Hos Bella

Nu sitter jag hos bella och typ inte gör något. Vi åt najsig middag och sen dessert och nu väntar vi på att klockan ska bli 00.00 så det blir nytt år.

Naglar

Nu har jag fixat mina naglar för imorgon :) nu får ni bild på hur mina typ ser ut för bilden e från google för jag orkade inte fota själv

Vitt underlack och rosa graffiti

Besökarna stiger



Tack allihopa! fortsätt att besöka så det stiger ännu mer :D

Nyår

Någon frågade vad jag skulle göra på nyår. Svaret är att jag ska till mina kusiner. Jippie hela kvällen med Bella (roligaste) :P

Sjuk :(

Idag sitter jag hemma och lyssnar på musik :) Bästa medicin mot förskyldning: musik! (kankse inte men man blir glad) så här sitter jag i myskläder och lyssnar. Det e typ det ända jag har gjort idag. Juste jag har redigerat lite bilder också här kommer dom:






denna blev finast tycker jag.
om ni inte vet vad jag har gjort så har jag gjort svartvitt runt blommorna.

god natt

Hej! Nu ligger jag i min säng och kollar på jims värld bara för att pappa tyckte det va sent. -.- Jag vet inte vad jag ska skriva så God natt vi ses imorgon! :)

Hej

Idag har jag varit i stan och kollat på kläder. Jag köpte en jätte fin tjocktröja från bik bok och sen teckningsbok.
Djuren va fett söta


det här va tjocktröjan (jag ville egentligen ha en annan färg men den fanns inte i min storlek :()

Nu ska jag gå ner och kolla men jag kanske skriver mer sen hejdå! :D

ny grej

Nu har jag fixat en ny grej på bloggen. Bilder där det står senaste, arkiv, kategorier och bloggar :) och så har jag tagit bort rss grejen

Hej

Idag ska jag till stan och shoppa jag ska nog köpa en tjocktröja och något från monki :) Idag sov jag till 12.20 så jag e fortfarande lite trött. Men nu ska jag inte skriva mer men ska försöka att göra min outfit som bild (för orkar inte fota) ses

God natt!

Nu måste jag sova enligt pappa och mamma (eller iallafall stänga av datan) så God natt jag ska väll kolla på tv som igår.

Toffifee

Nu sitter jag här och äter lite toffifee det e mumsigt. Jag har väääldigt tråkigt för det e typ inget bra på tv så funderar på att sätta på någon film på datorn.

Shopping i Nacka!

Idag har jag varit i nacka forum med mammi och pappi. Jag köpte bara en tröja från gina för jag hittade typ inget annat och sen hade jag inte så mycket pengar. Jag undrar vad jag ska hitta på imorgon?? I nacka fixade vi också min klocka för den va jätte stor när jag fick den men nu e den perfekt. Nu får ni bild på tröjan:
bilden e lite konstig för jag veck armarna så det bruna är på armbågarna.
jag skriver mer sen ikväll typ bye bye
Ps. om ni inte har märkt det så har jag fixat designen så att menyn är på höger sida istället för vänster

Julklappar

Nu kommer äntligen bilderna på mina julklappar upp!
Det var alla!

snyft :(

Idag har jag inte gjort någonting (typ) jag ville åka på mellandagsrea men nej nej mamma och pappa ville vara hemma och vila så jag hoppas på imorgon annars kommer ju allt va slut. Och inte nog med det när jag satt vid datan vid typ halv 12 så kom pappa och sa borde inte du sova det e ju ganska sent så nu ligger jag här i sängen och tråkar. Så jag undrar hur jag ska kunna sova nu e ju pigg men jag funderar på att sätta på tv:n ja jag gör nog det. Imorgon kanske jag inte bloggar så mycket om jag ska på rea men om jag inte ska det så ska jag typ rensa garderoben och lägga ut julklapparna på bloggen (bilder asså eller kanske video.) nu e tv:n på och det va 2 1/2 men det e ganska kul tycker jag och det ska va det till typ 1 så hej då nu ska jag kolla på det. NEJ bajs nu blev det reklam bara för det. Godnatt

