GLEE!!!!! Live in London!

Idag så är det Glee! Gud vad jag längtar. Hoppas dom e jätte bra och att dom har massa fina glee saker som man kan köpa.
T-I-D-S-I-N-S-T-Ä-L-L-T

LONDON

Idag åker vi från Lille till Calais och sen båt över till Dover och sen åker vi tåg till London. Jippie men när ni ser detta kanske jag redan är i london för jag vet ej när båten går. Sen i London är det ju 1 timmes tid skillnad. Satt när klockan är 13.00 här är den bara 12.00 i London.
T-I-D-S-I-N-S-T-Ä-L-L-T

Frankrike

Idag åker vi till Frankrike till Lille och ska sova här för imorgon kommer vi till LONDON!!!!!!!!!!!!

T-I-D-S-I-N-S-T-Ä-L-L-T

Tyskland

Idag ska vi åka till Tyskland till Münster och sova där. Hoppas hotellet är fint! 

Olivia VÄLKOMMEN HEM!!

T-I-D-S-I-N-S-T-Ä-L-L-T

Dannmark

Inatt sov vi i dannmark och idag ska vi gå på Louisiana ett konst museeum som vi alltid går på det är typ tradition. Sen sova kvar i dannmark

T-I-D-S-I-N-S-T-Ä-L-L-T

Resan



Så där ska vi åka och så ska vi va i London i 5 dagar.
T-I-D-S-I-N-S-T-Ä-L-L-T

Saker


Sandaler: Dom ser rosa ut men dom är korall färgade. Dom var i H&m paketet


Klänning: Bilden blev suddig men den var också i H&m paketet


Svart Bh köpt igår


''dotting tool'' köpt igår (som man gör prickar med på naglarna)


4 par leggings köpt igår


5 par strumpor köpt igår


3 trosor köpt igår

Det var allt men nu har jag packat lite saker men ska snart fortsätta men jag vet ej om jag har glömt något? Hoppas inte det och nu ska jag göra lite tidsinställda så inte bloggen blir så tråkig när jag e borta men jag kanske kan blogga på semestern men e inte säker (det bror på om det finns internet på hotellen). Hej då!

Svar!

Anna om Nu ligger jag i min säng och har tråkigt. ...:
DIN ONEPIECE DÅ? :D

Svar: Den har ju inte kommit än men pappa ringde dit och dom sa att dom inte visste när den skulle komma in i lager men att jag kunde få en annan färg men då var det för sent för om jag hade valt en annan färg så hade den kommit nästa vecka när vi e borta. Men jag ska vänta tills vi kommer hem och om den inte har kommit då så ska jag beställa en annan färg och då kommer den på 2-3 dagar.

Sova snart

mms_img30624 (MMS)

Nu ligger jag i min säng och ska snart sova. Idag var jag i stan hela dan. Jag köpte några saker som jag behövde till london resan och imorgon ska jag packa och då får ni se vad jag köpte och sakerna från H&m. Naglarna gjorde jag när jag kom hem från stan och nästa vecka kommer en bild-tutorial på hur man gör. När jag och mamma var i gallerian såg jag martin björk och jakob öqvist (från vakna med the voice). God natt!!!


Nu

Nu ligger jag i min säng och har tråkigt. Idag har jag inte gjort så mycket men jag fick paket från h&m jag fick en klänning och sandaler. Ni får se dom imorgon fast det kanske blir på kvällen för jag ska till stan med mamma. Så det blir nog inte så bra bloggning. God natt!


Bussen till maxi

Nu sitter jag på bussen på väg till Ica maxi för jag ska handla saker till resan. Men det e jobbigt att åka dit för man måste byta buss -.-


God natt :)

Nu ligger jag i min säng och kollar på tv och så kom jag på att det är bara 10 dagar kvar tills Glee Live in London! Gud jag e sååååååå glad. Men nu ska jag fortsätta kolla på tv sen sova godnatt!

Glass!

Nu ska jag äta glass! En sandwich mums hejdå

God morgon!



Jag vaknade för kanske 30 min sen. Idag regnar det inte :) men det e inte sol :( Jag kollar på tv


Blev ett ganska onödigt inlägg

Kärlek på menyn

Nu sitter jag och kollar på kärlek på menyn den e bra. lite sorglig i början men bra! när den e slut ska jag nog sova! så God natt!



Klänningarna!


Hej

Idag sov jag ganska länge typ halv ett! Då kollade jag på tv (Paris Hilton's New BFF) sen åt jag lunch och om typ 10 min ska min brorsa och hans tjej komma och dom ska fika här. Så hejdå!

Svar!

Nora om Haul-video!:
Gaaash älskar klänningarna åååh måste få se hur dom ser ut på! Ur snygga ju! :D

Svar: visst var dom snygga, jag e typ kära i dom :) jag kan visa bilder senare idag!

God natt! ☺



Jag ska typ sova nu! ses imorgon

Haul-video!

Tack såååå mycket Mamma och Pappa för att ni köpte detta till mig! Speciellt klänningarna!

Edit: Videon finns på min youtube kanal

Video på väg!

Idag var jag i stan med mina föräldrar och jag shoppade lite (massor). Så har spelat in en haul-video så ska bara redigera så kommer den :)

Svar!

Nora om Svar!:
Men det e dumt av honom att ens ställa upp på den dumma proactiv reklamen den funkar säkert inte ens och kändisarna använder inte den på riktigt haha!
Svar: eller hur, jag tror inte den funkar!

God natt! ☺


Svar!

Nora om Jag blir sur!:
Han gör ju bara reklam hahaha han får ju pengar för det! Finns andra kändisar på den reklamen också! Katy perry tex ;)


Svar: Jag vet men hon säger inget om andra, bara att hon har finnar. Men det är ändå taskigt av honom.

