Hej

Idag gick jag upp tidigt och åkte till skolan och va där i 30 min för fick skit ont i huvudet så fick gå hem. Så jag har legat hemma och sovit och kollat på glee och nu e jag ikapp!(äntligen :D ) Sen sov jag lite till och sen så Kom mamma och vi åt middag och nu kollar jag på Idol så Hej då!

Känner mig ungefär så här...

Haha

God natt!

God natt! Nu sitter jag i sängen och ska titta på välkommen åter. Skriver mer imorgon. Juste har stukat foten :-( men god natt!


Juste

Jag har ju glömt att berätta vilken bild som vann röstningen.

Nr. 9


Morgon!

God morgon! Idag e det Onsdag och jag ska snart gå ner och äta frukost. Sen dra till bussen. JAAA idag kommer nya glee!!!!!!! Nu får ni dagens outfit och en ful webbcam bild.


Va tvungen att göra fejan svart för såg drogad ut.
Trjöja: H&m
Byxor: K-SSS


Här får ni se fejan istället men ignorera ögonen.

Länk: http://tigertassen.blogg.se

Hej

Ska snart iväg på Pyssel men jag pallar inte blogga mer.

Http://tigertassen.blogg.se

Vinnaren Är....

Och vinnaren är... (kolla videon)


Snart

Snart så kommer vinnaren upp på bloggen jag har gjort en video men det tar lång tid att ladda upp på youtube. Men den kommer Så fort den har laddat klart!!

Hej

Idag har jag suttit hemma och kollat på Glee Fett KUL!!!! Och jag kollar fortfarande Men ikväll drar jag vinnaren i tävlingen.


Hej

Idag e det lördag och jag har varit i stan och dansat och sen shoppat med Diana. Sen åkte vi till KTH och väntade på min brorsa. Sen åkte vi hem och jag kollade på tv och gjorde lite läxor. Nu sitter jag med datorn och måste snart hämta laddaren för batteriet börjar ta slut. Men nu får ni bild på tröjan jag köpte och min bok som jag fick i fredags. Köpte även en present men kan ju inte visa den.

Boken heter 14 år till salu

Tröjan e från H&M och kostade 199:- Hihi man ser mina fötter på fotot.

Ikväll blir det Dansfeber och sen kanske något annat. Men nu ska jag fortstätta kolla på Ace ventura Bye Bye

Hej

Idag e det fredag och jag skulle ju ha åkt till stan men det blev ändrade planer så jag bor hos min brorsa istället. Men jag kanske hinner skriva något inlägg men vet ej och jag flyttar kanske fram lottningen till måndag det bror på när jag åker hem från brorsan. Men nu ska jag fortsätta kolla på Se upp för dårarna! den e fett bra! Hej dåå godnatt!
Kunde inte lägga in bilder från denna data

Hej bloggen!

mms_img29600 (MMS)

Hej bloggen! Nu ligger jag i sängen och bloggar på bilden ser ni mina ny målade naglar snygga eller hur?! Men nu så ska jag gosa ner mig i sängen och sova imorgon e det först skola och sen ska jag till stan med mamma och ska shoppa så jag bloggar kanske i skolan annars när jag kommer hem från stan eller på lördag godnatt!


Hej

Nu har jag varit lite dålig på att blogga igen men hinner/orkar inte skriva varje men kanske varannan. Idag har jag varit i skolan till 16.00 och sen åkte jag hem och sen åt jag middag och sen åkte vi till ica maxi och handlade och sen åkte vi hem och nu tittar jag på idol men alla suger ju typ på solo sång. Men nu ska jag fortsätta kolla och imorgon ska jag till stan med mamma. 

GEEK

Idag har jag varit i skolan vi hade fett mycket vikarier vi hade typ bara ett ämne med den riktiga läraren och det var tyska. Men på gympa så spelade vi spökboll och sista gången sa han dom som inte vill spela igen ställ er på den här sidan och där stog bara jag och Anna och då sa han att vi fick gå hem :) men då gick några andra också! Men sen i duschen så skulle jag bara tvätta fötterna men klantig som man e så halkade jag så nu har jag typ lårkaka och blåmärke på knät och bula på knät (asså jag var inte naken när det hände hade trosor och tröja). Efter skolan så gick jag hem till Alva och va där och vi geekade ett spel på spela.se som heter run så nu sitter jag och försöker komma så långt som alva men har även ätit middag pch ska kolla på idol om 2 min. Så hej då ses imorgon!


