Hej

Hej nu sitter jag i skolan och har tråkigt ska snart ha tyska och sen svenska och sen idrott. Men kan inte skriva mer nu så hej då!


God Morgon!

Idag e det Fredag(jippie) Och snart ska jag gå till bussen och åka till skolan. Idag har vi No(kul), Bild(jättekul), Matte(jätte kul), Tyska(kul), Svenska(sådär) och Idrott(inte så kul). Så det är en ganska bra dag idag och sen efter gympan så ska jag åka till mormor och se på Majbrasa där. Jag skriver kanske inte så mycket den här helgen eftersom jag ska till mormor för jag vet inte om jag kommer ha tillgång till någon dator men kanske annars får ni veta allt på söndag eller måndag. Nu ska jag fixa mig och sen gå till bussen hej då!


Hej

Idag e det torsdag (fast den e snart slut) och idag hade vi no och då bästämde vi vilka vi skulle jobba med i grupparbeten och jag och Nora ska skriva om Urdjur, Svampdjur och Nässeldjur. Sen hade vi engelska (tråkigt) sen musik (så där) sen lunch (BLÄ) och sen svenska (sådär) och så matte (kul). och sen sluta vi och då åkte jag hem och åt mellis och sen börja jag packa men jag kunde inte packa klart för min väska var i gaberoben och jag kan ej ta ner den så då titta jag på tv och sen när pappa kom hem tog han fram min väska och jag packade klart och sen packade jag min "lilla" väska men ipod och pyssel i typ. Sen åt jag middag och sen gick jag ut för det var varmt ute men när jag hade kommit en bit så börja det regna så jag fick gå hem igen :( Och då titta jag på tv och då börja det åska och blixtra så tv:n dampa men sen blev det bra och sen (nu) sitter jag vid datan men ska snart stänga ner datan typ och packa ihop alla mina sladar för jag åker ju imorgon. hinner kanske blogga på morgonen men inte sen men kanske när jag e hos mormor annars blir det på söndag kväll eller måndag. Hej då!


Hej då

Nu ska jag stänga av datorn så hej då och god natt jag skriver mer imorgon. hej då


Testar att blogga med mobilen

Testar att blogga med mobilen


Hej!

Idag e det Onsdag och idag hade vi musikteori prov och jag tror det gick bra. Vi fick ganska god mat idag. Sen när jag kom hem så spelade jag data (djur.nu) ni kanske tycker det är töntigt men jag tycker det är kul. Imorgon så e det torsdag och jag ska va i skolan och typ inte göra någor kul och sen när jag kommer hem så ska jag packa så kanske inte bloggar så mycket men jag hoppas jag kan det ändå. Hej då!




Gammal bild på mig! haha skämt jag e inte ledsen!

God Morgon!

God morgon alla trött mössor (inklusive jag) Idag e det Onsdag och jag börjar 08.35 med lästimme. Och idag är det Prov i Musikteori (hjälp!) fast jag tror det kommer gå bra. Sen ska ni få dagens outfit. Vet inte vad jag ska skriva så hej då ses sen!


Vitt linne: H&M
Svart linne med körsbär: Cubus 99:- (det är mitt nya linne som jag skrev om förut men som jag inte hade någon bild på)
Grå Kofta: JC
Leansleggings: Lindex (dom syns ej på bilden men jag har det på mig)

Pärlplattor

Nu får ni bilder på några av mina pärlplattor som jag har gjort.

I ♥ YOU

Nått Söt djur

Super mario svamp

Spöken som sen blev örhängen

Cupcakes som sen blev örhängen

Det var alla denna gång hej då!

Hej!

Idag e det Tisdag och vi tog spruta i skolan idag :( blää jag e sprut rädd så fälde en liten tår och skade typ as mycket. Sen när jag kom hem så titta jag på tv och sen åt jag middag (köttbullar med pasta) och nu kollar jag på Äntligen hemma. Imorgon e det onsdag och jag har liten sovmorgon (08.35) så det kanske blir morgon bloggning. och sen ska jag typ inte göra nåt och sen på torsdag kväll ska jag packa för jag ska till mormor på fredag och då ska vi åka direkt efter skolan så du ska väskan va klar. Aja hej då ses



Nu får ni lite gamla bilder som jag inte har hunnit lägga upp på bloggen:

Årets första jordgubbar doppade i choklad.

Grillade marsmellows (stavning) blev det till jordgubbarna

Mina nya skor som mamma köpte åt mig från Din Sko: 179:-

Hej!

