Naglar!

Nu har jag äntligen fixat mina naglar med mer än en färg! Ni får bara en webbcambild nu men det kommer finare bild imorgon.


VÄRLDENS SÄMSTA KVALITÉ!!!

1:a Advent

Idag var vi och kollade på en jätte fin lägenhet och sen dansade jag. Jag köpte även ett nagellack. Nu får ni se shoppingen från i fredags och idag.


Tröja från Hollister 189kr


Pyjamas byxor från H&m 149kr


Nagellack från H&m 30kr

Stan med Olivia!

Idag efter skolan åkte jag och Olivia till stan och shoppade. Det var sjukt najs! Vi var på H&m där jag köpte ett par pjyamasbyxor och sen gick vi till Gallerian och va på Hollister där jag köpte en tröja och sen var vi på media markt och på monki sen kollade vi på något mer och sen va vi tvunga att åka hem för klockan va 18.00 när jag kom hem så åt jag middag och kollade på Idol. Imorgon får ni e bilder på kläderna. Imorgon ska jag till mina kusiner och fira honom för att han har fyllt år. Nu ska jag gå tillbaka till tvn och kolla på vem som åker ut ur idol. Hej då och godnatt!

Trött Tjej!!

Nu ligger jag i min säng och ska sova. Jag skulle gjort det för typ en timme sen men jag kom på att engelska ska lämnas in imorgon och att jag inte ens har börjat med den så jag har skrivit på den i en timme men e inte klar men jag e sjukt trött så jag kan inte skriva mer nu, utan jag får göra det imorgon bitti när jag vaknar. Jag är verkligen sååå bra på att glömma viktiga saker som typ skolarbeten. Aja god natt vi ses imorgon!

Elf

Nu har jag beställt smink från elf för dom har 40%!! Detta var vad jag klickade hem.



Bloggtorka...

Jag har typ inget att skriva. Men snart kanske det kommer någon kul. Funderar på att göra en video. Men vi får se!

Nu

mms_img69891 (MMS)

Nu ligger jag i min säng och ska sova jag tänkte bara visa mina nya naglar som jag har gjort nu på kvällen.


Trött!

Nu sitter jag och kollar på The voice. Jag e sjukt trött. Men nu ska jag gå till bussen för jag och Olivia ska träffas lite tidigare i skolan för att plugga.


Utvecklingssamtal

Nu sitter jag och kollar på glee. Jag hade utvecklingssamtal klockan 8 imorse. Det gick väl bra. Om typ en timme ska jag gå till bussen och så har vi gympa och sen lunch. Jag slutar halv fem så kommer typ hem fem. Men nu måste jag smsa min brorsa. Hejdå!

Presenterna

Här är alla saker som jag fick av pappa.


Blotting paper från Forever21


Sally hasen diamond strength från Target


elf blush "candied coral" från Target


Maybelline mascara waterproof från Target


Elf blush brush från Target


Borstset från Forever21


Covergirl "smokey shadow blast" från Target


Jeans från Hollister

Jippie

Jag e glad för idag kom min pappa hem från usa och han hade köpt massor av saker till mig. Typ smink och ett par jeans ni får se bilder imorgon för jag orkar inte lägga över dom nu. Men nu ska jag typ sova hejdå!

Foton




Tagna av en sjukt duktig tjej på fotokursen








Tagna av mig på fotokursen


Min kalender för 2012 som jag har gjort framsidan på


Lite saker som jag har köpte men glömt att visa på bloggen

Busskort ficka


2 nagellack från Kubiss


Akryl färg

Tråkigt

Idag har jag inte gjort något typ.. jag har kollat på tv och sen kollat på serier på datorn och spelat wordfeud. Vilken rolig dag! eller inte... Sen kollade jag på Idol och Olle åkte :( jag tyckte han va bra. Nu ska jag typ sova. God natt!



Shopping

Idag efter fotokursen gick jag in på lindex för dom hade halva reapriset. Så jag fyndade lite underkläder och en ring!


2 trosor 15 kr styck


3 bhar kostade 25, 37 och 37


Ring 10 kr!!

RSS 2.0