Hej

Denna vecka har varit en dålig blogg vecka för jag har varit borta på begravning m.m Men idag så e det Söndag och jag ska snart till Nacka forum och sen ikväll ska jag på halloween fest JIPPIE men nu får ni lite bilder
Pumpan som jag gjorde face på
Pappas tårtbit såg ut som en krokodil
En bild som jag fotade
hihi

Hej

Idag har jag varit i skolan. Sen gick jag hem och slappa (latmask som jag är) men igår så shoppade jag ju i haninge centrum ni får se vad jag köpte nu.
T-shrit 49 kr
linnen 3 för 198 kr
Sen tog vi lite roliga bilder också.
jag = ballerina
Alva cooling
Anna = Perfekt person

Studiedag

Idag har jag studiedag :P Och snart ska jag till Alva och kolla på Juno och sen ska jag och hon till haninge centrum :) och sen vet jag inte mer.
Juno är en 16-årig tjej som blir gravid efter att haft sex med sin bästa kompis Paulie Bleeker. Hon funderar på om hon ska abortera barnet men bestämmer sig för att ge bort det till de perfekta föräldrarna, vilket är lättare sagt än gjort.

Hej

Nu sitter jag och skypar (stavning) med min kusin (skojj) men hej då!

test

nu ska jag testa det här med tidinställda inlägg

Hej

Idag har jag dansat och sen så har jag ätit på pizza hatt. sen nu sitter jag hos min kusin och äter godis. Men nu ska jag fortsätta ganska tråkigt inlägg men ändå

Hej

mms_img47245 (MMS)

Hej nu sitter jag och väntar på att dansen ska börja. På bilden e det mitt tl-paket som jag fick igår och för er som inte vet det är tl-klubben en bokklubb. Jag bloggar mer ikväll typ. Hej då


SNÖ!!!!

Det snöar ute varför snön ska komma i december

Hej

ida_g (MMS)

Hej nu var det ganska länge sen jag blogga men det var för jag hade konsert idag och igår så e fett trött ska typ sova nu men bloggar imorgon bitti för jag börjar 10.20 så e najs. På bilden e mitt skolfoto fast lite dålig kvalite men typ så såg jag ut men god natt!


Hej

Idag har jag varit i skolan och så sen efter så gick jag hem och åt mellis och efter det så åkte jag på pyssel. När jag kom hem så åt jag middag. Sen satte jag mig vid datan och så redigerade jag lite bilder som ni ska få se. Imorgon har jag konsert och ska va och repa från 09.30 till 17.00 och sen konsert 19.00 Inte så kul med rep hela dagen men kul med konsert. Men nu ska jag nog gå ner till mamma Bye Bye.

 Någon tjej som jag gjorde som vampyr (typ)

 Ett öga som var brunt först och utan smink.

 en bild på mig jag tycker den blev lite läskig men cool

Hej

Denna helg har jag varit hos min mormor så har inte kunnat blogga. Men nu bloggar jag i allafall men nu ska ni få lite bilder på vad jag har köpt denna helg.


Huvud massör 10 kr (det e as skönt man ryser jätte mycket)


T-shirt 49 kr


4 par strumpor 10 kr styck (dom till vänster e coolast för dom ser ut typ som ett par converse)

Denna vecka tror jag att jag inte kommer blogga så mycket onsdag och torsdag för då e det konsert vecka och man e fett trött. Bye bye nu ska jag fortsätta se på ensam mamma söker


Fredag

Idag har jag varit i skolan och sen när jag kom hem så badade jag och gjorde typ mini spa med musik, ansiktsmask m.m sen kollade jag på tv men då gick strömen så att typ utan ström i 30 min sen spelade jag lite piano och tränade på låtarna till konserten som e på onsdag och torsdag. Och sen packade jag. Sen kom mamma och pappa hem (mamma var i stan och pappa hämtade henne) och hon hade köpt 3 olika ansikts krämer till mig och 1 kräm för finnar och 1 kräm mot munsår. Ansiktskrämerna e på bilden. Sen åt jag middag (grekisk mat) Och nu kollar jag på Idol men det var reklam så jag bloggade istället men nu börjar det så Hej då och jag kanske inte kan blogga imorgon jag vet inte men det kanske kommer något litet mibol inlägg.


Dom va fett coola

Hej

Idag har jag varit i skolan och sjungit sen så åkte jag hem och åt lunch (nudlar) sen så tränade jag på Bruksspels läxan och kollade på tv vet inte riktigt vad jag ska skriva men ni får lite bilder på saker som jag fick/köpte i helgen men har glömt att visa upp. Bye Bye


Den fick jag av mamma och pappa den va jätte söt.


Den fick jag också fett cool T-shirt Scary but cute (läskig men söt)


Den här virkboken köpte jag och det var ifrån den hamstern va :)

Tja

Idag har jag varit i skolan och så det var ganska kul sen efter skolan så va jag med alva det var jätte kul och sen när jag kom hem såg jag att mitt paket från La redoute hade kommit (en tröja jag hade beställt) och den var jätte fin och passade perfekt. sen åt jag middag och sen kollade jag på tv på Berg flyttar in och Välkommen åter. Imorgon ska vi igentligen ha studiedag men just vi sångklasserna måste va i skolan 09.00 - 12.00 och ha extra rep och vi får ingen lunch så det blir typ inte förens halv ett när man kommit hem. Men nu ska jag gå och duscha så hej då och jag hittade ingen bild på tröjan på nätet så ni får det någon annan dag.