Idag e det måndag och idag var vi på brandstationen med skolan det var kul. Vi fick gå genom ett rökfyllt rum, Släcka en docka som brann och Se vad som händer om man häller vatten på brinnande olja. Imorgon e det Tisdag och vi ska ta sprutan mot Mässlingen, Röda hund och påssjukan :(. Jag har fixat 1 Film och 1 serie på min ipod som jag kan se på på fredag när jag åker till mormor (ska vara där hela helgen så kommer kanske inte kunna uppdatera så mycket men man vet aldrig.) Här kommer några bilder från idag på vägen till brandstationen:



Julia, Jag, Alva och Anna våra skuggor


Alvas tuggummi bubbla


Jag försökte ta kort på när Nora hoppade men min kamera var för seg! haha xD

Hej då!


Cupcakes!!

Här kommer bilderna på MASSOR av cupcakes(muffins)

 Simpsons!!

 Äpplen mums!

 Sötizz

 Sötizar

 Fjärilar!

 Hello Kitty

 Iphone appar

 Spela biljard med cupcakes (inte så bra rullning på bollarna bara)

 Wii gubbar som man kan äta!

 Söta djungel djur!

 Robot cupcakes!

Tänk om man kunde göra så där fina cupcakes!(wow då skulle man va stolt)

TÄVLING: Ränka cupcakesen på bilderna Hur många e det? Komentera hur många du tror det är och vinnaren får hemligt pris!

Hej

Idag e det Söndag och jag ska på Ellinors konsert idag och sen till David och Diana på fika. Sen imorgon så e det skola och vi ska typ till nån brandstation (tråkigt) aja snart ska jag lägga in massa bilder på söta, konstiga cupcakes som jag hitta på google.


BAJSKORV!!

IGÅR PÅ KÖRSLAGET SÅ ÅKTE TEAM RONGEDAL UT MEN DOM VA JU BÄST DOM SKULLE JU KOMMIT TILL FINAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

INTE FÖR ATT JAG SÅG DET IGÅR FÖR JAG VAR JU PÅ THE LAST BOUNCE (DEN ÄGDE!!!) MEN JAG KOLLADE NU

HEJ DÅ!


God Morgon!

Idag e det lördag! Och jag har dans lite senare idag och sen ikväll så ska jag gå och se på BONUCE (FETT KUL). Igår så var jag i haninge centrum och där köpte jag ett linne(ingen bild ännu) och sen på vägen hem så stannade jag på 2stenar(smyckes affär) och där köpte jag örhänge grej så jag kan sätta ihop egna örhängen och jag har gjort 2 par som ni får se senare i inlägget. Och sen köpte jag tråd som man flätar armband med och jag har gjort ett som ni också får se senare i inlägget. Men nu ksa jga gå och äta frukost så hej då! ses senare idag (kanske)



 Cupcakes örhängen!

 Pac-man spöke örhängen

 Mitt armband


Hej

Nu har min farfar gått hem för han åt middag och fika hos mig för min bror fyller år idag. Sen såg jag på Lyxfällan men nu e det slut. Imorgon e det fredag men jag har studiedag (Jippie ingen skola) Men det var inte för det som jag bloggar utan för att min pappa mätte mig nu och jag e 140 cm lång JIPPIE ÄNTLIGEN (för er som inte fattar så e jag väldigt kort och då blir jag jätte glad för jag har vuxit och blivit 140 för har varit 139 i typ 1 halv år men nu måste jag sluta hej då ses


Hej

Nu har jag inte skrivit på länge men nu skriver jag hm... jag tar hela veckan då

Måndag: Var jag hemma och va sjuk

Tisdag: Var jag i skolan och på träslöjden blev jag klar med mitt tidningsställ

Onsdag: Va jag e skolan och sen efter skolan när jag hade kommit hem så var jag ensam hemma och det var jag till typ 19.30 för då kom min mamma hem för hon hade varit på möte men jag hade redan ätit middag då så hon fick äta själv

Torsdag (Idag alltså): Va jag i skolan det hände typ inte så mycket förutom att på musiken blev Tobbe(musikläraren) jätte sur för det va nån som prata så vi fick sluta tidagare för han orkade inte mer. Sen när jag kom hem så åt jag mellis och nu sitter jag här

Aja det var allt jag hade och säga så Hej då! Jag kanske skriver mer ikväll. Juste imorgon har jag studiedag så då skriver jag kanske på dagen lite eller på kvällen det bror på vad jag gör imorgon.



Ps. Jag vet att jag e dålig på att lägga upp bilder men ska försöka bli bättre.

Hemma

Idag har jag varit hemma från skolan för jag hade jätte ont i magen idag men jag tror jag ska gå imorgon. Jag e jätte hungrig för jag har bara ätit en tallrik yogurt. Så ska typ äta något nu så hej  då ses imorgon typ eller senare idag.