Mitt Knä!

Hej

Idag e det Måndag och jag har varit i skolan men vi hade 1 håltimme och vikarie och fick sluta tidigare. På håltimmen gjorde jag. Alva och Daniel en sång till thomas sudd som han döpt till Tomtom och jag spelade in den occh la upp på youtube så här kommer den :)



Sen efter skolan så gick jag hem till Alva och vi va och spela data och spelade kort sen gick jag hem och titta på tv och nu väntar jag på att mamma och pappa ska komma hem och laga middag till mig. Men nu ska jag gå hej då! ses sen

Video

Nu kommer en video (väldigt kort) men det e faktiskt jag som sjunger men jag sjunger inte så i verkligheten jag gjorde min röst.


Tävling

Nu får ni lite coola bilder som jag har gjort i ett rit program.Fast jag har fler men ni fåt rösta vilken som e snyggast Komentera vilken ni tycker e snyggast! Och den som vinner kommer jag lotta vem av alla som har röstat som vinner länkning i 1 vecka. Tävlingen avslutas nästa Söndag tror jag men inte tidigare. RÖSTA RÖSTA RÖSTA!!!!

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

Hej

Idag e det söndag och jag har gått upp JÄTTE tidigt och sen lekt med lego. När mina kusiner hade åkt hem så gick jag upp till datorn och sen har jag kollat på tv och typ sovit för e trött. Sen var det middag och efter det så e typ nu och snart ska jag kolla på Ensam mamma söker och efter det kanske Music & Lyrics för den äger. Men nu måste jag på toa.

Hej

drawing4 (MMS)

Hej som ni kanske har märkt så har jag inte bloggat idag men det e för mina små kusiner sover över hos mig och då hinner jag inte sitta vid datan men jag ska försöka att blogga nu och sen imorgon typ kl.15 för då har dom åkt hem. Men idag har jag varit på dans och lekt med lego och duplo och tittat på bolibompa jippie (not) sen nu har jag en liten kusin som sover i mitt rum så måste va jätte tyst. Imorgon bitti måste jag säkert gå upp tidigt för dom e morgon pigga typ raka motsatsen till va jag e. Bilden har jag gjort i ett nytt rit program på mobilen (söt eller hur?) men nu måste jag sluta. Hej då och godnatt!<3


Chokladbollar




  • Gott att äta
  • God deg
  • Lätta att göra
  • Behöver ingen ugn




  • Kletigt att göra
  • Tar slut fort (för det e så gott)
  • Inte så nyttigt



Inte min bild (från google)

Jag vet e lite konstig som gör ett inlägg om chokladbollar men alla måste va konstiga någon gång.


Fredag

Idag e det fredag och jag har varit i skolan som var ganska kul. och när jag kom hem gjorde jag chokladbollar (mums) sen typ slappa jag sen nu tittar jag på tv :) och har installerat min webbkamera JIPPIE så kommer kunna ta ouitfit där och så fast kommer ta med mobilen också. Men nu måste jag gå för måste på toa (Onödig infomation)


God morgon!

mms_img30616 (MMS)

God morgon! Jag sitter på bussen nu men jag orkar inte skriva mer så. Men på bilden e det jag med mitt nya örhänge som e en tv testbild


Jag glömde...

Jag glömde att det var 2 glassar också och att det inte gick att rotera bilden


God natt!

mms_img30615 (MMS)

God natt! Nu ligger jag i min säng och ska sova men tänkte att jag skulle blogga först på bilden ser ni mina nya pärlplatteörhängen det e 2 hjärtan, 2 peacetecken, en testbild, en not, ett I det tror jag var alla men jag bloggar kanske från mobilen på bussen imorgon bitti men jag hinner inte blogga från datan. Öhh juste nu i helgen ska mina små kusiner sova hos mig dom e 3 och 6 (ska fylla 7) det ska väll bli lite kul men dom bråkar ganska mycket. Godnatt


Hej

Idag e det Torsdag och jag har varit i skolan Här kommer schemat

Och sen när jag kom hem så Titta jag på tv och så sen spelade jag lite piano och efter det så Kom pappa hem med mat från donken så åt och nu snart ska jag titta på Idol så hej då

God morgon!

