Mums!


Choklad Woopies!


Marsmallows spöken

Hej!

mms_img10184 (MMS)

Hej! Nu står jag på tunnelbanan och e på väg till fotokursen. Usch! Jag hatar att åka tunnelbana. Men på bilden har ni iallafall mina naglar som jag har lovat att visa. Vi ses sen


Bakat!

När jag kom hem från dansen så bakade jag och mamma woopies och sen gjorde jag choklad spöken (ni får se bild på dom imorgon). Woopiesen var sjukt goda! När vi va i stan så köpte jag en ny kalender för min tar slut snart och den jag köpte var en designa själv så jag gjorde det och den blev sjukt fin! (den får ni också se imorgon). Anledningen till att ni får se allt imorgon är att min kamera e på laddning. Men snart ska jag gå och lägga mig för jag e trött. Ses imorgon!

God morgon!

Idag vaknade jag jätte tidigt för det blev ju vintertid i natt så man ställde tillbaka klockan så när jag vaknade och tittade på klockan var den tjugo i tio men då var den ju bara tjugo i nio -.- men jag kunde inte somna om så jag har tråkat framför tv:n. Gud vad jag längtar tills imorgon! till fotokursen! men nu ska jag gå och käka frukost.

Dålig bloggning

Denna vecka har jag varit jätte dålig på att blogga men det var bara för jag hade två skolarbeten som skulle lämnas in, ett prov och så hade vi konsert.
Provet gick skit.
Uppgifterna sådär.
Konserten jättebra. 
Idag har jag typ inte gjort något. Jag har målat mina naglar jätte fint men jag inte hunnit lägga in bild på datorn så ni får se imorgon. Sen imorgon ska jag dansa.
Nästa vecka är det ju lov men det betyder inte att bloggningen blir bättre för jag ska på fotokurs på måndag, tisdag, onsdag och torsdag och det e från 13-15.30 så ganska länge. Men det kanske blir mycket fina bilder.

Nya färgen!


Den ser typ jätte mörk ut!
Här e en lite bättre bild!

Ny färg!

Jag har färgat håret nu! Ni får se bättre bild när jag kom hem.


asså hur dålig får man va?

Igår fyllde bloggen 2 år! Kom jag ihåg det? Nej! Förra året kom jag ihåg det då?? Nej! Men grattis i efterskott bloggen!!

Skor (webb)Skorna fast bilden e tagen med webbcam
Dom hade inte blå skosnören från början men jag köpte till dom.

Farsta

Idag efter skolan åkte jag till farsta med Olivia! Det var sjukt kul. Jag köpte ett par sjukt fina skor som ni får se sen för jag har inte laddat över fotot. Imorgon ska jag klippa mig!

Hej

Idag hade jag först matteprov och det gick så där... sen hade vi sjukt lång rast och sen No m.m (orkar inte tråka ut er med alla lektioner vi hade). Efter skolan åkte jag hem för att äta mellis och sen åkte jag på dansen. Den va kul men jobbig. Sen åkte jag hem och åt middag. På bussen hem var det en gubbe som typ va full, han sprang från i bussen och skrek "här ska inte jag av" och sen gick han tillbaka där ha hade suttit. Sen när jag gick av såg jag hur han sov. Imorgon e det fredag!! Men nu ska jag gå och sova hejdå! OMG jag har tyska prov imorgon! så ska nog plugga lite till det också.

...

Min ipod är knäpp

God morgon!

Måndag igen! Idag är det slöjd och det e kul! Snart ska jag till bussen


Ny header!

Jag gjorde en ny header för jag tyckte inte om bilden på den gamla men nu använde jag skolfotot. 

Kan ni inte se den tryck F5

Dans :)

Idag dansade jag och sen på hem vägen stannade vi på stadium och köpte en vinterjacka och på deichmann-sko och köpte ett par fake uggs.


Everest 499:- Stadium


Björndal 699:- deichmann-sko

Tack!

Nora om Skolfoto 2011:
söt! :D


Linnea<3 om Skolfoto 2011:
Du blev superduperfin Ida!! :)


Svar: Tack så mycket! <3

Nu

Nu går jag runt på hem och villa mässan och kollar. Jag såg en fett snygg nässesär men jag vet ej om jag vill ha den. Så kanske ska gå tillbaka dit sen och kolla igen.


Skolfoto 2011

Jag blev ganska nöjd

Skolfotot

Idag kom mitt skolfoto på posten! Jag blev ganska nöjd men nu håller jag på att scanna in det så ni får se det senare. Klassfotot kom ju också men vet inte om jag får lägga ut det på bloggen för alla.

Dagens Shopping!


Gina 175 kr


Gina 70 kr


Gina 50 kr


H&m 149 kr

God natt!

image description

Slappar dag!

Idag har jag bara varit hemma och kollat på serier

Shopping

Här får ni se sakerna men jag bloggar från iPaden så jag tog bilder från google så ni får inte bild på mina plåster med mupparna på för hittade inte dom på google.
* body butter mango från The body shop (175 kr)
* lip balm strawberry från The body shop (60 kr)
* ansiktsmask från formula 10.0.6 (99 kr)


Hej

Det gick ganska bra i orientering jag fick VG eller C som det heter nu. Efter orienteringen så åt vi matsäcken och sen gick jag och Olivia till Haninge centrum och jag shoppade! Jag köpte lite saker på the body shop och en sak på H&m och en sak på Kicks som ni får se senare när jag har fotat. För nu ska jag kolla på Glee.

Orientering

Idag har jag orienteringsprov så jag ska åka till rudan och va där och sen när vi e klara så ska jag och Olivia åka till Haninge centrum så efter det kommer jag hem.


No prov

Denna kväll har jag pluggat till No provet som e på torsdag men jag fattar typ inte och våran lärare e sjuk så man kan inte fråga henne! Sen på onsdag e det orienterings prov också! Varför alla dessa prov i åttan? Sen imorgon kanske jag har uppspel på en tyska dialog och jag kan inte den! Så jag hoppas den e till fredag. Men nu måste jag gå och sova så man orkar med allt.

Svar!

liisa om Heej:
Åhhh Essie nagellack! Haha på din header.. använder du många såna? Vad brukar du använda för nagellack? :)

Svar: Nej jag har inga essie nagellack jag tog bara en bild från google men jag använder typ depend och H&m

Heej

Måndag igen suck -.- ni skulle fått outfit bild för jag tog en med webbcamen men den blev typ såhäääääääär dålig så ni får ingen! Jag ska gå till bussen om typ 5 min men nu ska jag gå på toa hejdå!!


Shopping Fynd!

Detta var vad jag fick med mig hem från stan!

En kofta från hollister (min nya typ favobutik) dom hade sjukt fina kläder!


Jeans från hollister
Tack pappa för att du köpte dom fina kläderna till mig!


Väska från accent

Stan

Idag ska jag åka till stan för mamma ska fixa naglarna så jag ska gå runt i stan med pappa och kolla på kläder typ. Så sen när jag kommit hem visar jag om jag köpt något! Igår kollade jag på Idol men så råkade jag somna på soffan så såg inte vet som åkte ut :( men sen kollade jag på nätet och såg vem som åkte ut. På söndag e det dans och sen är det ju måndag så det e typ allt som händer i helgen. Usch jag e sjukt trött! Nu ska jag gå och sätta på mig kläder.

RSS 2.0