 så jag ska typ gå och lägga mig nu! God natt!



Hemma

Nu har jag kommit hem och jag tyckte svansjön var jätte bra men sorglig! Nu sitter jag och kollar på the voice sverige på tv4play för jag missade det på tv. Sen så väntar jag på att dom ska lägga ut gladiatorerna för jag missade ju det idag så när jag har kollat klart på the voice så ska jag kolla på gladiatorerna! Ses imorgon!

Svar på kommentar

Anna K om Dagens outfit!:
Och naglar från? :D
Om det är China Glaze lacket är det fett snyggt!
Svar: Japp det är det!

Middag

Nu har jag ätit middag! Vi sitter på en italiensk resturang och vid bordet brevid sitter Henrik Hjelt och Nina Söderquist!

 


Dagens outfit!


Tröja: Bikbok
Jeans: Between

God natt!

Nu ligger jag i min säng och kollar på tv fast ska typ sova nu! Usch jag börjar typ bli sjuk! Jag vill inte bli det. Hoppas jag inte e sjuk på lördag för vi ska gå på svansjön som benke i bounce har koriograferat (stavning)! Aja godnatt! Om ni har några bra tips mot förkylning så kommentera!


Bilder tagna idag...






Sminkningen!

Så här blev resultatet av smink kursen!



Det blev ganska fint förutom att jag aldrig skulle gå till skolan med så här mycket smink, typ 100 lager fondation! Hon som sminkade hade typ värsta fondation kakan i sitt fejs! Men ändå fint.

Dom här produkterna valde jag:

Ett sött rouge! (det som hon använde i sminkningen)


En ögonskugga (som hon använde i sminkningen)


En puderfondation (denna använde hon inte på mig men jag ville inte köpa fondation och puder och då sa hon att man kunde ta denna istället)


En ögonskugga till (den här var gåvan som man fick om man gjorde det på sammma ställe som den hade köpts)


Sen köpte jag en ansiktskräm på apoteket (ville igentligen ha en från Makeupstore men den var sjukt dyr!)

Jag e ganska nöjd med kursen men jag skulle nog inte betala för det själv men om man får i present så är det okej. Snart ska jag äta middag och sen till min bror.

I bilen

Nu sitter jag i bilen på väg till nacka! Bloggningen kommer va jätte dålig idag eftersom jag ska va i nacka och sen ikväll ska vi till min bror och fika. Men jag kan försöka lägga in lite mobilinlägg 


Imorgon...

Jag tänkte berätta vad som händer imorgon. Jag ska nämligen till Nacka Forum, MakeUpStore och på min smink kurs som jag fick i julklapp! Sen efter så får man ju välja ut varor för kurs summan så, imorgon kväll får ni se vad jag väljer! Jag vet en sak som e helt säkert att jag ska ha för jag har velat ha den jätte länge.



Fler paket!

Idag kom 2 paket till! Jag hann dock inte blogga om dom innan vi åkte till bion. Men detta var det iallafall:
(nu är det bara ett paket till som ska komma!)


En Klarblå Eyeliner! (den e super fin)


Iphone skal!

Svar på kommentar

Anna K om Bio!:
Efter du har sett den, kan du säga om den var bra eller inte? Jag funderar på att titta på den 


Svar: Den var jätte bra! Jag kommer nog kolla på den flera gånger detta år!

Bio!

Idag har jag inte gjort mycket! Men ikväll ska jag på bio och se New Years Eve 

Ny Design!

Nu har jag fixat en ny design!

Tryck på F5 om ni inte ser den!

Svar på kommentar

Lollo om Paket!:
Åh fina! Var har du köpt allt? 

Svar: Nagellacket på tradera och resten på någon hemsida, kommer inte ihåg vad den hette men det är iallafall från USA. Tack för att du kommenterar! 

Paket!

Jippie jag fick paket på posten idag! Saker som jag hade beställt!


China glaze nagellack i färgen Frostbite


Stenar till naglarna!


Dottingtools! (det är lite oskärpa längst ner men såg inte det förens bilden var i datorn och orkade inte ta ny)

Jag e sååå glad + att 3 av sakerna jag har beställt inte har kommit än! Det är en till sak till naglarna, iphoneskal och en sminksak! (men jag tänker inte säga mer än så!!)

Fyrverkerier från Nyår!














Svar!

Anonym om Serier på nattetid!:
Läser du http://zahraas.myshowroom.se/ ?

Svar: Nej det gör jag inte

Serier på nattetid!

Nu ligger jag i min säng och kollar på serier. Nyår har varit kul jag fotade ganska många fyrverkerier. Men nu ska jag fortsätta titta ni får en bild nu så får ni fler imorgon (fast det e ju idag)


RSS 2.0