Happy Halloween!

Idag är det halloween fast det blir typ ingen skillnad mot en vanlig dag. 
Igår så kom olivia till mig och så sov hon här och det var kul. Vi pratade ganska länge och sen kollade vi på tv. Idag åt vi nachotallrik till lunch och sen gick vi ut på stan och kollade runt lite. Vi handlade lite godis och sen åkte hon typ hem. 


Bio

Idag så åt jag våfflor till lunch, det var gott. Senare idag så ska jag på bio med några kompisar (orkar inte räkna upp alla) och efter bion så ska vi äta middag på pizza hut. Det ska bli fett kul, nu får ni bild på min outfit för dagen.


Tröja: H&m
Byxor: Hollister

Skolfoto 2012

Så här blev mitt skolfoto i år, jag blev inte jätte nöjd men ändå ganska nöjd.


Shopping Sephora och H&m

Igår efter skolan åkte jag och Olivia till Täby och gick på Sephora som öppnade där igår. Jag köpte en sak + att om man gillade deras facebook sida så fick man en gåva. När jag kom hem så skypade jag med lite folk till typ halv fyra. Så var fett trött idag.
Idag hade vi studiedag och jag sov ganska länge och sen gick jag upp och åt lunch sen var jag med Olivia och vi åkte till gallerian och shoppade lite. Jag köpte tre saker på H&m och så fikade vi. Nu sitter jag och kollar på x factor och har precis ätit middag. Här kommer bilder på sakerna som jag köpte.


Läppbalsam med färg i från Sephora 130 kr


Läppbalsam från Sephora (gåvan som man fick)


Tröja från H&m 99 kr


Skjorta från H&m 149 kr


Jeansleggins från H&m 149 kr

Konsert outfit

Detta är dom kläderna som jag ska ha på mig ikväll på min konsert.



Tunika från Bikbok
Byxor från Lindex
Klackar från Din sko

God morgon alla solstrålar!

Nu sitter jag i mitt rum och är allmänt trött, jag ska snart gå och äta frukost jag måste bara vakna lite mer. Idag har vi rep från 09.00-16.30 och då har vi middagspaus för att sen ha konsert 18.00 och 19.30. Så det är en lång dag idag. Min väska väger JÄTTE mycket så vi får hoppas att jag inte ramlar omkull när jag ska gå till tåget. Ett väldigt kort inlägg men jag har inget mer att skriva just nu.


Bild tagen hos mormor

Mycket att göra

Denna vecka har det varit ganska mycket att göra (2 prov + en inlämmnings uppgift), så jag hann inte blogga. Veckan som kommer har vi konsert måndag och tisdag, sen har vi ett prov på torsdag. Men efter det blir det höstlov och då får man äntligen slappna av lite. 
Idag har jag varit och klippt mig (bara topparna) sen så köpte jag lite godis. Imorgon så är det dans och sen måste jag fixa alla saker till konserten. Jag måste även träna lite mer på låtarna, kan inte riktig alla (oj då!). Ni kommer få en bild på mina konsert kläder imorgon eller på måndag. 
Nu sitter jag och kollar på finalen av körslaget, det är awesome. Men nu ska jag kolla på det, jag ville bara uppdatera lite så ni inte tror jag är död.


Bild tagen hos mormor

Hösten är här!
















Shopping!

Här kommer bilder på dom sakerna som jag köpte när jag var hos min mormor.


Nagellack från Miyo i färgen Kiwi 39kr


Tandkräm 10kr (förlåt för dålig bild men såg inte det förens jag la in den i datorn)


Sminkbortagning 10kr


Kakor 5kr


Godis 10kr


Tuggummi 10kr styck


Läppstift från Wet n wild 35kr

Lördag

Idag har vi varit på affären och handlat jag köpte lite saker som ni får se när jag kommer hem. Jag var även ute och tog höstbilder, det blev typ 300 bilder tror jag. Jag blev jätte nöjd med bilderna som ni också får se när jag kommer hem. Nu sitter jag vid tvn och har kollat på körslaget och nu visar dom the proposal på femman. Imorgon åker jag hem, vi brukar åka vid två-tre sen kommer vi hem till middagen typ. Så vi hörs imorgon kväll.


Bilen på väg till Mormor

Nu sitter jag i bilen på väg till mormor och vi har precis ätit middag på donken. Jag sitter och lyssnar på musik och snart ska jag kolla på x factor på tv4play appen, vi får hoppas att det inte laggar allt för mycket. Det är typ kolsvart ute även fast klockan inte är så mycket.
Imorgon tror jag att jag ska gå ut och fota om löven är fina färger så jag får lite höst bilder. Jag skriver mer om jag gör det eller inte men nu måste jag ta fram ipaden och sätta på x factor och hoppas att det funkar.


Ombre Naglar



Idag hade vi matteprov och det gick ganska bra. Men det var inte det detta inlägg skulle handla om.
Jag har målat mina naglar ombre (från ljust till mörkt). Jag blev ganska nöjd för jag brunkar va ganska dålig på detta. Imorgon är det fredag och jag längtar! På kvällen åker jag till mormor och är där till söndag men jag kommer nog ändå kunna blogga men kanske inte lika bra. Nu sitter jag och kollar på tv och ska kanske skriva lite på min engelska uppsats. Men vi hörs imorgon hejdå!

Orientering

Idag har vi orientering hela dagen, fast vi börjar inte förens 10 så det är najs. Nu sitter jag och har klätt på mig och ska snart gå och äta frukost. Sen ska jag packa min väska och sånt. Jag hoppas det går bra och att jag inte går vilse i skogen. När jag kommer hem från orienteringen så ska jag plugga så vi hörs kanske i kväll.


Äppelmuffins med vaniljkräm

Idag när jag kom hem från dansen så bakade jag äppelmuffins och spritsade på vaniljkräm. Dom blev jätte goda fast lite för kompakta. Men nu sitter jag och kollar på partaj så vi hörs imorgon.




Stockholm in my ♥







Yves rocher: Pure system start kit

Detta var vad jag köpte igår i stan. Jag har inte hunnit prova det än men ska göra det imorgon.






Fredags mys

Igår var det kanelbullens dag så jag åt kanelbullar.
Idag så var jag först i skolan och dagen där var ganska bra. Efter skolan gick jag runt lite i stan och köpte en sak som ni får se imorgon. Sen åkte jag hem och satt lite vid datorn, jag åt middag och kollade sen på x-factor. Efter det så kollade jag på xtra factor som typ är eftersnack och nu så börjar fame filmen så jag ligger i min säng och kollar på den fast jag är inte säker på om jag kommer se hela. Men efter den ska jag sova så god natt!


Ny målade naglar

Nu har jag målat mina naglar, det var faktiskt ganska länge sen jag gjorde något mer än bara en färg. Jag blev ganska nöjd hoppas bara att det håller länge.


RSS 2.0