Nyårsafton

Idag är det nyårsafton och även sista dagen på 2012. Det känns faktiskt lite konstigt att det snart är 2013, jag tyckte det precis blev 2012.
Detta år har gått jätte fort och varit ett ganska bra år, man har många fina minnen som man tar med sig från detta år. Jag har även lärt mig en massa nya saker och det är alltid bra. 
Jag hoppas att 2013 blir ett ännu bättre år med ännu fler fina och roliga minnen och att ni får ett jätte bra år ni också.
Gott nytt år! Hoppas 2013 blir det bästa året än så länge!

Bild från förra året

Barkarby outlet

Idag var jag på barkarby outlet och shoppade lite, jag behövde nya skidkläder till sportlovet när jag ska till fjällen så då kollade jag efter det på rean. Detta var vad jag kom hem med.


Rosa skidbyxor från märket Roxy


Rutig skidjacka från märket Roxy


En filt som är hur mysig som helst!! 199 kr från affären Chilli

Mellandagsrea

Detta är vad jag har hittat på mellandagsrean än så länge.
 
 
  • En guld/beige mini kajal från Sephora 10 kr
  • En beautyblender från H&m 30 kr
  • En body lotion som luktar blåbär från Sephora 50 kr
  • En blå/grön kajal från Sephora 20 kr
  • Två ansiktsmasker från Kicks 15 kr (7,50 kr styck)
  • En T-shirt från H&m 50 kr
  • En långärmad tröja från Gina Tricot 100 kr

Julklappar 2012

  • Massor av olika saker från min bror och sin fru (ansiktsmasker, scruber, nagellack m.m)
  • Presentkort på H&m
  • Presentkort på Kicks
  • Två par tights, ett par blå och ett par svarta
  • iPhone 4s (min pappas gamla)
  • Ett nagellack som lyser i mörker
  • + 1500 kr (av farfar och mormor)

Täby + lite jul

Idag var jag ju i täby och shoppade, jag köpte bara några saker men dom kommer ni få se senare. Sen när vi hade åkt hem så kollade vi posten och då hade mitt nya iphone skal kommit och det ser ni på bilden nedan. 
Vid 17 kom min bror och hans fru och så åt vi middag och firade lite jul, eftersom dom var sjuka på julafton och inte kunde komma. Men nu så firade vi med dom jag jag fick en jätte fin julklapp som ni får se någon annan gång när jag ska visa allt jag har fått. Men nu ska jag kolla på film så hörs senare.


Iphoneskal 89 kr + 19 kr i frakt

Mer mellandagsrea

Det gick ganska bra igår, jag hittade iallafall lite saker.
Idag ska jag åka till Täby Centrum och kolla på rean där och hoppas på att hitta mer saker. Jag ska visa vad jag har köpt senare men tänkte vänta till jag har köpt allt så det blir ett inlägg om shopping från mellandagsrean. Men nu måste jag gå och fixa mig klart så hejdå!


Lite mellandagsrea

Nu ska jag snart gå ut på stan och kolla på mellandagsrean fast jag ska inte kolla så mycket eftersom min mormor + några av mina kusiner kommer på fika klockan tre. Men jag hoppas att hitta något iallafall. 


Julhelgen

Nu tänkte jag sammanfatta julhelgen som varit.

Julafton: Jag vaknade vid typ 10 och gick upp och kollade på julkalendern, sista avsnittet. Sen åt jag frukost och efter det så gjorde jag mig i ordning, satte på mig kläder, fixade håret, sminkade mig osv. Sen vid 12 åt vi jullunch och efter den så väntade jag på att klockan skulle bli 15 så vi kunde fika och kolla på kalle anka på tv. Till fikat kom min farfar så då fikade vi och kollade på det. Efter det var slut satt vi och pratade lite och sen efter kanske en halv timme så delades julklapparna ut. Så öppnade vi dem och sen höll man på lite med julklapparna innan det var dags för julmiddag. Så åt man massor med god julmat och sen så åt man lite julgodis efter maten och så var ungefär hela den dagen slut.
 
