Hej

Idag e det Lördag och idag har jag klippt mig och shoppat lite. Först klippte jag mig men bara topparna. Sen gick jag runt i Jakobbergs centrum och tittade så hittade jag en skjorta på H&M som jag har letat skit mycket efter så köpte den (Fast mamma betalade Tack Mamma!) sen åkte vi till Vällingby centrum och jag köpte 2 nagellack och gick runt där och tittade och laddade på min acsess kort med terminskort. Sen åkte vi och köpte 2 äppelträd sen till ica maxi och SEN hem. Efter vi hade kommit hem så målade jag mina naglar och sen satt jag vid datan och nu snart ska jag äta och sen blir det Dansfeber som är ett nytt program på tv4 som går lördagar kl. 20.00 skriver mer om det sen efter eller imorgon.

 
Det till Höger: Depend (nr 39) 25 Kr
Det till Vänster: Isadora graffiti nails (nr 803) 69 Kr

 Så blev det tillsammans ganska coolt tycker jag.

 Godis som jag köpte igår men glömde lägga upp: Dummy jordgubb, apelsin och citron

 Skjortan 199 Kr på H&M

God morgon!

Nu sitter jag här typ halvvaken men jag börjar 10 idag så bussen går 09.40 tror jag. Så om typ 1 timme. Nu får ni outfit och sen ses vi när jag kommer hem.


Tunika: Gina
Leggings: Lindex

Hej

dsc02768 (MMS)

Godnatt jag hann inte skriva det innan pappa kom och sa stäng av datorn den bajsen men på bilden ser ni en kub som jag har byggt. Imorgon börjar vi 10 och vi ska bowla med klassen det blir nog kul men jag e inte så bra på det. God natt <3


Hej

Nu sitter jag och ska titta på Fångarna på fortet. JIPPIE nu ska jag gå så det blev bara lite snabbt inläggt. Jag skriver mer om min dag i pausen.


Hiss och Diss  • Facebook
  • Webb tv
  • Youtube
  • Idol

  • Vinter
  • BDB (Bilddagboken)
  • Bolibompa
  • Att skolan har börjat

KommentarSvar: Tack så mycket! <3

Hej

dsc02765 (MMS)

Hej nu sitter jag och lyssnar på min ipod den e blå men på bilden ser den lila ut. Bästa låten just nu e HJÄLP dä brinner med timbuktu den äger. Bye


God morgon

God morgon! Nu sitter jag och tittar på vakna med The voice. Det e kul. Jag skriver från pappas ipad. Men vet inte om det kommer funka men hoppas det. Vi börjar skolan idag men inte föräns 12.00 så e ganska nice. Jag kommer nog att blogga när jag kommer hem från skolan. Bye bye nu tittar jag på Jims värld det äger fett.

Hej

Idag har min bror och hans sambo varit hemma hos oss och fikat. Nu sitter jag och målar mina naglar men dom e inte klara jag väntar på att dom ska torka. Ni får se dom imorgon. Imorgon börjar skolan det ska bli lite kul. Men kommer blogga innan för vi börjar sent. Aja Ni kanske får bild på naglarna ikväll det bror på men då blir det nog mobilbloggning innan jag ska sova.

Hej (igen)

Nu ska jag ladda upp en bild som jag har ritat på datan


Vad tycks?

Klar!

Den blev inte så fin men men vi har den ändå jag tycker du blev ganska gullig


Hej

Nu e jag hemma från Diggiloo (JIPPIE) Det var jätte roligt sm vanligt på diggiloo men det var lite kallt så mina tår frös As mycket men nu e dom upp tinade. Men bilder kommer imorgon.

Nu ska jag göra en ny God natt skylt som jag laddar upp när den e klar.

Grattis Teo!Teo 13år!!!!!!!<3<3<3<3

YES!!

Jag fixade mitt youtube konto så filmen kommer nog i helgen eller måndag. Men nu ska jag lägga mig God natt!


Tjena!

Nu sitter jag här och har ätit middag och tittat på Dobidoo sen nu ville pappa titta på sagan om ringen som jag tycker är bara SÅÅÅÅ tråkigt så satte mig vid datan istället. Jag sa ju att jag skulle ladda upp en videoblogg men mitt youtube konto funkar ej så kanske inte blir något med det eller så fixar jag det sen.


Hej

Idag har jag varit i hanige centrum med Julia S det var kul. Men jag hittade inte det jag sökte. men jag köpte 3 saker bilder kommer senare i inlägget. Idag e det FREDAG!!! Jippie. Men nu ska jag ta något att dricka Ses. Juste imorgon ska jag på Diggiloo så kommer ha dålig uppdatering.

 Den köpte jag det är ett Mobilsmycke

 Godis!

 Godis!

 Hallon smootie(stavning) som jag drack igår

 en virkad tårta som jag virkade för 1-2 veckor sen men har inte laddat upp bilden

 Denna virkade jag samma dag som tårtbiten. Han heter Frans och e Fransman (haha xD)

Ny bakgrund

Ny bakgrund också


Ny header

Ny header vad tycks??Dålig bild på den lilla men ni ser ju högst upp

Nu e jag tillbaka (tror och hoppas jag)!!

Nu e jag tillbaka på bloggen men jag såg att när jag var borta så fick jag ganska mycket besökare rekordet blev 15 som e ganska bra för att ha bloggpaus. Aja nu håller jag på att fixa en ny header som ni får imorgon och sen har jag gjort en videoblogg som jag ska ladda upp imorgon men nu ska jag göra lite till på headern och sen sova för ska vänja mig tills skolan börjar på måndag. (Sista sommarlovs dagen imorgon :( aja ska bli lite kul att träffa kompisar.) Ses
Grattis Mamma!

birthdaycake9038 (MMS)

Grattis Mamma! Som fyller år idag, hoppas du får en bra födelsedag <33 ps. Skrev detta inlägg på kvällen innan men klockan är över 00.00 så skrev ändå och jag har fortfarande blogg paus men skrev bara 1 inlägg


Nu blir det en BloggpausJag vet inte hur länge men typ tills skolan börjar eller länge eller kortare ses någon annan gång

RSS 2.0