Mini shopping

Idag så gick jag ut lite på stan och kom hem med en ny mascara, för min gamla är nästan slut. Senare ikväll ska jag baka scones och sen är det bara slappa och tagga inför måndag. Här är mascaran:


Mascara från Max Factor, den är vattenfast 139kr på H&m

Shoppat jeans

Idag åkte jag en sväng in till stan och kollade runt lite. Jag kom hem med två par jeans för Hollister hade jätte mycket rea på jeans.


Ett par mörka 169 kr (lite tightare än dom andra)


Ett par ljusare 169 kr

Urbanears

Här är hörlurarna jag köpte idag, det var ett par urbanears som är typ grå/blå. Dom äger och jag hade velat ha dom jättelänge och nu är dom mina!!


Färgen syns inte så bra på bilden, dom är lite blåare i verkligheten

Oj, det var länge sen

Nu var det sjukt länge sen men det är bara för det inte har hänt så mycket. Igår däremot sov Olivia här och vi hade jätte kul. Idag är mina föräldrar borta så jag är ensam hemma med min bror. Men jag var lite med Olivia idag efter skolan och jag köpte ett par hörlurar som ni får se i ett annat inlägg. Imorgon kanske jag ska till stan men jag vet inte särket, men om vi åker så visar jag imorgon om jag köper något.

Gymnasie öppet hus imorgon

Det händer som sagt inte då mycket men imorgon så ska jag på öppet hus på det gymnasiet som jag vill gå på. Jag hoppas det är bra och verkar som ett bra ställe att tillbringa tre år på. Vi hade även fys idag på gympan det var väl inte det roligaste men hoppas det blir roligare på torsdag istället. Annars så har jag mest kollat på serier idag när jag kom hem, jag var jätte trött så jag somnade nästan vid min dator. Nu låter det as mycket från gatorna för dom skrapar vägarna så isen försvinner (JA, men gör det en tisdag kväll så det låter jätte mycket). Nu ska jag kolla klart på det avsnittet som jag kollar på nu och sen ska jag sova.

Sammanfattning av veckan

Nu var det nästan en vecka sen jag bloggade men det är nog bara för jag inte har haft något intressant att skriva om. Men nu tänkte jag sammanfatta veckan som har gått.

Tisdag: Skolan började, ganska slapp dag i skolan. Vi gick mest igenom typ hur terminen kommer se ut osv.
 
Onsdag: Skola, hände inte så mycket bara en helt vanlig dag typ.
 
Torsdag: Samma här, hände inte så mycket i skolan. Vi fick sluta lite tidigare för vi hade ingen kör.
 
Fredag: Äntligen fredag! Skolan var väl som vanligt. Kom hem slappade lite, åt middag, gick till hemköp med min bror och handlade chips vid typ halv tio.
 
Lördag: Sov till två, gick upp och åt lunch, bakade en äppelkaka. Mitt kamera objektiv gick sönder...(Jag dör!!!!) så kan typ inte fota så mycket.
 
Söndag (idag): Vaknade vid tre och gick upp och åt lunch, satt och kollade på tv och sen har jag duschat.

Skola imorgon igen

Nu är jullovet snart slut bara några timmar kvar. Idag skulle jag gå på vid nio och jag vaknade då fast jag somnade om och vaknade vid tolv... Då gick jag upp och åt lunch och sen duschade jag och använde ansiktsmask osv. Nu sitter jag och kollar på serier och försöker njuta av dom sista timmarna på lovet. Jag ska även försöka gå och lägga mig tidigt men vi får väl se hur det går. 
Lovet har iallafall varit jätte bra, massor av slapp och sömn. Även shopping och tid med familj & släkt.


Middag

Snart så ska jag gå till bussen för vi ska på middag hos mina kusiner. Vi skulle träffat dom på nyår men dom blev sjuka, så det blir middag idag istället. Annars har jag inte gjort så mycket idag, jag fotade lite på morgonen så bilden som ni ser nedan är från i morse. Jag gick även med pappa och köpte nytt busskort.

 

Mini shopping

Idag så vaknade jag vid ett så det var ju bättre än förut. Så jag gick upp och lagade lunch och sen gick jag ut en snabbis på stan. Jag köpte två saker från Lush som jag hade tittat på förut och nu när dom var på 50% så köpte jag dom.


Chou Chou... I love you Det är typ tandkräm i små tabletter som man kan ha med sig på resan. 19 kr


Jackie Oates Det är typ en concealer/foundation/tinted moisturizer, ja man kan ha den till det mesta 75 kr

Vänt på dygnet...

Dom senaste dagarna har jag vänt på dygnet kanske lite för mycket. Jag har lagt mig ganska sent och sen sovit till typ 16... Så gör inget på dagarna men nu ska jag försöka vända tillbaka det lite så man hinner göra något på dagarna. Så jag bloggar igen när jag gör något som inte är att sova eller äta (som typ är det ända som jag gör nu)



Min Nyårsafton

Nu tänkte jag berätta om min nyårsafton. Den började med att jag vaknade och... nej det hände inte så mycket kul så vi hoppar fram till kvällen istället.
Min bror och hans fru kom hem till oss och vi åt en tre rättersmiddag som bestod av:


Förrätt: Någon laxröra som var super god


Varmrätt: Smördegs inbakad oxfilé med bearnaisesås och potatisgratäng


Efterrätt: Vaniljpannacotta med lingon och smulor

Efter vi hade ätit så hade jag typ inget att göra så då kollade vi lite på tv och sen spelade vi Trivial pursuit (det är typ ett frågesport spel). När klockan sen blev halv tolv så gick vi ner till Slussen för att kolla på fyrverkerierna och sen stod vi där och jag fotade dom och vi sa gott nytt år. Sen gick vi hem igen och sa hejdå till min bror och hans fru och så gick vi in och drack champange (inte jag då men mina föräldrar), vi kollade lite på tv och sen satt jag lite vid datorn och sen gick jag och la mig och sov.


Fyrverkerier

Min nyår har varit jätte trevlig men jag kan berätta om den i något annat inlägg. Här kommer iallafall några bilder på fyrverkerierna som jag fotade vid Slussen i Stockholm.












RSS 2.0