Dancing sunday

Idag är det söndag och jag ska snart gå till dansen. När jag kommer hem så ska jag kanske göra en video och sen måste jag skriva klart en labbrapport för den ska lämnas in imorgon. Sen ska jag nog lägga ansiktsmask som jag nästan alltid gör på söndagar så ansiktet blir fräscht till veckan som kommer. Men nu ska jag fixa mig klart hejdå!

Choklad mousse

Här kommer två bilder på choklad moussen jag gjorde till min bror och mig (snällaste systern).


Först la jag bara på tre hallon


Sen blev det lite fler, men det var iallafall super gott!

Slapp-lördag!

Idag har jag mest legat framför tvn och slappat men sen så gick jag och min bror och handlade till taco middag eftersom mina föräldrar ska bort ikväll. Sen när vi kom hem så bestämde jag mig för att göra chokladmousse. Så nu står dom i kylen och stelnar. Ni kommer få bild på dom sen när dom e klara och jag har dekorerat dom. Men nu får ni en bild på dom i kylen.


Beställt från Ellos

I måndags beställde jag och mamma lite saker från ellos och jag fick två saker.
Idag hade dom kommit och båda sakerna var jättefina. Så här kommer bilder på sakerna.


T-shirt som är lite oversize 129 kr (tror jag)


Tubhalsduk 99 kr (förlåt för en dålig bild men mitt face såg superkonstigt ut så jag var tvungen att måla över det)

Ny inköpt från Yves Rocher

Idag så fick vi sluta tidigare eftersom våran lärare var sjuk. Så istället för att sluta 15 så slutade vi 13.30 (super skönt). När jag åkte hem så stannade jag på yves rocher och kollade lite. Jag fick med mig två saker hem, en bb-cream och en ansiktsmask. Jag har velat ha en bb-cream jätte länge men alla som jag har hittat har varit för mörka men denna är precis så ljus som den ska va.


Bb-cream 109kr (kostade från början 199 kr men det var ett erbjudande så man fick den för 109 kr)


En ansiktsmask 15 kr (fast det är två i förpackningen)

Nya linnet

Här kommer bilder på det nya linnet som jag köpte igår, det kommer från h&m och kostade 129 kr.




Detalj bild

Amerikanska pannkakor

Idag när jag kom hem från dansen så lagade jag amerikanska pannkakor och dom blev super goda. 
Nu sitter jag och har precis kollat på x-factor och nu blir det partaj.


Instagram

Nu har blogg.se fixat så att man kan koppla sitt instagam konot till bloggen så man kan ta bilderna från sin instagram till bloggen. Så här får ni se en bild som jag tog typ förra veckan på väg till bussen.


Lördagsmys

Idga åkte jag in till city och kollade lite i affärer, jag köpte ett linne som jag kommer visa imorgon. Det har varit ganska regnigt hela veckan och idag också. Det skulle varit gårdsfest idag men den blev inställd eftersom det regnade.
Imorgon har jag ju dans och efter den brukar jag antingen kolla i affärer eller så åkte jag hem och slappar. Så vi får se hur det blir imorgon. Just nu sitter jag och kollar på film fast den är ganska tråkig. Men ska jag sappa runt och se om det finns något roligare att titta på. Hejdå och Godnatt!

Long time no see

Nu var det ganska länge sen jag skrev något men jag har inte haft något att skriva och sen har det varit ganska mycket i skolan. Så tyvärr så får ju bloggen lida för det. Idag är det fredag och jag vet inte vad som händer i helgen. Just nu sitter jag och väntar på att maten ska bli kvar och så. Jag ska försöka komma på något kul att skriva om. Så ses senare!

Söndag

Igår så gick jag och mötte Olivia vid pendeltåget och dom sprang något lopp där jag bor så jag va tvungen att springa över där dom sprang sen när vi hade kommit hem till mig åt vi middag, kollade på serier och pratade, sen sov hon hos mig och det var kul. Sen när vi vaknade så pratade vi lite, satt lite vid datorn och åt frukost sen skulle hon hem och nu sitter jag och väntar på att min dans ska börja. När jag kommer hem så ska jag duscha, fixa ansiktsmask och sånt.
Imorgon så är det skola fast vi ska lyssna på någon som pratar om gymnasieval på morgonen. På tisdag är det skolfoto och jag vet inte än vad jag ska ha på mig.