Video

nu kommer SKÄMT videon


Hej

Nu har släkten gott hem och jag och min kusin Bella hade jätte kul för vi spelade in videos ni ska få se en skämt video på mig också snart fast måste lägga in den på datan först. Imorgon e det måndag som betyder att det e skola imorgon. Vet ej vad jag ska skriva mer men ska fixa videon nu så ni får den idag ialla fall. Hej då


Hej!

Idag e det söndag och min släkt ska komma för min brorsa fyller år. Vet inte riktigt vad jag ska skriva men mina kusiner kommer om typ halv timme.  Aja bloggar mer senare när jag har nått att säga hej då ses sen



Så ser jag ut idag (fast jag har inte sminkat mig än)



Klänning: Urbans Outfiters
Strumpbyxor: La Redote

Hej

Idag e det lördag och jag har klippt mig och dansat typ. e typ trött för gick upp 07.30 idag.vet ej vad jag ska skriva. Imorgon kommer mina kusiner och så för min brorsa fyller år. men skriver nog mer imorgon men här får ni bild på min nya frisyr (fast det e inte så stor skilnad) och så får ni bild på Dagens outfit.

 Fast jag har uppsatt där



Klänning: Kapphal (stavning)
Strumpbyxor: Lindex

God natt

God natt alla för nu så ska jag gå och lägga mig för jag måste upp tidigt imorgon för jag ska klippa mig och sen blir det dans så God natt och sov gott


God Morgon!

Nu har jag precis vaknat typ och idag ska jag till skolan men jag börjar inte föräns 08.40. Iskolan ska jag ha massa ämnen men jag tror bilden och matten kommer bli roligast. Senare i inlägget kommer ni få Dagens outfit. Sen efter skolan så ska jag slappa på soffan (jag e en softpotatis) och sen ikväll blir det Talang. Imorgon e det Dans (Jippie) och så ska jag klippa mig. Och på Söndag så kommer kusinerna och släkten för min brorsa fyller år (19 år). Ja det va väll typ det jag hade och säga. Hej då!


BAJS DATOR det gick tyvärr inte att lägga in dagens outfit så ni får den senare idag istället.


Hej

Idag e det torsdag och jag var i skolan matte var typ roligast. På musiken hade vi BAJS vikarie (Lasse). Till lunch blev det kyckling gryta med bulgur. Sen när jag kom hem så titta ag på tv och sen spela jag data och sen blev det middag (pastasallad med kyckling) och nu sitter jag vid datan. Imorgon e det fredag (jippie) men vi ska ha gympa men kan typ inte vara med för vi ska ha redskap och jag har ont i ryggen. Sen efter skolan ska jag typ bara slappa. Ses sen Hej då!


...

Nu e jag hemma från skolan. Och har ätit mellis och nu tittar jag på tv. Idag hade vi massa olika ämnen men matte var roligast. Det var inte kul på musiken för vi hade nån konstig vikarie och sen på gympan så skulle jag stå på händer och då råka jag ramla på nacken och ryggen så kan typ inte röra mig. Men ska skriva mer sen någon gång nu ska jag måla mina naglar så ni får bilder senare. Hej då


Skola Imorgon!!! :(

ÅHHHH imorgon e det skola igen efter ett väldigt skönt lov. Och så har vi gympa fast jag vet inte vad vi ska göra hoppas det blir nått kul. Aja jag måste gå och duscha nu så ska stänga ner datan men ej sova. Som ni kanske märker så bloggar jag inte så sent men det är bara för att min data inte e bärbar som jag bloggar ifrån så kan ju inte ligga i sängen med den, fast jag har en bärbar men det e knäpp så man kan ej blogga från den typ. Men hejdå God Natt.







Hej<3

Idag e det Söndag men en dålig söndag för att det är sista dagen på Påsklovet. Idag har jag varit i Länna och varit på typ alla affärer där. för vi måste köpa ny tvättmaskin för vår e trasig. Men det blev väll inte så lyckat på den frånten men jag fick ett par skor så lite glad får man väll ändå va. Ikväll blir det middag och sen wipeout kanske bloggar senare ikväll fast jag vet inte annars blir det nog imorgon. Ses senare




Nya skor från Stadium: Warp Cretell 199:-

Körslaget

Nu sitter jag och kollar på Körslaget det e kul men innan det så ... åhh jag tar om hela dagen istället. Efter frukosten åkte vi till stan och jag gick runt där med pappa och köpte ett frodal (stavnig) till ipoden och en bok (Anne Franks Dagbok) sen åkte vi och åt middag på Jimmys steak house (MUUUMMMMMMMMSS!!!) sen åkte vi hem och så kollar  vi på körslaget och åt Ben And Jerry glass (MUUUMMMMMMSSS!!!!) och nu kollar jag på Körslaget och sen blir det Djävulen Bär Prada. Ses sen


Dagens roliga sak

Dagens roliga sak är:



En matta som ser ut som ett pac-man spöke!