Bild från Google

Ny Design

Ny design som ni ser vad tycker ni?

Ny Design

Ny design som ni ser vad tycker ni?

Godnatt!

mms_img52019 (MMS)

Godnatt! Idag har jag varit i skolan och sen hemma så virkade jag en konstig hamster som ni ser på bilden men den blev lite missbildad för den var mycket sötare i boken men sen åt jag mamma hade lagat någon äcklig räk gryta med pasta men jag åt bara pastan. Sen kollade jag på tv. Imorgon e det Tisdag och vi har repetion med kören från 08:10 till 11:30 fett långt och efter skolan så har jag pyssel och sen ska jag till min kusin en snabbis :-) hej då nu ska jag sova


Hej

Idag har jag varit med bella (igen) vi har varit på en misslyckad shopping tur. vi skulle till natur kompaniet men det hade stängt på söndagar :( sen åkte vi till västermalmsgallerian och kolla på hm men dom hade inte heller mitt linne och sen kollade vi på gina och jag hittade ett jätte fint linne men det fanns inte i min storlek sen gick vi på ö&b och kolla sen åkte vi hem. Och sen kom min mamma, pappa och mormor på fika och nu sitter vi vid datan hej då

shoppat

Idag har jag varit i stan med Bella. Först dansade jag och sen gick vi i affären, åt lunch på mc' donalds men där hittade jag inget och sen så gick vi på bio och såg tusen gånger starkare. Den var jätte bra och sen åkte vi till Fridhemsplan och gick på Åhlens där jag köpte volym pulver och ett läppstift, Ni får bild på sakerna från idag och på halsbandet och örhängerna jag köpte på mässan i fredags. Vi har även köpt lördagsgodis så hej då.
volym pulver från åhlens
Läppstift från åhlens 60 kr
örhängen från mässan 100 kr
halsband från mässan 100 kr

Hej

Nu sitter jag i Bellas säng och bloggar lite för vi har tråkigt idag har jag inte varit i skolan för va "sjuk" men e frisk nu. Imorgon ska jag på dans och sen ska jag och Bella se på tusen gånger starkare :D och kanske shoppa lite :D Men nu måste jag på toa innan jag kissar på mig :) Bye bye och godnatt för kommer kanske inte blogga på ett tag

Godnatt!

Nu ska jag gå och duscha och sen sova e skit trött!  så God natt!
Juste någon som vet hur man flyttar upp headern så att inte så mycket av bakgrunden syns??? komentera och hjälp mig :)

Grattis Alva!!!!!!!!!!

Grattis till Alva!!!!!! Som fyller 13 idag!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! GRATTIS GRATTIS GRATTIS!!!!!!!!!!



Hej

Idag har jag varit i skolan och sjungit och dansat Afrikanskt (inte så kul). Sen hade vi vanliga lektioner (inte heller så kul). Sen när vi hade slutat så va jag lite med Alva och sen så gick jag hem och provade typ alla mammas jackor tills imorgon. Och sen åt jag middag och sen så sitter jag vid datan nu. Och jag håller även på med en ny header men jag kanske skrotar den för blev inte så nöjd (tror jag). Bye bye

Music

Nu ligger jag i soffan och lysnar på musik (tack Spotify) han som gjorde Spotify borde ju få nobel pris. Snart blir det lunch och sen kl.15 (tror jag) blir det bullfika :) Men nu måste jag typ sluta skriver mer när jag kommit hem.


Wow!

Vi har slagit besökare rekord :D


55 Besökare på en dag!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Godnatt!

mms_img61363 (MMS)

Godnatt! Nu ligger jag i sängen (som e brorsans soffa) och snart ska sova. Det var jätte kul på dansen mitt i dansen e det lite pardans typ salsa. Ni får en bild på ett armband jag gjorde i torsdag tror inte jag har lagt ut det annars kommer det igen :-). men Godnatt!


Besökare

Hejsan tack till alla som har besökt mig :)



Hoppas det håller i sig så att det inte bara va idag!

Hej

Nu sitter jag i soffan hos brorsan och ska snart åka till dansen :D och sen ska vi hem och baka bullar till kanelbullensdag :) mums. fast den e på måndag men vi ska ha bullfest imorgon :) Skriver kanske mer sen när jag kommit hem Bye Bye!

Hej

Idag e det fredag och jag har varit i skolan och vi hade orientering på rudan och oskar i min klass gick dit och hem!! och sen på slöjden efter så fekj- halta han haha xD sen var jag med Alva och sen åkte vi till Talangjakten och kollade på den!! KUL!!! Anna i min klass var med men hon vann inte :( Det var kul så åkte jag hem och nu kollade jag precis på Idol utröstningen och Madeline och Chris åkte ut! Och nu ska jag fortsätta att packa för ska till brorsan imorgon igen! men det blir nog kul! Ses!


RSS 2.0