Detta blir ett snabbt inlägg ni får bara Skolfoto outfit ses


Hej

Idag e det Onsdag och har varit i skolan och sen åkte jag och pappa till banken och satte in pengar och fixa id-kort som kommer om typ 3 veckor. Imorgon e det Skolfoto så har typ fixat kläder och så men måste snart gå och duscha för måste tvätta håret noga så det blir fluffigt och fint :) men nu tittar jag på Idol när det e paus ska jag nog gå så BYE BYE.




Hej

mms_img30614 (MMS)

Nu sitter jag och har musik men jag sjunger inte för har skit ont i halsen. Men nu måste jag sluta. Bye


Hej

mms_img68471 (MMS)

Hej Nu sitter jag på bussen med alva. Snart e vi framme i skolan. Men idag regnar det så det e tråkigt. Alva e konstig för hon gillar när det regnar. Idag har vi matte som e kul och musikdata och labb som e kul. Men nu ska jag gå av så hej då;-)


God natt

Ska snart gå och sova men ska bara visa presenten jag fick av mamma och pappa nu ikväll


Ett paket jag undrar vad det kan va!








Ett glasshalsband som jag har önskat mig kanske länge fett sött!!!!!
Tank yo mami o papi (fett bra stavning)
och sen fick jag 200 av Farfar. Godnatt

Hej

Nu e jag hemma från Alva och har ätit men vi tar allt från början. Efter jag hade ätit lunch så åkte jag till haninge centrum med Alva och köpte en klänning. Sen åkte vi hem till Alva och jag var hos henne till 18.30 typ. Vi hade jätte kul. Och nu snart om typ 10 min e det Idol som jag ska titta på sen kommer mamma hem och då ska vi fika för jag har namnsdag idag för det e IDA. Men nu ska jag typ gå ner till tvn för att kolla på idol. Bye bye



Från Gina 149:- jag hade presentkort.

Ny Video

Jag har gjort en video för jag hade sååå tråkigt här kommer den men man måste spola fram till 0.50 för där börjar den.


Hej

Nu har jag vaknat och tittat lite på tv och ätit frukost men jag vet inte va jag mer ska göra idag så skriver kanske det när jag vet. men här kommer dagens outfit:



Den blev lite sne men skit i det
Linne: Monki
Byxor: cheep monday

Hej!

mms_img60988 (MMS)

Hej! Nu ligger jag i min säng och tänkte läsa boken jag fick när jag fyllde år ( Liv och lovisa) så God natt!! <3


Ojj, Länge sen

Nu var det sjukt länge sen jag skrev men det har hänt så mycket men nu tar vi allt från början

Fredag: Först var jag i skolan hände väll inget speciellt men på Tyskan kollade vi klart på North face den slutade fett sorligt typ alla dog :(  . Sen efter skolan åkte jag hem och väntade på mamma och pappa sen åkte vi till ikea med brorsan som skulle handla as mycket nya möbler för han skulle flytta på lördagen.

Lördag: Upp tidigt, åka till brorsans nya lägenhet. Hjälpte till med flytten men sen så åkte jag och mamma till stan för att gå på dansen men kom 10 min sent för att först missa vi tåget och sen hittade inte mamma från pendeln. Sen när jag hade dansat klart så fick jag ett linne och vantar av mamma från monki (fett fina) och sen köpte vi lite lördagsgodis och sen åkte vi tillbaka till min brorsa och hjälpte dom klart. Sen åkte vi hem och åt middag och kollade på dansfeber (fett kul)





Söndag: Va hemma lite sen åkte vi till mio möbler för att köpa säng överdrag (för min brorsa köpte ny säng till nya lägenheten så jag fick den gamla så jag har större säng nu) sen va jag typ bara hemma och la lite pärlplattor så nu ligger dom på skrivbordet men har inte strykt dom.

 Peacetecken

 tvtestbild

 not

 I

 2glassar


Måndag (idag): Idag har jag varit i skolan och sen när jag kom hem så satte jag mig vid datan och här e jag men imorgon har jag studiedag så jag kanske kommer blogga då men nu ska jag gå. Hej då! <3

god natt!

God natt från sängen säger jag idag (vet inte varför jag skrev så e väll för trött för att fatta) Imorgon e det torsdag som betyder att vi går i skolan till 4 . Men nu vet jag inte vad jag mer ska skriva så hej då och god natt!!!!<3

Ny header & Ny bakgrund

Ny header och bakgrund jag hade en omrösting vilken header och denna vann




shoppingtur

Hemma från en shopping tur i farsta. Nu får ni se vad jag har köpt.