Hej!

Idag är det lördag och jag vet ej vad jag ska göra men e fett trött för gick och la mig 01.00 igår och sen väkte pappa mig kl.10.30! Men men sånt e livet. idag ska jag typ först inte göra nått sen ska jag till stan med familjen för mamma ska göra manikyr. Sen ikväll blir det Körslaget typ sen Dävulen bär prada (love den filmen den äger). Ses senare idag ska jag även lägga in Roliga sak. Hej då!



God natt!

Ska typ stänga av datan nu men ska inte sova men ska typ läsa lite eller nått kanske tv om man hittar nått kul. Hej då! GOD NATT & SOV GOTT! ses imorgon


Hej<3

Idag har jag varit i haninge centrum och shoppat fast ensam men jag köpte massa nya saker så e inte så ledsen. Innan jag åkte var det lunch och då åt jag nudlar(mums) och efter jag hadde åkt hem så blev det lite popcorn (MUMS) och idag kom mina rosetter JIPPIE 1 gul, 1 grön och 1 orange. Sen kolla jag på talang det var kul och sen var det sista avsnittet av solsidan och nu e det nyheter inte så kul men lite . Imorgon e det Lördag fast jag vet inte vad jag ska göra men det blir säkert nått kul. På måndag börjar skolan igen (BLÄ) men sånt e livet. Ni får bilder på det jag har köpt idag och lunchen. Fast bilderna e inte så bra för jag tog inte dom med kameran utan med mobilen. Och imorgon e det ju Lördag och det betyder ju Dans men just denna lördag så e det inget :( . Ses imorgon.


MUMS NUDLAR

ROSETTER FRÅN L8NYBERG.SE

NY SPORTVÄSKA häftig färg från lindex

Pjamas från H&M

Ny T-shirt från H&M

Ny Mascara från H&M

God Morgon<3

Idag var jag tvungen att gå upp kl 07.20!!!!!!!!!! för att städerskan kom så nu e hon här och städar. E fett trött. Ska typ äta frukost nu tror jag. åhhhhhhhhh vad jag vill göra om i mitt rum och jag hoppas att mamma & pappa går med på det.skriver sen hejdå

Hjälp mig

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


Heej

Idag e det Tisdag och Påsklov men jag har tråkigt för jag vill va med nån men vet ej vem. NÅN SOM VILL VA MED MIG??? Messa mig då eller skriv på msn. öhh om ingen kan idag så blir det väll en tråkig dag. hej då!!!!!!!!


God kväll!

(Oj vilken konstig rubrik) Aja jag tittar på film (evan den allsmäktige) fett rolig asså men jag har fett ont i mitt ben så jag har inte så kul iallafall. öhh...  jag vet ej vad jag ska skriva för e lite trött men jag skriver mer imorgon ska fortsätta titta på film nu så jag ska inte sova än om ni tror det ses imorgon kanske för jag ska till Ikea.


Hej!

Nu e min farfar hos mig men jag gick där ifrån för det var ASSSSSSSS tråkigt för dom bara babblar men det var kul först för vi fikade men sen pratar dom JÄTTE mycket. För han har varit här sen 14.00!!!!!!!!!!!!och nu e den 16.00!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mwen nu ska jag kolla in lite bloggar vi ses senare.


GLAD PÅSK!

Glad påsk alla!!



Idag har jag kollat på film och sen typ inget mer men sen kl 16.00 så målade jag ägg (15 st!) och sen kom brorsan och sambon och så åt vi middag och sen fika (mums!) men då missa jag ju körslaget men ska nog kolla på datan idag eller imorgon. men jag dampar på min kamera så det blir inga bilder för det blir bara röda ögon på bilderna och så skulle jag ta bort dom i picasa men då blev dom typ limegröna (ARG) så vi ses imorgon.


sorry

Sorry att jag inte har skrivit på 1 vecka men bloggen e ju inte mitt liv. men jag kommer försöka skriva nu under påsklovet för då e man ju ledig. men det som har hänt är att jag har fått en ipod av pappa för han va ju i USA och sen typ bara vanligt fast i torsdag så var typ alla i klassen sjuka eller blev sjuka under dan så på sista lektionen var vi bara typ halva klassen. idag är det låndfredag och jag har typ inte gjort någonting idag förutom att måla naglarna på fingrarna står det glad påsk och på tårna e det kycklingar. Imorgon e det påsk afton och då kommer mina brorsor och deras sambo/flickvänn på middag och så får man påsk ägg undra om man får nått kul men jag bloggar om det imorgon. Nu ska jag spela nått kul antigen på datan eller på PS2 aja hej då ses imorgon.


RSS 2.0