Godmorgon!

Godmorgon alla sömn tutor! Nu sitter jag i soffan och kollar på tv. Men snart ska jag gå upp och borsta tänderna och fixa mig lite. Så hej då! Ses efter skolan. <3 :)

Bilder!!!

Nu kommer lite bilder orkar inte skriva något över så jag skriver bara till bilderna.
Brasan i morse
Min Julgris! (istället för pepparkaks hus)
Några med glasyr på
Fler med glasyr på
Fler
fler
Pepparkaksburken
I pepparkaksburken
Jag har virkat idag det blev en björn som heter Alice och nästa vecka ska jag sy lite kläder åt henne :)

Första Advent!

Idag e det första advent och jag sitter här och lyssnar på julmusik och ska snart virka lite :) igår bakade jag pepparkakor och lussebullar fast har ingen bild :(
Goggle bild

Nu

mms_img71135 (MMS)

Nu ligger jag i min säng och ska sova jag kollade precis klart på kärlek på menyn den va jätte bra. Men nu ska jag sova bilden tog jag för 1 min sen på min jul lampa som pappa satte upp idag.


Lördag

snart ska jag på dans och sen när jag kommer hem så ska jag baka pepparkakor :D så kanske inte kan blogga men jag gör det när jag e klar tror jag. Men nu måste jag gå hej då
blev bara ett lite snabbt inlägg
ps. i mitt hus spelas bara julmusik nu så ni vet hih :)
haha bild från google (jag har inte sånna kläder när jag dansar)

Idag

mms_img71134 (MMS)

Idag har jag varit i skolan och det var kul. På syslöjden så virkade jag tomteluvan som ni ser på bilden :) den va lite förstor för min tumme men söt. När jag kom hem från skolan kollade jag på glee som va jätte kul. Sen på ana gina show som jag missade igår det e så sjukt roligt. Sen åt jag och blev det idol och cirkus möller och sen såg jag att det var linnea som åkte ut och det tyckte jag va dåligt för hon va bra och jag tycker jay ska åka ut istållet för han e dålig. Nu ligger jag i min säng och kollar på modern family det e också skoj. Så hej då och god natt!


Hej

Idag har jag varit i skolan till fyra. men jag orkar inte skriva mer men nu ska få lite bilder som jag har glömt annars
Mina strumor jag köpte (dom e jätte mysiga)
Mina nya tights
2 nagellack jag köpte + att det blev en jätte fin bild
sen målade jag naglarna men inte med det vita.

Zzzz... God natt

Nu ska jag sova men jag glömde blogga innan jag stängde av datan så får blogga via mobilen istället. Men då kan man ju inte lägga några bilder. Så dom får ni imorgon. Kanske. För jag slutar ju fyra så jag kanske inte orkar men jag ska försöka att orka med det. Men nu måste jag sova jag hoppas att det onda i ryggen försvinner under natten. :) God natt!

God morgon!

mms_img28115 (MMS)

God morgon! Nu sitter jag på bussen på väg till skolan med Alva. Idag e det jätte mycket snö och på väg till bussen så halkade jag och tappa andan så jag fick gå hem igen :( men sen så skjutsa mamma mig till bussen. Bussen var också sen -.- Igår när jag var i haninge centrum så köpte jag tightsen som jag har på mig på bilden. Men nu ska jag sluta jag bloggar mer när jag kommer hem.


:( :( :(

Imorgon ska jag till tandläkaren och jag gillar inte det

Video

Nu kommer video inlägget men det blir lite konstigt när man laddar upp det på youtube så ljudet e lite efter -.- men jag hoppas ni förstår ändå
 
 
JÄTTE dålig kvalite på bilden men skit i det

Bajs

Fett dåligt att man typ inte kan gå in på några bloggar det står bara 502 Bad gateway så tråkigt men nu ska jag nog göra en videoblogg med webbcameran kul kul för er så den kommer sen hej då!
dålig kvalite men nu ser att det står 502 Bad Gateway

god natt!