Juldagen: Jag vaknade och åt frukost och sen gjorde jag mig i ordning för att åka till mina kusiner. Vi va där vid 15 och fikade och sen lekte vi med lego och byggde mer lego och sen så åt vi julmiddag där. Sen kollade vi på någon lego film och så vid typ 23 åkte vi hem. 
 
Annandag jul: Vi var på fika hos min farfar och satt där och pratade lite sen åkte vi hem och så kollade jag runt på lite affärer på nätet för att se om man skulle beställa något. Vi åt pizza till middag som avbryt från all julmat. Jag beställde ett iphone skal som jag hoppas hinner komma innan nyår.


Jul outfit 2012

Här kommer min outfit och hår för julafton.


Linne: Lindex
Shorts: Gina Tricot
Tights: Monki


Jag har bara satt upp luggen på sidan

God Jul!

Julstrumpa

I morse när jag vaknade var min julstrumpa fyll med detta.


Vecko revyn (där man fick med en liten ögonskuggspalett)


Två små choklad björnar och en lite smarties
 

Lucka 24



Idag är det julafton och alltså sista dagen av julkalendern. Idag fick man en duschtvål som inte har några "dåliga" ingredienser i sig. Den luktar lite som typ kille.


Lucka 23



Idag fick man ett bodybutter som luktar något konstigt (inte så gott alltså).


Dan före doppare dan

Idag är det dagen före julafton, jag längtar så sjukt mycket efter julafton. Det är typ den bästa dagen på hela året, jag kanske visar senare idag min outfit osv. Men sen efter jul någon gång ska jag visa vad jag får i julklapp. Nu sitter jag och pratar med några kompisar och ska snart gå och lägga mig och sen ska jag sova länge så det kan bli jul fortare.


Lucka 22



Idag fick man en hårinpackning som jag tror och hoppas är bra. Den ska va bra eftersom den inte har några silikoner eller sulfater i sig.


Julheader

Nu på kvällen så fixade jag en julheader där jag har med två bilder som jag tog idag på granen. Jag tänkte ha den nu ooch nån/några veckor framåt.

Juste! Vi har här med överlevt 21 December 2012, grattis alla människor.

Julpynt

Idag har jag julpyntat i mitt rum och klätt granen. Här kommer bilder på julpyntet och på granen.


Årets julgran!


Det här är ett collage med lite bilder på julpynt från mitt rum.

Lucka 21



Idag fick man en läpp roll-on som luktar mint, den återfuktar läpparna.


Julklappar från vännerna

Idag så slutade vi skolan och fick jullov och jag och några kompisar bytte julklappar med varandra och detta var vad jag fick.





Det är så skönt med jullov och inte behöva tänka på att man måste gå upp tidigt imorgon utan man kan sova hur länge man vill! Hoppas även att bloggningen blir bättre nu under lovet.

Lucka 20



Idag fick man någon konstig olja (vet faktiskt inte vad man skulle ha den till).


Jul/Vinter naglar

Nu på kvällen så bestämmde jag mig för att måla naglarna med lite vinter tema och detta blev resultatet.


Lucka 19



Idag fick man en mini mascara, jag har inte hunnit testa den men kan återkomma om det senare.


Sista veckan innan lovet

Denna vecka komer ungefär se ut såhär:

Måndag (igår): Hade studiedag så fick sova länge men hade sedan en extra volleyboll lektion i skolan vid två så åkte till skolan till dess. Efter skolan var jag med Olivia och Anna i centrum och sen åkte vi till Anna och åt middag där och sen bakade vi pepparkakor och dekorerade dom.
 
Tisdag (idag): Idag skulle vi haft vanlig skoldag fast första lektionen var inställd så vi hade sovmorgon, sen hade vi svenska och efter den så skulle vi ha språk men på språket kollade vi på åttornas volleybolltunering och sen på nästa lektion också. Sen hade vi lunch och de två lektionerna efter lunch var inställda så slutade 11.45.
 
Onsdag: Imorgon har vi nior volleybolltunering och jag är fett pepp! Hoppas det går bra för min klass och att vi vinner (förra året kom vi tvåa). 
 
Torsdag: Sista dagen för terminen, vi börjar 9 och slutar 10 (vi ska typ bara gå dit för att få betygen).
 
