Hej

Idag har jag varit i stan och shoppat med Bella och ni ska få bilder för jag orkar inte skriva så mycket och kommer ha lite dålig uppdatering så kommer tillbaka 14 Juli.

Bilder Från Butterix:
 Hihi

 Hahha

 Jag = Darth vader

 Jag i glasögon

 MJ hatt

 Björn

 Mimmi Pigg

 Jag som en skotts golfare

 Polis = Ida, Millitär = Bella

Det var allt för idag juste köpte en tröja från monki orkar ej visa nu ni får se den när jag kommit hem.

Sorry

Nu har jag inte skrivit på länge men det var bara för jag inte varit hemma.

Onsdag: Kommer ej ihåg vad som hände

Torsdag: Jag åkte till mormor

Fredag: Midsommar afton som firades på Loka brunn (och ja det e där dom gör loka vatten) Trevigt, trevligt jag sov på Loka brunn hos mina småkusiner som hade rum där vi badade på kvällen och åt hamburgare.

Lördag: vaknade jätte tidigt av att 2 små busungar kittlade mig. Efter en jätte god hotellfrukost blev det bad igen och sen lunch och efter den lite fika på en brygga. Sen fick jag sjutss tillbaka till Mormor till middag blev det Tacos och sen spelade Jag, David, Diana, Ellinor och Niklas kort till typ 23.00 och då gick vi och la oss men jag, Ellinor och Niklas låg och garvade till typ 00.00

Söndag: Åt frukost sen kom mamma och pappa som hade såvit på hotell och vi åt lunch och sen åkte vi hem.

Måndag(Idag): Har varit i Haninge centrum och handlat inför Paris Typ schampoo och så. Sen kom Farfar på fika (tråkigt) sen va det middag och farfar hade åkt hem.

Imorgon ska jag åka till stan och va med min älskade Kusin Bella typ hela dagen.


hej

Nu sitter jag här och e lite sur för min tårta blev helt misslykad för mamma hade satt klockan fel den skulle va på 25 men hon satte på 35 så den blev helt bränd så ska kanske baka ny imorgon eller så ska mamma göra det men nu sitter jag här och virkar lite försöker komma på någon ny figur aja hej då God natt!



Hej

Idag har jag först inte gjort något förens kl 15.00 för då skulle jag hjälpa pappa att skriva 50 vykort och så skulle jag få 5 kr för varje (250 kr för allt!) och han trodde att det skulle ta typ 2 timmar men jag gjorde det på 40 min så nu blev jag RIK!! (skoja xD ) Och snart ska jag baka en Tårtbotten som vi ska ha med till mormor på midsommar. Sen vet jag inte vad jag ska göra. Hej då!






Jippie!

Hej

Nu sitter jag här och tråkar och typ inte gör något men nu ska jag titta på saker jag önskar mig när jag fyller år! hej då?

Kläder från Monki och Bik bok



Allt e från Monki förutom den gula klänningen och den grå t-shirten med en Gubbe på för dom e från Bik bok

Ny header

Ny header och Bakgrund men kanske ändrar bakgrunden igen sen.


MUMS!

Nu sitter jag här efter en liten tur till sågen jag köpte en Trocadero (mums) Så nu sitter jag här och dricker den.


Trocadero e den bästa läsken tycker jag!

Hej

Nu står jag och lagar lunch men jag har gjort en header men vet ej om jag ska ha den



Vad tycker ni??? Bra eller e den jag har nu bättre??

God natt!


.

Nu ska jag gå ner och titta på tv men vet ej på vad fast först ska jag nog gå på toa. Hej då lite onödigt inlägg men har tråkigt och Msn funkar inte!!!! så kan inte chatta


HAHA missblidad bild men skit samma!

GRATTIS!! Hurra! Hurra!

Grattis till Daniel och Victoria som Gifte sig igår!! Och nu heter han inte Daniel Westling längre utan Prins Daniel. Hihi fast jag e inte så intesserad men jag tyckte att dom skulle kunna få ett inlägg.


-

Idag e det Söndag och jag har bara varit hemma och typ spelat data och slappat för mamma e sjuk så det e tråkigt hoppas hon blir frisk till Midsommar. Igår glömde jag att blogg men NU SKA JAG BLI BÄTTRE (Jag lovar tror jag) på att blogga. Igår klippte jag mig men bara topparna så ser typ lika dan ut sen åkte vi hem och tittade på Victoria och Daniels bröllop. men sen tittade vi på Bröllop och jäkelskap som e SKIT kul så låg typ och garva i 2 timmar åt Dag Otto som inte fattar nått!!! HAHAH (Tråkigt för er som inte har sett det för då har ni missat nått) men jag ska försöka komma ihåg att blogg imorgon Hej då! kanske bloggar ett till inlägg idag.