Hej

Nu har jag inte bloggat på några dagar men jag kan berätta om alla dagar.
JULAFTON: jag va hos min bror och vi fikade och såg på kalle anka och sen så öppnade vi klappar :D jag fick:
svampbob hörlurar, kameraväska, klocka, laptopkudde, hairspray notbok, biokort, musikstudio saker (en mick med stativ och någon data sak så man kan spela in när man sjunger) Ni får foton imorgon eller sen.
JULDAGEN: Jag var hos mina kusiner och fick leka med lego typ hela tiden Jippie :D or NOT! Vi fikade där och åt middag sen kollade vi på ica age 3 fett skön film.
ANNANDAGJUL(idag): Jag var hos farfar och fikade suck -.- han bara bablade på som vanligt. Sen när vi kom hem så försökte (och försöker fortfarande) pappa fixa min data (asså inte denna) Sen åt vi julmiddag. Och sen beställde pappa och jag hem kläder (se bild) SÅÅÅÅ fina jag längtar tills dom kommer hem till mig!!!! Sen kollade jag på svts nya program minuten det va ganska roligt men nu ska jag gå och kolla hur det går för pappa hej då ses.
En klänning (sötaste)
Pyjamas byxor
En tröja (finaste)
2 bh:ar

Kalle Anka

Nu börjar Kalle Anka och hans vänner så då är jag förhoppnings vis hos min brorsa och kollar på det. God jul där ute.
Hahha finaste bilden! xD

God natt!

Nu ska jag gå och lägga mig och vänta på julen att komma. Imorgon kommer jag nog inte kunna blogga men nu ska jag lägga in lite tidsinställda inlägg som kommer upp under morgondagen men Hej då och God natt!

JUL

Jag kom precis på att det är Julafton imorgon!!!!!!!!! så idag är det dan före dopparedan! jag längtar!!!!!!
Finaste bilden från google

Malin sjunger

omgjord verision av waka waka

Jag kom 2:a

I tigertassens jultävling så jag fick en julheader tack nora!

Rektorn sjunger

Rektorn sjunger Gubben i lådan.

LOV

Nu är der jullov!!! jippie, idag har jag bara sett julshowen i skolan den va jätte kul rektorn sjöng gubben i lådan och lurade oss alla han sa först att han skulle hålla tal och sen började han bara sjunga. Jag håller på att laddar upp ett klipp på det men youtube e såååååååå segt. Så videon lägger jag ut i bloggen imorgon typ. imorgon ska jag också glä granen med pappa. Men nu har jag typ inget mer att skriva så hej då och God natt!

Dag 05 – Det här saknar jag

Jag saknar min hamster Smulan som dog den 17 april 2008. Jag fick Smulan på all hjärtans dag 2007 ååh jag kommer ihåg hur glad jag blev när jag kom ner för trappan den dagen och såg på min plats en hamster bur och en lapp där det stod innehållet kommer senare idag...
Miss You <3

VAAAAAAAAAAA!!

OFTA Tim-Joel åkte ut i ung & bortskämd!!! Varför????????????????????? Jag e förvirrad, alla trodde typ att han skulle vinna!!!!
:( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(
Han va ju duktigast!

Uppdrag: Tomten!

Idag var jag ledig och jag och Alva åkte till Haninge centrum och handlade julklappar (därför den roliga rubriken.) Jag hittade till alla tror jag men det var inte det jag tänkte att köpa för det var slut. Jag köpte även en julklapp till mig själv (typ) en mössa från gina den va jätte fin. Imorgon har jag skola till 13.15 och sen ska jag kolla på vollybolls tävlingen (en match mellan lärarna och niorna). Ikväll e det Ung och bortskämd det e fett kul. Men nu orkar jag inte skriva mer så bye bye.
Nya mössan men ignorera mina ögon.
En bild på mitt lockiga hår i lördags.
Så där såg jag ut framifrån i lördags.