Fredag: JULLOV, jag ska nog bara sova och julpynta.
 
Lördag: Jag tror jag ska in till stan och kolla runt där (kommer säkert va sjukt mycket folk).


Lucka 18



Idag fick man en ansiktstvätt, jag tvättade den nu på kvällen och det var ganska svårt att veta om den var bra eller inte, måste nog prova den lite fler gånger.


Lucka 17

 
Idag fick man en massage olja (lite konstigt), jag tror inte jag kommer få någon användning för den här...


Händer mycket nu

Jag har inte bloggat på några dagar nu för jag har varit lite upptagen. I fredags så hade vi först rep hela dagen i skolan och efter skolan så gick vi (Jag, Anna och Olivia) hem till Thomas för att fixa oss och sen gick vi till Fredrik och överraskade honom och så hade vi typ fest för honom hemma hos Olivia till Lördagen. När jag åkte från Olivia så åkte jag till tandläkaren och var där och sen åkte jag hem (as trött eftersom vi hade suttit uppe till 6 och jag var hos tandläkaren vid 11 och hade då sovit ca 3,5 timmar) sen var vi även hos min bror och åt lunch och fikade.
Idag så hade vi rep från 12.30 och sen konsert 19 så nu sitter jag vid min dator och kommer snart somna. Som tur är jag ledig från skolan imorgon så det är fett skönt, fast vi har en extra gympalektion vid 14 som jag ska gå på. Men nu måste jag gå och sova innan jag somnar vid datorn.


Lucka 16



Dagens lucka var jätte stor och man fick en handkräm som luktar madel och den äger!


Lucka 15



Idag fick man en body lotion som luktar choklad så nu har jag många saker i samma lukt.


Lucka 14



Idag fick man handsprit som luktar citron.


Glasögon

Idag fick jag mina glasögon och jag är jätte nöjd. Så här får ni en bild på dom och en bild där jag har på mig dom (fast en ganska dålig bild för hann inte ta någon mer).





Lucka 13




Idag fick man en body scrub som luktar choklad (likadant som tvålen man fick förut).


Lucka 12



Idag fick man en duschtvål som luktar choklad, fast jag tycker den luktar lite konstgjort.


Lucka 11



Idag fick man en liten burk med ansiktskräm, den luktar typ som solkräm blandat med parfym så det var lite skumt. 


Lucka 10


Idag fick jag balsam som passar till shampoot som jag fick för några dagar sen. Det luktar jätte gott och jag hoppas det är bra.


Lucka 9



Idag fick jag ett mini läppglans som luktar super gott men det har inte jätte fin färg.


Stan med Anna

Idag så åkte jag till gallerian med Anna för Nyx hade öppnat där. Den var jätte liten men jag köpte en sak ändå och när man köpte något så fick man en goodiebag med några saker i + att det var 20 % på det man köpte. Vi kollade i några affären och så fikade vi, det var jätte kul och mysigt även om det var sjukt mycket folk i stan.


Jag köpte en Jumbo eye pencil i färgen Milk

Detta var vad man fick i goodiebagen, så det var nice.

Lucka 8



Idag fick man en nagelfil med olika "fina" sidor på. Det tyckte jag va bra eftersom min sin har gått sönder.


Lucka 7



Idag fick jag en body lotion som luktar citron, jag gillar inte riktigt lukten av citron så vet inte om jag kommer använda den så mycket. Den ser iallafall ut så här.


Fredag imorgon

Idag var jag i skolan och det var ganska tråkigt, vi gjorde inte så mycket eftersom betygen snart sätts. När vi slutade klockan fyra så gick jag ut till bussen (den som ska gå var 10:onde minut) och det var fem minuter kvar tills den skulle gå. Jag stog där och väntade och sen kom det en buss men den fastnade i snön och kom inte loss och ingen annan buss kunde komma förbi så det blev en buss kö på typ fyra bussar. Men efter ca en halv timme så hade bussen kommit loss och jag hade nästan fryst fast i marken men då kunde jag åka hem, så kom hem kvart i sex fast jag slutade fyra... När jag kom hem så dekorerade jag mitt pepparkakshus som jag bakade igår (ni får se bild imorgon)
Imorgon är det fredag och jag har längtat, men jag längtar ännu mer till jullovet. Imorgon efter skolan tror jag att jag bara ska åka hem och slappa, men vi får se hur det blir. 
Nu ska jag gå och fixa lite saker och plugga lite till tyska provet som jag har imorgon. Vi hörs!