Ny målade naglar

Jag målade mina naglar nu på kvällen, jag valde ett neon rosa från american apparel. Det är ett bra nagellack som täcker på 1-2 lager.




Fredag

Idag är det fredag och det är najs. Skolan var bra, vi fick bullar av våran mentor. Men det har varit en väldigt regnig och blåsig dag. Idag har jag iallafall namnsdag så jag fick en present, det var ett par hörlurar från happy plugs. Dom var jätte fina och bra. Nu har jag ätit middag och sitter och kollar på tv. Vet inte vad som händer i helg mer än dansen på söndag. Vi hörs senare, hej då!




Switched at birth

Nu sitter jag och kollar på serier, den heter switched at birth och den är super bra. Jag håller på att titta ikapp och har sett typ 20 av 24 avsnitt. Den handlar om två tjejer som blev ihop blandande på sjukhuset när dom föddes. Sen nu när dom är 16 så hittar dom varandra och familjerna ska lära känna sin "riktiga dotter". 

Det händer inte så mycket roligt att skriva om i mitt liv just nu (inte för att det händer något tråkigt heller). Så det är därför jag inte har bloggat så mycket. Men så fort det händer något spännande så skriver jag mer. 




X Factor!

Nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli åtta så att x factor börjar! Imorgon är det måndag och en ny vecka börjar. Då blir det tillbaka till skolan och jobba. Vi har syslöjd som är såå kul. Men nu måste jag hinna gå på toa innan det börjar!




Dans!

Nu sitter jag och väntar på att min dans ska börja. Jag är fett peppad fast även lite för trött för att dansa. Igår var ju mina kusiner hos oss och det var fett kul. När jag kommer hem från dansen så ska jag äta lunch och duscha sen typ sitta och titta på serier och bara slappa. Vi ses senare!


God kväll!

Nu sitter jag här och kollar på serier, känns även som om jag kommer bli sjuk. Jag hoppas verkligen att jag inte blir det. Imorgon så kommer släkten så kommer nog inte kunna blogga så mycket. Ni får iallafall en webbkamera bild som jag tog alldeles nyss.




Eyeliner med lite färg



Det här är ett jättefint sätt att få lite färg på eyelinern och man inte vill ha hela med färg.
Till detta använde jag en svart eyeliner från wet n wild och sen en rosa kajalpenna från Gina Tricot.


Detta är ett tidsinställt inlägg

Lite shopping med Olivia

Vi kan börja med igår, efter skolan igår åkte jag, Elsa, Nora och Alva in till stan och gick runt och kollade på kläder och fikade. Vi hade jätte kul och skrattade väldigt mycket.
Idag efter skolan åkte jag och Olivia till slussen och gick runt där lite och kollade i affären. Jag köpte två saker som ni ser lite längre ner. Sen fick jag min present från Olivia idag som ni också ser längre ner.
Nu sitter jag och kollar på Robinson och imorgon är det fredag (!!!!). Min nu ska jag fortsätta kolla på tv.


Body splash, Mango Passion från Gina Tricot 40 kr 


Kajal, Bright Rose från Gina Tricot 30 kr


Present från Olivia!!

Mitt första Essie nagellack

Igår köpte jag mitt första essie nagellack på H&m. Det kostade från början 129 kr sen var det på rea för 99 kr och så hade jag en rabattkupong på 50 kr så det kostade bara mig 49 kr!!


Essie nagellack i färgen Cute As a Button, en jättefin corall/rosa färg


Födelsedagsfika

Här kommer lite bilder från fikat på min födelsedag. Allt var supergott!! + att det finns fler kakor i frysen.


Nonstop cookies & Hallongrottor


Nutella Cupcakes


Hallon Cupcakes

Måndag morgon

Nu sitter jag vid datorn och har precis sminkat mig och ska snart gå och äta frukost. Nu får ni bild på dagens outfit.



Linne: Gina Tricot
Kofta: Jc
Jeans: H&m

Dagens outfit



Klänning: Zara
Leggings: Monki
Kofta: Jc

Jag fick en iMac på morgonen så det är den bilden är tagen med och ifrån den jag bloggar. Om lite mer än en timme kommer min farfar och min bror och hans fru på fika. Men n uska jag gå och hjälpa till i köket hejdå!

Happy Birthday till mig!!



Idag fyller jag 15år!! Jag ska försöka fota så mycket av min dag som jag kan. Ni får outfit senare idag och så kanske ni får bild på något annat.

RSS 2.0