Idag har jag varit i skolan lääänge. Sen när jag kom hem så åt jag mellis och sen läste jag lite i den tråkiga boken från skolan som man ska ha läst ut på tisdag och jag e inte äns på hälften. Imorgon e det fredga jippie men jag kanske inte kan blogga så mycket för vi har en konsert 18 men vi ska samlas 17:30. Men ska försöka göra det mellan skolan och konserten. Nu har jag typ inget mer att säga förutom God Natt!! :)

Hej

Idag har jag varit i skolan idag hade vi bild och det e kul. Sen efter skolan så va jag trött som fan så jag gick bara hem och kolla på projekt runway det va kul. Sen hade pappa köpt hostmedecin till mig som jag måste äta (blääää) men det e ju jobbigt med hosta så får väll äta äckliga tabletter först. Sen idag har jag kollat på glee fett kul. Sen har jag kollat och kollar på välkommen hem det e fett skoj. Imorgon kanske det inte blir så mycket bloggning för jag börjar ju tidigt och slutar fyra. haha mona i receptionen e fett skön. Men nu ska jag fortsätta titta fast det e slut om typ 10 min men Hej då!

God natt!

Nu ligger jag i min säng och sover eller ska sova vet ej (tidsinställt) hoppas jag sover så jag i pigg imorgon GOD NATT!

Hej

Idag har jag varit i skolan och där hände det väll inget speciellt förutom att dom målade om i korridoren så det stank målarfärg hela dagen. Efter skolan åkte jag hem och åt mellis och sen åkte jag på pyssel idag gjorde vi cirkus collage mitt var en trä scen med en ängel med mic på, ett monster och Lasse berghagen som clown. När jag kom hem från pysslet åt jag middag (någon köttgryta med potatis) sen kollade jag på äntligen hemma och efter det så blev det house men kollar inte så mycket för jag sitter mest vid datorn. Imorgon e det onsdag och jag ska kolla på Glee och typ inget mer. Jag börjar lite senare imorgon bitti så kanske hinner blogga på morgonen och nu med webbcam kanske det blir outfit men en dålig men ändå. Men nu måste jag gå mamma år damp. men bloggar kanske från sängen sen.
Juste jag har gjort en header till min kompis Julia kolla gärna in hennes blogg
Julias blogg

God natt!

Idag har det inte varit en sådan bra bloggdag. Men jag har inte gjort så mycket så det gör inget för ni missade inte så mycket. Jag vill virka men vet ej vad så jag kollade på virkböcker idag och då hittade jag en som jag ville ha och så kollade jag när den skulle släppas och då var det inte förens i maj ( blev lite sur) och då hitta jag en annan men den kommer inte förens i april (snacka om jag blev ännu surare) så i vår kommer det nog en massa fina virkade saker på bloggen. Men tack för dom fina komentarerna om headern och Julia jag ska tänka på det med tomte nisse :) men nu ska jag nog sova för det e skola imorgon. Hej då och god natt :)

Hej

Idag har jag slappat framför tvn jag har även ätit lunch (billys pannkakor med choklad) det var inte så gott. sen gjorde jag en drink (jag hade tråkigt) den blev god till slut. Men imorgon e det skola igen men nu ska jag fixa lite nya bilder så hej då!
Juste igår gjorde jag en liten prov header till julen vad tycks?

OMG! 300!!!!!

Detta e mitt 300 inlägg!! Fett coolt!

God natt :)

Nu ligger jag i min säng och bloggar via blogg.se men på mobilen. Imorgon e det studiedag så ska sova länge. Det ända dåliga med att blogga från blogg.se på mobilen e att man inte kan lägga in bilder. Men det bra e att det inte kostar peangar som det gör om jag skickar mms :) Men nu ska jag sova så Godnatt och sov så gott

Ny grej

nu har jag fixat smilies till bloggen här e alla som finns
:) :( :P :D :O ;) :S ;( :| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown:
Vad tycks?

Hej

Här får ni dagens schema fast mer än hälften e ju gjort så jag bockade av det som e gjort
så blev tigerkakan
och så blev tårtan
sen fotade jag alla saker som jag har virkat (ganska mycket)

Fars dag

Idag e det söndag och farsdag. Om typ 10 min kommer brorsan och farfar på fika jag har bakat tigerkaka och choklad tårta (bilder kommer sen). Idag har jag även målat naglarna ni får bild på det. Bloggar mer sen efter.
varannan blå och varannan lila

Lördag

Idag har jag dansat ochsen åt jag lunch och efter det så åkte vi till länna och jag köpte en webkamera så nu kan jag göra videobloggar jippie och roliga bilder. sen åkte vi till länna sport för mamma ville kolla på en jacka så hon köpte jacka och jag fick skidor och pjäxor (jippie) sen åkte vi hem och jag bakade en tigerkaka. Imorgon e det farsdag så nu måste jag slå in en present till pappa :) hej då
så ser min kamera ut
bild från google
så fick jag en jätte söt mössa av mamma och pappa.