Hiss & Diss



HISS
Amigurumis
Spotify
Sommaren
Godis

DISS
Vintern
Broccoli
När inte internet funkar
Kissies blogg

Sorry

Nu har jag inte skrivit på ganska länge men jag ska försöka skriva om alla dagar sen i lördags men vet ej om jag kommer ihåg allt.

Söndag: Var vi och fikade rabarberpaj hos David och Diana. På kvällen kl.21.00 var det Hairspray (filmen) på 4an så jag tittade på den.

Måndag: Var jag bara hemma och slappade.

Tisdag: Var jag i Haninge Centrum med min Mormor och fick kläder m.m visar på bilderna.
 Tröja från H&M 79.50 kr

 Örhängen från JC 29 kr

 Shorts från Cubus 129 kr

Onsdag: Var jag med Julia och jag fixade hennes blogg kolla in den http://lullaxd.blogg.se 

Torsdag: Var jag och shoppade på Bettween för det var Sommar rea så det var 50% på allt i butiken. Sen var jag med Alva och hon sov över hos mig vi tittade på film först på Nio månader som var skit kul. Sen gick vi och la oss men kunde typ inte sova för det var så varmt i mitt rum.
Det här köpte jag på Bettween
 Plånbok 50 kr (innan 150Kr)

 Linne 129.50 kr (innan 259Kr)

Klänning 149.50 kr (innan 299Kr)



Fredag: Idag har jag Först varit lite med Alva och efter det så åt jag Nudlar MUMS! och sen försökte jag göra ett eget virkmönster och virkade det och den blev jätte söt ni får se bild senare i inlägget. sen åt jag och pappa middag Taco bar MUMS! Och nu sitter jag vid datan Hej då! ses

 Min nya virkade figur (mönster av mig!)
Vad tycker ni?

God natt!

Idag har jag varit på Berga och tittat på massor av båtar för det var marinens dag och min bror jobbar där. Sen så åkte vi hem och åt lunch och sen fikade vi och sen tittade jag på En prinssesas dagbok och åt middag och sen satte jag mig vid datan och nu tänkte jag stänga ner för idag. Imorgon ska vi rtill min bror på fika sen vet jag inte mer men jag har ju sommarlov så JIPPIE för mig. God Natt!


Hej

img_0076 (MMS)

Hej vet inte riktigt när jag skrev senast men jag skriver i allafall nu. Idag har jag haft skolavslutning men det regnade så vi fick sjunga i idrottssalen sen efter det så åkte jag hem och hela vägen tänkte jag SOMMARLOV! Sen hjälpte jag mamma och duka fram för min bror tog studenten idag sen var det fest och det var JÄTTE Kul sen när alla hade gått hem så fick jag städa lite och efter det gick jag till min säng och här är jag nu. Juste min mormor e hos mig för hon ska sova här några dagar sen imorgon ska vi typ åka och titta på min brors jobb typ båtar (tråkigt tror jag) aja nu ska jag försöka sova lite hej då!


Hej

Idag e det Lördag och idag har jag bara varit hemma och bakat med mamma och virkat lite men jag har bilder från veckan som har varit typ så jag pallar inte skriva mer Hej då ses någon annan gång!

 Min nya bikini

 Mina nya nagellack

 En jordgubbe som ser ut som ett hjärta

 Jag med morot i munnen

 Läskiga Alva! (asså en driv bild)


 Jag hos Alva

 Nora Black & Jag White hihi kolla Noras fot

 

Hej

in_love_2 (MMS)

Hej idag e det onsdag och jag har varit i skolan och vi hade sov morgon idag till 09.30 skolan var tråkig men på so.n så blev typ 4 st sura/ledsna och gick där ifrån sen när jag kom hem så åt jag en päron splitt och på den e det alltid en gåta min blev Vilken är brandmännens favorit sport? Svar: Brännboll haha sen har jag typ inte gjort något mer imorgon ska jag och mamma se på bio Jippie vi ska se the last song hoppas den e bra men jag skriver någon annan gång Ps visst e bilden gullig det tycker i alla fall jag hej då


RSS 2.0