Awsome!

Gårdagen var super kul! Vi såg massa filmer och åt på pizzerian, åt massa godis och chips, drack läsk och pratade. Imorse vaknade vi ganska tidigt eftersom det är typ 1000 grader i mitt rum. