Fredag!

Idag är det fredag och man har överlevt ännu en vecka av nian.
Idag har det regnat typ exakt hela dagen och så klart så glömmer man paraplyet hemma. Vi skolan hände det inte så mycket idag. När jag kom hem så bakade jag cookies, syltkakor och cupcakes med mamma för jag fyller år på söndag (jippie).
Imorgon ska jag klippa mig, fast bara topparna. Sen på söndag kommer min bror och min farfar på födelsedags fika. Under nästa vecka kommer nog en video där jag visar vad jag får i present.
Nu får ni en bild på mina cookies och sen ska jag fortsätta kolla på tv.




Pärlor på lurarna :)

Nu sitter jag på bussen på väg till skolan. Vi har ganska lång dag idag, vi slutar 16.00. Igår så satte jag pärlor på mina hörlurar. Jag blev ganska nöjd, jag valde pastell färger. Men vi hörs senare!


Bara 6 dagar kvar!

I lördags var jag och fikade hos min farfar för han fyllde år. Sen igår var jag på ikea, hornbach, netonnet och ica maxi. Idag har jag varit i skolan och vi hade äntligen syslöjd, fast vi hann typ inte börja göra något men vi ska iallafall brodera denna termin. 

På Söndag fyller jag år, då blir jag 15!!

Diggiloo bildbomb!

Här kommer några av alla bilder jag tog på diggiloo förra lördagen.






































Dagen

Idag började jag 09.10 och så hade vi No, fast vi gjorde inte så mycket vi läste typ lite i boken. Vi hade också svenska men där gjorde vi typ inget. På Musiken fick vi veta vilket tema det är på höstkonserten. Det kommer vara temat Kärlek, vi började på en låt den hette typ kärlekslåten (?). Efter lunchen så var vi med våra mentorer och dom berättade typ alla skolansregler m.m. Imorgon börjar vi 08.10 så jag måste gå hemifrån 06.45 (!!!!!!!!!!) Sen slutar vi fyra så jag kommer hem typ fem. Men nu ska jag kolla på tv och sen gå och duscha. Hejdå

Slappa dagar

Igår började ju skolan men vi gjorde inte så mycket, vi kom dit och fick schemat sen pratade vi lite och sen var det lunch och man fick gå hem. Idag var vi hemma hos våran mentor och åt lunch, fikade och myste, jag kom hem vid typ två. Nu sitter jag och kollar på tv och funderar på att gå och äta något för jag e fett hungrig. Imorgon ska vi ha vanliga lektioner fram till lunch och sen va med våra mentorer. På torsdag tror jag vanliga schemat börja gälla fast jag vet inte.

Skolan börjar imorgon

Igår så var vi först på ikea och sen på kvällen gick vi på Diggiloo och det var jättekul. Jag tog ungefär 500 bilder men  jag ska ta några och redigera och visa er. Men min farfar kommer om typ en halvtimme för att fika och fira min mamma. Sen ska jag fixa allt inför skolan imorgon. Ni kommer nog få outfit bild imorgon, jag börjar 10 och så slutar vi typ vid lunch. Hej då!

Kvällens outfit

Nu har jag precis fixat mig klart och vi ska snart gå till min brors resturang för att äta middag och fira mamma. Nu tänkte jag visa vad jag har på mig och hur jag har sminkat mig.


Topp: Gina Tricot
Jeans: Hollister
Kofta: H&m
Skor: Monki

 

Tjo

Jag skrev en recension på en av mina lush produkter och jag kan inte skriva en på den andra än för jag har bara använt den en gång, så det kommer komma en recension på shampookakan men jag vet inte riktigt när man kanske om några veckor. Så jag hinner testa den lite mer, men efter första gången så tyckte jag att den verkade bra och jag tänker verkligen testa fler saker från Lush. Just nu sitter jag och kollar på tv och imorgon fyller min mamma år så vi ska fira henne. Så jag kanske hinner blogga på dagen men kommer inte kunna blogga på kvällen. Vi ses senare och jag hoppas verkligen att ni gillade mitt recensions inlägg. Kommentera gärna vad ni tyckte om det.

Recension: Tee Tree Toner Tab

Igår testade jag Tee Tree Toner Tab från Lush och detta är vad jag tyckte om dom.

Hur använder man dom?: Man kokar upp lite vatten och låter det svalna så man inte bränner sig men det ska fortfarande ånga. Sen häller man det i en skål och släpper ner toner taben. Då börjar den lösas upp och då sätter man sig med ansiktet över skålen och lägger en handduk över huvudet så att ångan mest kommer i ansiktet. Där sitter man i 10-15 minuter med ångan som ångar i ansiktet.

Vad gör den?: När ångan kommer upp i ansiktet öppnar den porerna och med hjälp av toner taben som innehåller tee tree olja så renar den ansiktet. Så den är jättebra att ha innan man lägger ansiktsmask för då är porerna öppna och då fungerar ansiktsmasken bättre.