Lucka 6




Idag fick jag en duschtvål som luktar mango, den luktar fett gott.


Snökaos och studiedag

Idag så vaknade jag vid tio eftersom vi hade studiedag idag, jag kollade ut genom mitt fönster och såg att det var typ 20 cm nysnö på marken och snö i hela luften. Då var jag sjukt glad att jag hade studiedag. Jag åt lite frukost och sen bakade jag delar till ett pepparkakshus. Sen var jag tvungen att gå ut.... Så jag och mamma gick ut för att gå och handla det var as kallt och jag såg inget eftersom så fort man tittade upp så fick man snö i ögonen. Efter typ 1 timme så kom vi hem och mina ben var helt genomblöta och jag frös så jag fick byta byxor. Då åt vi lunch och sen bakade jag lite vanliga pepparkakor. När jag hade bakat upp hela degen så bakade jag och mamma chokladfondanter eftersom pappa fyller år idag och vi skulle ha det istället för tårta, de blev jätte goda.  Sen medans mamma lagade middag så hjälpte pappa mig att sätta ihop pepparkakshuset för det är lite svårt att hålla i samtidigt som man ska lägga på kristyr. Vi åt middag och det var gott sen diskade jag och nu sitter jag vid datorn. Jag är fett trött och ska snart gå och duscha, imorgon är det skola som vanlingt (om nu bussarna börjar gå igen så man kommer dit). Vi får höras senare men nu får ni två bilder från snön som jag fotade imorse.


Så såg det ut utanför mitt fönster


En närbild på fönstret.

Lucka 5



Idag fick man en jätte liten och söt borste. Den är bara ca 10 cm lång, perfekt för necessären. 


Lucka 4



Idag fick jag ett shampoo som verkade ganska bra. Jag funderar på att testa det imorgon.


Lucka 3

 


Idag fick man någon konstig skrubb sak som jag faktiskt inte riktigt vet vad det är, mer än att man ska skrubba knän, hälar och armbågar med den (det stog på baksidan). Så här ser den iallafall ut.


Lucka 2



I dagens lucka fick man en fot lotion som inte luktar jättegott så tror inte jag kommer använda denna så mycket.


Stan

Idag var jag ju först och kollade på lite glasögon men jag kunde inte bestämma mig så jag måste tillbaka dit senare och kolla igen. Men sen åkte vi till city och gick runt och kollade, jag köpte en blus till julkonserten för jag behövde något rött att ha på mig (men den får ni se någon annan dag). Sen köpte jag även en ny mini-julgran, jag valde en vit. Den är jättefin och passar bra in i mitt rum. Jag tycker det är så mysigt nu när man har lite mysigt ljus från den i mitt rum.


På bilden ser man inte det mysiga ljuset eftersom bilden är tagen med blixt.

Lucka 1



I dagens lucka fick man en duschtvål som luktar tranbär, en av deras juldofter.


Adventskalender

Idag är det första December och det betyder att man får öppna första luckan på adventskalendern. Jag har en sån från The Body Shop. Jag tänkte även visa varje dag vad som man får i den, tänkte det skulle vara kul att se.





1 December!!!!!

Nu har jag inte bloggat sen i tisdags men det är bara för att vi hade en stor uppsats som skulle in idag + att vi har en no uppsats tills på måndag. Men nu är det helg och man kan slappna av lite iallafall. Men imorgon ska jag först kolla på glasögon och sen ska jag in till city och kolla efter lite kläder. Det är December nu och jag är jätteglad för jag älskar julen och det är bara 24 dagar kvar till julafton. På söndag är det första advent och då får man mysa och äta lussebullar och pepparkakor. Men nu sitter jag här och kollar lite på tv och pratar med några kompisar, så vi får höras imorgon.


RSS 2.0