Dag 04 – Min favoritfödelsedag

Min favoritfödelsedag var nog när jag fyllde 4 och fick en lekstuga som står kvar än idag och jag var såååå stolt när jag fick den. jag så fick jag massa pengar :) och så hade jag en rosa glitterklänning som min mormor hade gjort. :D

Dag 03 – Min syskon

Jag har 2 Syskon och båda e brorsor. Den äldsta heter David och är 23 år gammal han är alltså 10 år äldre än mig. Han bor inte hemma och ska gifta sig nästa sommar med Diana :D . Min andra bror heter Niklas och är 19 år och är 6 år äldre än mig. Han bor hemma och jobbar som kock på en resturang i stan. Båda mina brorsor har glasögon och brunt hår så dom e ganska lika varann. Vi syskon skojar alltid med varann och ibland så tycker mamma och pappa att det e taskigt skoj men det tycker inte vi.

god natt

Nu ligger jag i min säng och ska sova och jag ska sova länge för jag gick upp sju i morse för att va hos frisören nio och sen på rep från 13 till 17:30 och sen konsert 19 till 21 typ så e fett trött men håret blev jätte fint jag visar bilder imorgon för då ska jag blogga från datorn med bilder och sånt :)

Dag 02 – Favoritplagg

Mitt favoritplagg från min garderob är en klänning från between som ser ut så här:
Den har jag använt MÅNGA gånger i sommar :)

Naglar

Jag gjorde en steg för steg guide för lite jul naglar :)
STEG 1: Måla ett genoskinligt lack först.
STEG 2: Måla ett rött lager lack
STEG 3: Gör 2 vita sträck på naglarna (3 på tummen)
STEG 4: Måla 2 guld (eller silver) sträck åt måtsatthåll
Klart! (om du vill att det ska hålla längre måla ett genomskinligt lager över allt.)

Testa med redigerad

Jag hade lite tråkigt så jag testade att redigera en bild men asså jag brukar inte det så att ni vet men jag blev fett nöjd.
FÖRE:


EFTER:

Jag tog bort lite finnar och andra prickar.

Dag 01 – Om mig

Jag heter Ida G......... (vill inte ge ut det i bloggen) och är 13 år gammal, jag fyller år den 2 september som e samma dag som min kusin som e 2 år äldre än mig. Jag går i Brandbergsskolan i sångklass som betyder att man har musik där man sjunger 3 gånger i veckan och får lära sig instrument och noter och musikdata där man skriver egna låtar. Jag tycker om att sjunga, dansa, va med kompisar och fota. När jag fotar använder jag min digitalkamera, mobilen eller pappas systemkamera. Min pappa heter Michael och min mamma Ann-britt. Dom lever tillsammans och har varit gifta i 25 år. Jag gillar schlager, pop och hip hop musik. Jag har inget djur fast jag hade en hamster. Jag tycker också om att pyssla. När jag blir stor vill jag antingen bli konditor, fotograf, konstnär, frisör, kläddesigner eller något i den stilen för jag vill göra något kreativt. Det var nog allt jag kommer på nu undrar ni något annat så får ni komentera.

Det här e dom 2 favorit bilderna på mig:
Tagen i helgen
När jag var 1 och var i fjällen första gången.

Nu Börjar det

Nu ska jag göra en sån här som alla andra gör fast jag orkar bara med 5 dagar för vill inte att det ska hålla på tills efter jul.
Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Favoritplagg ur min garderob
Dag 03 – Mina syskon
Dag 04 – Min favoritfödelsedag
Dag 05 – Det här saknar jag
Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Favoritplagg ur min garderob
Dag 03 – Mina syskon
Dag 04 – Min favoritfödelsedag
Dag 05 – Det här saknar jag
Och jag börjar imorgon.