Vad tycker jag om produkten?: Jag tycker den fungerar jättebra fast det blev ganska varmt under handduken så ibland är man tvungen att lyfta handduken och ta frisk luft. Jag tyckte att den renade jättebra och jag använde även en ansiktsmask efter så nu är mitt ansikte super lent och fint. Den är ganska billig fast den räcker bara en gång, MEN om man väntar tills vattnet svalnar så kan man använda det som ansiktsvatten i 4-5 dagar efter. Så det är ett stort plus!

Skulle jag rekommendera denna produkt?: Japp

Vad kostar den?: 17 kr/ per tablett

Var kan man köpa den? Man kan köpa alla Lush produkter på Lush.se och så har dom några butiker runt om i sverige (och utomlands). Ni kan gå in på lush hemsida för att se exakt vart butikerna ligger.




Varför är Lush bra?: Lush är ett företag som bara har handgjorda shampoon, tvålar, ansiktssaker m.m + att dom precis har börjat sälja lite smink. Dom har även bara "bra" saker i sina produkter. Dom försöker även att inte ha så mycket förpackningar så det ska bli mer miljövänligt. 
Detta står om Lush på deras hemsida:
"VI TROR… På att göra effektiva produkter av färska*, ekologiska* frukter och grönsaker, de finaste eteriska oljor och säkra syntetiska ämnen." 

Testar xubi

Idag gick jag till pressbyrån för jag hade en kupong på att få en xubi gratis. Jag tog den med jordgubbar och vattenmelon och den var super god. Den kommer jag att köpa fler gånger.


Från dagens shopping

Ni tänkte jag visa sakerna som jag köpte idag.


Två nagellack som jag köpte på hemköp 10 kr styck (!!)


En shampoo kaka från Lush och en burk till 89 kr och 39 kr


En tee tree toner tab 17 kr (den ser jätte stor ut på bilden men den är typ 2 cm i diameter)

Jag är jätte nyfiken på sakerna från lush för jag har aldrig handlat där förut utan bara sett på nätet och så har jag en tvål därifrån som luktar marshmallows (mums). Jag tänkte testa båda sakerna imorgon så då kanske jag skriver ett inlägg och berättar vad jag tyckte (om någon vill läsa det).

Shoppat

Idag tog jag lite sovmorgon (även fast jag försöker vända tillbaka dygnet) men jag gick ut på stan och shoppade lite. Jag köpte lite saker från lush, en present till mamma, två nagellack och lite glass. Jag visar sakerna senare ikväll när jag har fotat dom. Nu ligger jag i soffan och kollar på tv. Snart ska jag nog äta den där glassen som jag köpte.


Sista veckan på sommarlovet

Idag var jag tvungen att gå upp halv åtta för det ska komma någon och sanera ventilationen. Men han har inte kommit än, såklart. Nästa vecka börjar skolan så då måste man gå upp tidigt. Nu sitter jag och kollar på film sen kanske jag går ut och kollar i lite affärer.


Ny header

Nu har jag gjort en ny header som jag blev mer nöjd med. Jag tog även nya bilder idag till headers, för bilderna jag hade kändes uttjatade. Så denna header kommer jag ha tills jag kommer på någon bra idé på hur den ska se ut. 

Lite shopping

Nu tänkte jag visa vad jag har köpt den senaste veckan :)


Tre nagellack från American Apparel 209kr (det är en för 89 och tre för 209)


En skolväska från accent 199kr (den har kostat 299 men det var 100kr rabatt på den)


En stickad tröja från H&m 199kr

Äntligen!

Nu har dem fixat internet och tv :D Så nu kan jag blogga igen. Jag har packat upp allt i mitt rum, men inte satt upp tavlor och tapet. Men jag tänkte göra en room tour video typ nästa vecka. Fast det kommer bli utan tapeter men jag kan visa tapeten och visa vart den ska sitta. Jag har även shoppat lite saker som ni får se imorgon. Nu sitter jag och kollar på alla serier som jag har missat eftersom jag var utan internet i en hel vecka (!!). Men nu ska jag fortsätta kolla och sen sova. God natt!

Fortfarande inget internet :(

Jag skrev precis ett jätte långt inlägg men det raderades och jag orkar inte skriva om det så här kommer lite av inlägget.

Jag har fortfarande inget internet för dom som kopplade in comhem sakerna i lägenheten har kopplat fel men på onsdag kommer det någon och fixar det. Så jag har bara internet på ipaden. Idag har jag köpt tre nagellack som ni får se så fort jag får internet. Jag har inte någon tv heller för boxen funkar inte men det ska dem också fixa på onsdag. Hejdå!


Happy Pride



Happy Pride!


Detta inlägg är tidsinställt

RSS 2.0