Valborg

Glad valborg! (om man säger så?)
En ledig dag som denna har jag slösat bort på att legat i soffan och kollat på tv, duschat och ätit mat. Imorgon ska vi städa garaget så det blir kul! (eller inte.) Ska även försöka hinna städa min garderob imorgon. Men nu måste jag gå och bädda min säng(med nya lakan alltså) så man har något att sova i. God natt!

Haul video

Här kommer en haul video där jag visar sakerna jag har köpt de senaste veckorna. Hoppas ni gillar den!

Edit: Videon finns på min youtube kanal

Video på gång!

Jag har precis spelat en haulvideo som kommer upp ikväll eller imorgon det bror på om jag hinner redigera den ikväll. Snart ska jag iväg på dans och sen ska vi en snabbis till Ikea. 


Lång helg

Discot gick jätte bra igår, det kom mycket folk och så. Jag kom hem halv tolv igår och var ganska trött. 
Idag ska jag åka till stan och kolla runt där. Det är nice för att det är lång helg så man är ledig måndag och tisdag pga valborg. Nu får ni dagens outfit och sen ska jag åka.


Tröja: Ellos
Shorts: Gina tricot
Tights: H&m

Fredag!

Denna vecka har det varit ganska mycket i skolan. I måndags och tisdags så hade vi inspelningar i skolan. I onsdags var det dansrep och i går så hade jag bara inget att skriva om. Idag efter skolan så ska min klass ha disco för mindre barn så hela kvällen är uppbokad. Men i helgen har jag inte så mycket att göra så du kanske det blir mer bloggning.


Helgen

Jag har inte bloggat på helgen för jag har inte hunnit. I fredags var jag på middag hos Nora och det var jättekul. I lördags så klippte jag mig (fast bara topparna) + att jag fixade utväxten. 
Idag har jag har varit och dansat och sen firat min bror för att han fyller år idag. Imorgon är det skola och efter skolan ska vi typ spela in bakgrunder till konserten så jag vet inte när jag kommer hem. Vi har det på tisdag också. Ska snart gå och se på tv så detta är sista inlägget för idag. God natt!

Tyska -.-

Nu sitter jag på tyskan och tittar på någon tråkig film. Idag är det fredag! Vi har hemkunskap och ska laga internationell mat (min grupp ska laga grekiskt) ni kanske får bild på det sen, det bror på om jag kommer ihåg att fota. Men nu ska jag fortsätta att titta på denna tråkiga film hejdå!


Fullt upp!

Jag har fullt upp nu när skolan har börjat igen. Idag hade vi tex dansrep från 16:30-19:00 och skola innan det. Idag har jag beställt lite saker från ellos som ni får se när dom kommer (tänkte göra en haul video då). Imorgon ska vi på någon konstig föreläsning som hette Drömtåget mellan 13-15 kanske inte det roligaste. I helgen ska jag klippa mig och så fyller min bror år så ska fira honom. Men nu ska jag sova godnatt!


Måndag!

Idag är det måndag och lovet är slut fast vi har studiedag idag fast vi ska städa med klassen. Jag ska gå till bussen om typ 10 minuter. Ni får en bild på min exremt goda glass som jag åt i helgen.


Mini shopping

Jag är hos min mormor och jag shoppade lite idag. Vad jag köpte ser ni på bilden. Det är ett par leggings, två ansiktsmasker, fyra par strumpor, ett rouge, en mascara och två läppglans. Jag ska kanske åka till en sjö ikväll när solen går ner och fota. Imorgon åker jag hem och på måndag har jag studiedag fast vi ska städa (för att få pengar till klasskassan). Hejdå!


Ny design

Jag hade lite tråkigt nu på kvällen och va lite trött på min gamla design för jag tyckte den var lite mörk nu när det e vår så jag gjorde en ny. Jag blev ganska nöjd men jag kanske ändrar någon liten grej senare. Nu ska jag gå och lägga mig för jag har jätte ont i benen.



Kommentera gärna vad ni tycker om den nya designen!
Om ni inte ser den tryck F5 eller uppdatera sidan.

Toast!

Idag blev det toast till middag. Den var jätte god. Idag har jag varit på musik-kryss där fick jag en cesarsallad. Imorgon ska jag till stan med Alva :) nu ska jag gå och sova god natt! Jag slänger in en bild på min toast!


Glad påsk!

Så här ser jag ut idag!




Dagens outfit!
Blus: H&m
Jeans: Hollister

Hoppas ni får en rolig påsk och äter massor med godis!

Bilder från Earth Hour

Nu kommer äntligen bilderna från earth hour som var förra lördagen.









Jag blev ganska nöjd med bilderna. Vad tycker ni? Vilken är eran favorit?

Påsklov!

Idag var sista dagen på praoen och det kändes ju tråkigt för jag har haft jätte kul men nu har jag påsklov så det är najs. Imorgon ska jag till stan så vi får se om jag köper något. På lördag så kommer min bror hit och äter påskmiddag med oss och på söndag ska vi fika hos farfar. Annars har jag inte så mycket mer planerat inför lovet. Nu ska jag sova iallafall för jag är sjukt trött.


Hej

Nu har jag inte bloggat på nästan en vecka men jag har haft fullt upp. Jag praoar och jag kommer hem 18 varje dag. I lördags så hade jag dansrep från 12 till 15 och efter repet var jag jätte trött. Den här veckan har jag prao också så jag kommer hem sent. I helgen är det påsk och nästa vecka är det lov så då kanske bloggningen blir bättre. Snart ska jag gå till bussen så hejdå!


RSS 2.0