Hej

Idag har jag varit i skolan och det va ganska tråkigt för först hade vi matte men vi gjorde någon konstig labb istället. (typ bygg en bro av 1 papper som ska hålla 100 gram) sen skulle vi haft musik men tobbe va sjuk så den va inställd och det var dåligt för vi hade behövt den. Sen var det svenska och sen lunch. Sen var det uppspel på brukspelet och det gick väll bra. Sen på so:n kom åsa in och sa att kören var inställd så ingen kör heller :( och när jag kom hem funkade inte min dator så jag kunde inte göra någonting. Men om typ 5 min ska jag kolla på Ana Gina Show för det e fett skoj. Jag kanske ska göra sån där dag 1-10 grej fast vet inte hur många dagar jag ska ha. ses

Godnatta alla!

mms_img74686 (MMS)

Godnatta alla! På bilden är det jag och Olivia <3 innan lucian i kulturhuset. Idag har jag varit i skolan och sen åkte jag hem och åt middag och sen va det pyssel och sen rep på skolan till 21 när jag kom hem åt jag en mandarin och en macka. Nu ligger jag i sängen och ska sova Godnatt!!!!<3


Lucia

Jag gillar inte Lucia för jag mår alltid så dålig för jag klarar inte av det varma från alla ljusen (så jag e nära på att svimma). Vi hade 4 Luciatåg idag och jag var med på 1 (bara det första). När det var slut åt jag middag och mc donalds med mamma och pappa men såg både Nora och Thomas på donken. När jag kom hem kollade jag på Ung & bortskämd och det var precis slut och Ellinor åkte ut. Nu kollar jag på hollywood fruar. :) Nu ska jag fortsätta titta. Imorgon hinner jag nog inte blogga för jag har pyssel 17.00 och sen direkt efter ska jag på julkonsert rep. Så måste hinna äta middag innan repet.

Hej

Nu repar jag i Kulturhuset inför Lucia i kulturhuset och centrum.

Hej

Nu sjunger jag jätte fin i matsalen.

Hej

Nu sitter jag nog och äter frukost (hoppas jag om jag inte gör det e jag sen).

Lucia

Snart ska jag sova för måste upp tidigt imorgon för ska vara i skolan 07.30 -.- och har fullt upp hela dagen så kan nog inte blogga förens imorgon kväll men ska nog göra iordning lite tidsinställt hejdå!

kommentar

nora ^^ om Söndag:
Jätte fin bild på dig :) <3

SV: Tack nora.


3 Advent

Idag e det den tredjeadvent

Söndag

Idag e jag ensam hemma för mamma och pappa ska ut på "uppdrag" (köpa julklappar). Jag har lånat pappas systemkamera och fotat med funderar på att gå ut och fota men vet ej. Imorgon e det Lucia ska ha 4 luciatåg med skolan. Jag blev ledsen igår för dansen var inställd :( Men nu ska jag göra något hejdå!

Ganska Sent (enligt pappa)

Pappa kom precis in och sa att han tyckte det var sent och att jag skulle sova men ska kanske stänga va datan men fortsätta titta på tv. E fett chockad Disney channel brukar ju sluta sända 22.00 men jag kollar och det e fortfarande program så det tittar jag på :) Men god natt. ses imorgon.
Haha fail det blir om disney lägger av precis efter jag har publicerat inlägget

Jul Design

Nu har bloggen en juldesign som ska ligga uppe tills nyår typ

Fredag

Idag har jag varit i skolan och vi skulle haft prov men då skulle vi ha rep istället så vi missade det jag tycker att det var ganska bra för jag hade glömt att öva :O så ska ha det på tisdag istället. DET E JULAFTON OM 2 VECKOR!!!!!!!!!!!! efter skolan åkte jag med mamma till haninge centrum och köpte byxor och skor till julkonserten. Men nu ska jag sätta på mig pyjamas e fett trött så ska gå och läggamig efter idol men jag kommer lägga upp vem som vinner innan hejdå trevlig helg.
Jeansleggings från kappahal 199:-
En hund jag virkade igår

JAY VANN IDOL!!

