God morgon

Idag är det tisdag och jag har fått lite sovmorgon för våran musiklärare var sjuk. Så nu börjar jag nio med matteprov, jag tror och hoppas att det kommer gå bra. Annars har jag massa andra tråkiga lektioner idag, fast vi har dans på gympan och det är kul. Jag vet inte vad som händer efter skolan och troligtvis hem och plugga So och No. Nu ska jag gå och äta frukost och kolla på tv och sen gå till bussen och typ en timme. Vi hörs senare!

Optikern

Idag var jag i skolan som vanligt och på slöjden blev jag faktiskt klar med mitt broderi fast jag fick inte ta hem det. När jag kom hem från skolan så pratade jag lite med pappa och sen gick vi ner till optikern för att boka tid för synundersökning för jag har börjat se lite dåligare. Men så var dom lediga då, så jag fick göra den på en gång. Så nu ska man få glasögon också. Vet inte om det är bra eller dålig för det bror ju lite på hur man ser det. Nu sitter jag och kollar lite på tv och funderar på att plugga lite till matteprovet imorgon. Så hejdå!


Dans

Idag är det söndag och det betyder dans, om typ en halv timme ska jag gå till dansen och när jag kommer hem från den så ska jag nog plugga. Inte världens roligaste att plugga men det behövs. Imorgon är det en ny vecka med nya möjligheter och vad jag vet så händer det inget speciellt förutom att jag kanske ska på ett öppet hus på torsdag. Men nu ska jag gå och packa min väska så vi får höras senare.

Gymnasiemässa

Igår så var jag på gymnasiemässan med Olivia och Thomas efter skolan. Det var ganska kul, vi gick runt där ganska länge och pratade med massor av olika gymnasium. Idag så var jag ju först i skolan (såklart) sen åkte jag hem och bytte om och sen åkte vi till cirkus och kollade på Tomas Ledin: Showtime. Det var ganska kul fast jag var typ den ända som var någolunda ung och tanten brevid mig typ gick in i mig och puttade på mig. Nu sitter jag och skypar och sen ska jag sova. Imorgon ska jag på gymnasiemässan igen fast med mina föräldrar denna gång.
Annars har det inte hänt så mycket denna vecka, vi har lite prov och inlämmningsuppgifter som kommer under de närmsta veckorna, så bloggningen kanske inte blir den bästa. Men jag ska försöka göra lite fler inlägg som är roliga som kanske har med julen att göra. Vi hörs senare, hej då!


Presenter från Pappa

Här är två saker som jag fick av min pappa efter han hade varit i Österrike.


7 läppbalsam med lite färg i, som luktar olika saker


Ett berlock armband (som jag älskar!!)

Studiedagar

Idag och igår hade vi studiedagar för det var utvecklingssamtal i skolan. Jag hade mitt utvecklingssamtal igår och det gick bra. Annars så kollade jag mest på film igår och pluggade lite. Idag vaknade jag vid halv tre och då gick jag upp och åt lunch och sen kollade jag på film och pluggade lite till. Imorgon är det skola igen men det har varit väldigt skönt att ha två studiedagar och få sova ut och inte behöva gå upp så tidigt och gå och lägga sig tidigt bara för att orka gå upp på morgnarna. Sen är det också bra eftersom man hinner plugga även fast det kanske inte är det som man vill lägga sin tid på, men då har man mer tid och hinner med båda det man vill göra och så hinner man plugga. Nu ska jag gå tillbaka till mitt hav av läxor så vi får höras senare. 


Mini-Ida

Här kommer några bilder från när jag var liten. Hoppas ni gillar dom!







 

Månadens favoriter: Oktober (lite sen)


Body splash från Gina Tricot i doften "Mango passion"
En produkt som jag har använt typ varje dag och som luktar supergott.


Nagellack från Nordic Cap of Sweden i två färger
Båda dom här har jag använt flitigt under oktober månad. Dom är lätta att aplicera eftersom de täcker på ett lager och det behöver då inte ta så lång tid att måla naglarna.


Body butter från The Body Bhop i doften "Passion fruit"
Luktar helt fantastiskt och återfuktar jättebra, doften sitter kvar ganska länge också.


Dual foundation powder från Make Up Store i färgen "Helsinki"
Täcker ganska bra och är bra att "sätta" concealern med, mattar även ner väldigt bra.


Kabuki borste från Elf
En super mjuk borste av syntet hår som fungerar perfekt till att aplicera puder med.


Rengöringsserie från Yves Rocher
En ny rengöringsserie som jag har testat denna månad, den har fungerat bra och jag älskar tonern som inte är som vatten utan mer som en lotion.

Rouge från Make Up Store i färgen "Must have"
Ett superfint matt rouge som fungerar perfekt på min ljusa hy. 



Det var några av många favortier denna månad som har gått, jag hoppas att ni tyckte att detta inlägg var kul att läsa och att ni kanske blev nyfiken på någon av produkterna.

Dagens outfit


Linne: H&m
Byxor: H&m
Kofta: Hollister

Tråkig vecka

Denna vecka har det inte hänt något speciellt och därför har jag inte bloggat. Varje dag har jag varit i skolan och sen när jag har kommit hem så har jag mest slappat. 
Imorgon så ska jag till mina kusiner och fika och äta middag men jag lägger nog upp en outfit imorgon. Sen på söndag så är det ju fars dag och då har jag först dans och sen ska jag till min bror och äta middag. Så tyvärr så blir nog inte bloggningen bättre denna helg.

 

Sleek swatches

Här kommer några swatches på min nya sleek palett som jag köpte på sephora. Det är bra pigment på dom mörkare färgerna speciellt den svarta. Dom ljusa är bra fast dom syns inte så bra på bild.





Lovet är slut...

Så idag var sista dagen på höstlovet. Det känns tråkigt att man inte får några fler sovmorgnar och slappdagar. Nu är det tillbaka till att gå upp 5.30 varje morgon och komma hem sent för att göra läxor och plugga till prov. Det har iallafall varit ett superkul lov. Många roliga stunder med kompisarna och fin shopping. Nu är det bara börja längta till jullovet och jag längtar redan, fast inte just till lovet utan julen överhuvudtaget. Jag har iallafall utnyttjat lovets sista dag genom att bara slappa och kolla på film och nu sitter jag och kollar på solsidan. 

Shopping i Täby

Nu har jag kommit hem från en lyckad dag i täby, jag har även hunnit äta middag. Nu tänkte jag visa vad jag köpte och sen kolla på x factor.


En höstjacka från H&m 499kr (behövde en ny för hade växt ur min gamla)


Den har mysigt ludd inuti


Make up remover från Sephora (jag fick den gratis)


Ögonskuggspalett från Sleek, köpt på Sephora 95 kr


Den heter "au naturel" review kanske kommer senare, om någon vill se det

Täby

Idag ska jag, mamma och pappa åka till täby centrum och kolla runt. Jag hoppas på att hitta något fint, jag bloggar mer när jag kommer hem. Ni kan få en dagens outfit:

T-shirt: New yorker
Byxor: Rut M fl.

RSS 2.0