 300 kr på garnaffären (hade presentkort på 300) 10 garn nystan, 2 mönster och 3 små nålar
 Lim och örhängeringar
 ett par jeans leggings

 OCH NÄR JAG KOM HEM SÅ SÅG JAG ETT PAKET TILL MIG IDAG IGEN OCH I DET VAR DET...






 MINA HÅR ROSETTER SOM JAG HADE BESTÄLLT GUD VA FINA DOM VA!!!

Men innan vi åkte hem åt jag och mamma middag på mc donalds men nu ska jag vänta på att klockan ska bli 20.00 för då e det idol. :D

Hej

Idag e det Tisdag och dom e ganska roliga. När jag kom hem så såg jag att ett paket hade kommit till mig jippie och ett brev i brevet var mitt bankkort jippie och i paketet var.....

 ETT PAKET FRÅN... :D

 COCOO.SE

 Mitt armband kom jippie fett snabbt beställde ju Söndag kväll och nu e det Tisdag.

Hej

Idag e det måndag. Och jag har varit i skolan och sen efter typ bara varit hemma. Jag har även en gjort en ny header men vet inte om jag ska ha den vad tycker ni?

1.

2.

Vilken header ska jag ha 1 eller 2an????? Komentera vad ni tycker!!

Hej

Nu sitter jag häroch ska titta om det e något bra på tv annars kanske titta på svtplay om det finns något bra program. Om jag inte hinner blogga sen så God natt :)

Ny prylar

Nu har jag klickat hem lite nya saker från nätet (eller det var pappa för jag e under 18 så får ej handla på nätet)
Ni får se bilder från hemsidorna nu från www.cocoo.se och från www.l8nyberg.se så hoppas att det kommer denna vecka som börjar imorgon.






Rosetterna e från l8nyberg och armbandet från cocoo

Hej

Nu har jag kommit hem från fotografiska museet det var bajs tråkigt men nu får ni första videobloggen men den skulle kommit innan jag åkte till stan men hann inte ladda upp den


Hej!

mms_img20414 (MMS)

Hej! Nu ligger jag i min säng och tittar på tv det e någon film på tv4 men nu ska jag fortsätta att titta Hejdå! Godnatt<3


Hej

Nu sitter jag här och tittar på dansfeber med min kusin! men ni ska få bilder på det jag fick i present.

  Digitalkamera

 Presentkort på 300 kr på garn


 Prenstkort på 300 på Gina

 Kort

 Kort som viggo (3 år) han sa att det va pippis skepp hoppetossa

Lördag = Dans

Idag e det lördag och snart ska jag iväg på dans!!! Äntligen så börjar dansen igen. Sen när jag har kommit hem så kommer det gäster för du blir det Party! (haha xD) Så kanske inte hinner blogga men jag kanske bloggar vem vet?? Aja nu ska jag göra mig iordning för dansen. SES


Fredag

Idag e det fredag och jag har varit i skolan och sen va jag med nora det var fett kul. Mamma hittade Mitt graffiti nagellack i svart!!! JIPPIE och hon köpte det till mig TACK MAMMA!!!!!!!!!!! Imorgon e det dans!!! JIPPIE sen e det fest för mig och min kusin (han fyllde 15 samma dag som jag fyllde 13) aja nu måste jag gå




Ett Fail foto Nora skulle fota mig när jag hoppade men kameran var för seg så det blev när jag landa

Presenter

Nu får ni bilderna på presenterna men jag pallar ej skriva något om dom idag tror jag

 tofsar

 en skjorta

 en tröja som jag fick av alva

 Ny mobil

 bok

 bok

 kort

Fick även 600 kr och alla bilder e tagnar med nya mobilen :D hej då!

hej

Hej idag fyller jag 13 jippie men jag berättar vad jag har fått med bilder och sånt. För nu bloggar jag med mobilen så då kan man inte ha bilder om man inte mmsar så hej då inget långt inlägg för jag skulle bara testa

Skolan

Nu sitter jag i skolan och har musikdata och man fick göra lite va man ville så jag bloggade men vet ej vad jag ska skriva så hej då!


RSS 2.0