Jag blir sur!

Jag sitter och kollar på tv och så kommer proactiv reklamen på tv3! Så e Justin Bieber där och säger att finnar inte är coolt! Men stackars alla som har finnar då! Då är det som om han säger att han inte tycker om hans fans med finnar, tänk om dom har provat allt och inget funkar! så F*ck you Justin Bieber!



Bajs väder!

Vilken dålig sommarlovsdag det spöregnar. Nu ska jag äta nudlar :)



Hej!

Idag har jag nästan inte varit vid datan därför har jag inte bloggat. Jag har varit ute och hoppat studsmatta och kollat på tv. Jag har fixat mina naglar det e hellokitty på tummen! Ni får bild imorgon. Nu kollar jag på nyheterna och chattar. Så hej då och god natt!



Svar!

Anna om SOMMARLOV!!!:
VAR DET DIN "ZIPERAL" ? :D :D


Svar: Nej :( det var ett bok paket. Men jag hoppas den kommer snart!

ny design!

Om ni inte ser den tryck F5!

Rudan!

Igår efter skolavslutningen åkte Jag först till centrum med Anna och åt lunch på mc donalds. Sen gick vi till rudan för att möta tjejorna. Men vi var först så vi väntade på dom. När dom kom så badade dom och åt lunch men jag badade inte så jag fotade med Alva kamera! 


Alva tog den på mig!


Jag och Nora


Vi grillade Marshmallows!!! Mums!


Stå på händer!!


HOPP!


FÖTTER!


Anna finaste! Jag = Stolt fotograf! Anna = Modell!

Tack för en fin dag tjejer!

SOMMARLOV!!!

Idag är det första dagen på sommarlovet :) jag har mest slappat. Jag åt precis lunch och nu ska jag gå och hämta ett paket.

Skolavsluting!!


Facelook!
3 små flätor på sidan.
Mascara


Klänning: JC
Jacka: Between



Snart Sommarlov!!!!!!!!!

Söndagsvideo!

Edit: Videon finns på min youtube kanal

Bajs!

Jag hade redigerat hela söndagsvideon och då gissa vad som händer? Joo movie maker slutar fungera och stängs ner såå nu måste jag göra om allt!!!! Jag hade typ hållt på i 30 min!!! så hejdå!

God natt! ☺

Nu ska jag nog sova och hoppass på att brännan är bättre imorgon. God natt!


Ballerina!

Åhhhhh nej!


jag har bränt mig på armarna så jag e jätte röd och i ansiktet. Så jag ligger på soffan och lider. Just nu är mamma borta och köper after Sun till mig. Hej då!

Söndagsvideo! (på en torsdag)

Edit: Videon finns på min youtube kanal

förlåt för att den blev så sen men jag har inte hunnit

Det kommer!!

Imorgon kommer söndagsvideo för jag spela in idag och började ladda upp på youtube men det tog för lång tid så den kommer imorgon men jag kan säga att det är en video där jag visar vad jag har i min väska. Men nu ska jag typ sova!



Svar!

Anna om Bilder:
Fett cool tandborste! Haha var köpte du den ;) och en sak till, skriv priserna! :D
Svar: tandborsten köpte jag på ica maxi! pennorna kostarde 10 kr, tuggummina 10 kr styck nagellacket 39 (tror jag), eyelinern 45 kr, prinsess skylten 49 kr, klänningen 349 kr och jag kommer inte ihåg vad tandborsten kostade men du kan ju kolla på ica för det finns i skolan också!

Bilder

Saker jag köpte hos mormor


10 färgbläckpennor


2 tuggummipaket :)


ett nagellack


eyeliner


prinsess skylt


godis!!!

Saker jag köpte idag!

Klänning från Jc


Mini tandborste!

Dagens blogg!

Jag är med i dagensblogg på http://lifeofmemalin.blogg.se va med du också man vinner länkning!

Blogresponse

Jag har skaffat blogresponse det är som bloggsvar så ni kan nu ställa massor av frågor jag svarar på nästan allt. Så fråga på!!



Hem


Nu sitter vi på väg hem :) jag sitter och lyssnar på min iPod glee så klart! Jag bloggar kanske inget mer idag utan imorgon men har ganska många bilder att visa. Men nu ska jag nog sova! Ses sen!

Måltidenshus

Idag har jag varit på måltidenshus och åt lunch det är en kockskola i grythyttan som carl jan har starat. Jag åt rostbiff med potatissallad sen åkte vi runt och kollade lite på hus. Nu kollar jag på AFV så hejdå vi ses

Billiga nicklas


idag har jag varit på billiga Nicklas som e en affär där dom säljer saker för jätte billiga priser. Jag köpte en eyeliner, ett nagellack, 10 pennor, 2 tuggumipaket och en skylt som det står prinsessa på som jag ska sätta upp i mitt rum. Ni får bilder på allt när jag kommer hem. Jag vet inte vad som mer händer idag och imorgon. Men jag kommer hem på söndag.

Bilen


nu sitter jag i bilen och spelar på iPaden och lyssnar på musik och e på väg till mormor. Jag kanske bloggar mer på vägen annars så blir det nog när jag kommer fram. Hejdå!

Lite trött!

Idag har jag varit i skolan och vi hade musik! wow första gången sen konserten. Sen på bilden fick vi veta att Anna-karin (vår mentor) också ska sluta -.- varför just våra lärare!!!??? När jag kom hem klippte jag gräset och sen var det middag och efter den så hoppade jag lite studsmatta och nu kan jag inte blogga så mycket för jag måste packa för åker till mormor imorgon men jag kommer blogga men inte så jätte mycket kanske bara på kvällarna. Så hejdå nu ska det packas!!



RSS 2.0