God natt!


Idol

Nu har jag ätit (fast de var ju ganska länge sen) och kollat på idol och cirkus möller och nyheterna och nu e det sista idol grejen på  vem som åker ut! och Olle och Elin får INTE åka ut! sen måste jag bara visa min brorsas konstiga humor kolla på denna video och komentera va du tycker

Hej

Idag e det fredag jippie och ja va i skolan och sen till lunch så fick vi choklad mousse till efterätt. Sen när jag kom hem så åt jag mellis och sen gjorde bananglass som står i frysen som jag ska äta ikväll :) nu ska jag gå hejdå.

Hej

Nu sitter jag och kollar på berg flyttar in och sen ska jag kolla på välkommen åter det e fett roligt. åhh e fett sur för jag kan inte tugga för min fucking tand som e lös jag hatar att tappa tänder för, för mig så blöder det i typ 2 timmar och då e jag seriös. Någon som har något tips?

Morgon!

God morgon nu har jag vaknat. Jag mår inte bra alls idag kan knappt prata :( Jag ligger och kollar på AFV det e fett kul. Juste jag har en lös tand också hatar det :( hejdå

God morgon!

God morgon alla ni som ska till skolan just nu ligger jag och sover och ska göra det länge till (hoppas jag) Jag bloggar mer sen.

God natt!

God natt nu ska jag sova.

Hej

Jag kunde gå till pysslet men jag kände mig inte så bra men gick ändå. Sen kom pappa och hämta mig efter det och vi köpte tomat soppa till middag. (för det e typ det ända jag kan äta för jag har ont i halsen) sen kolla jag på Äntligen hemma och sen Navy CIS (eller jag kolla inte det va mamma men ändå) Imorgon e jag ledig och på torsdag för vi har ju studiedagar :D  Men bloggar mer imorgon ska göra iordning några tidsinställda inlägg bye

Sjuk :(

Idag e det tisdag och jag mådde lite dåligt imorse men jag gick till skolan iallafall men jag fick gå hem efter typ 10 min hihi så nu sitter jag här i soffan och kollar på tv men jag hoppas att jag kan gå på pysslet ikväll. Jag har druckit varm choklad och ska äta nudlar. Och ute e det typ snö storm/ spö regn men nu ska jag fortsätta titta på tv Hej då skriver senare

Hej

Nu har jag inte bloggat på länge igen men i söndags så köpte jag en symaskin (eller pappa betalade men ändå) Så hjälpte mormor mig att sy en kjol den blev jätte fin ni får se den sen. Sen köpte jag också svart garn och ett randigt tyg. Sen på söndagen så mådde jag skit på morgonen sen åkte jag på kalas hos min kusin som fyllde 7. Sen hemma mådde jag ännu dåligare men det gick bort på natten. Så idag gick jag till skolan och fick veta vad vi fick på so provet jag fick Bra det e typ som VG så det var bra. Men nu har det sjuka kommit tillbaka så jag hoppas att det går bort under natten så kan gå till skolan imorgon för sen Onsdag och torsdag har vi Hemstudiedagar så då e man ändå hemma fast ska på utvecklingssamtal på torsdag. Men nu ska jag gå hej då! Ses

Veckans Sötis!

Sammy från Sammys äventyr
Verkligen JÄTTE söt!!!!!!

Hej

Idag e det fredag och jag har fixa några coola bilder som ni får se. Imorgon ska jag på Sy mässan och min mormor bor hos oss lite kul men mest tråkigt. Hon bara babblar.
1.
2. 
3. 
4. 
5. 
6. 
7. 
8. 
Vilken var snyggast?

Tjaaaa

Idag ska jag typ bara slappa för det spö regnar ute så jag vill inte gå ut :(

Hej

Nu har jag varit hemma hos Ida och hämtat New body grejer som våran klass ska sälja. Eller det var inte nu typ klockan 20.00 men ändå nu sitter jag och chattar men hej då!

Hej

Det var jätte kul med Nora igår vi spelade Dj hero och så gjorde vi en film. Sen idag har jag hämtat mitt id-kort. Och kollar på tv. Nu får ni se filmen och bilder kommer sen.

Lov

Idag ska jag vara med Nora och det e Höstlov nu så det e kul.
Men jag e fett sur på min data för jag kan inte logga in på min mail. BAJS BAJS BAJS

RSS 2.0