JAY VANN IDOL JAG TYCKER DET VAR DÅLIGT FÖR JAG HEJADE PÅ MINNAH
FAN FAN FAN FAN HAN SUGER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Idol Final Idag

Om typ 10 min ska jag gå ner och kolla på idol finalen men först ska jag på toa. Jag hoppas att Minnah vinner för Jay e en bajskorv. Jag bloggar mer sen.

Jultävling


Klicka här om ni också vill va med

hej

Idag hade vi sovmorgon för tobbe var på lucia med niorna. Det var najs och sen va det lektioner, på lunchrasten gick jag till skolsyster för jag har ont i min fot. Men hon sa bara att jag ska vänta. Vi fick sluta tidigare för lärarna skulle på möte för det hände en grej i skolan idag. Så fick sluta tre i stället för 20 i fyra najs. Imorgon har vi rep halva dagen och vanlig skola halva men jag slutar ändå fyra. Men nu ska jag sova godnatt! :)

hej

Idag hade vi sovmorgon för tobbe var på lucia med niorna. Det var najs och sen va det lektioner, på lunchrasten gick jag till skolsyster för jag har ont i min fot. Men hon sa bara att jag ska vänta. Vi fick sluta tidigare för lärarna skulle på möte för det hände en grej i skolan idag. Så fick sluta tre i stället för 20 i fyra najs. Imorgon har vi rep halva dagen och vanlig skola halva men jag slutar ändå fyra. Men nu ska jag sova godnatt! :)

natti natti!

Nu ska jag berätta lite om helgen för har inte bloggat denna helg. I lördags hade jag dans det var skoj. Efter dansen åkte jag in till city för mamma skulle fixa naglarna och sen letade jag efter en tröja som inte finns någonstans i min storlek. När vi kom hem kollade jag på kung fu panda äger!! Skoj skoj. Sen idag så kom släkten för min pappa fyllde år idag. Grattis Pappa! Jag och min kusin skrattade tillsammans som vanligt. När hon hade åkt hem kollade jag på pojken i randig pyjamas (böla som fan) sjukt sorglig. Men den va jätte bra jag rekomenderar den. Och nu ligger jag i min säng och ska sova. God natt! :)

BAJSKORV!!!NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJJJJJJJJJJJ

Den som åkte ut i Idol blev...........................................
Olle
Så då är
Jay
Minnah
I finalen nästa vecka.
Bajskorv

Hej

Idag har jag varit i skolan och haft biptest som gick bajs så det pratar jag inte mer om nu. Sen på slöjden virkade jag så den va jätte kul. Efter skolan så åkte jag hem och väntade på mamma och sen åkte vi till Farsta och handlade present till pappa och jag handlade present till Alva (julklapp asså) sen när vi kom hem åt jag middag och kollade på början av Hitta Nemo älskar när han ska säga var han bor anemaneon hihi anenemon (han kan inte säga anemon) fett gullig. Sen blev det Idol och jag hoppas att inte olle åker ut. Nu kollar jag på Cirkus Möller Men nu ska jag fortsätta Hej då!

god natt

Nu ligger jag i min säng e typ nervös för vi har biptest imorgon och jag har aldrig varit med på något förut. :( men hoppas att det kommer gå bra sen imorgon har vi slöjd jippie :) men nu ska jag läsa lite i sunes jul (adventsbok)

Godmorgon!

Nu sitter jag här och halv sover. Men jag måste typ gå och äta frukost. USCH!!!!!!!!! Det är 17 minus grader ute. Men nu ska jag gå hej då!

RSS 2.0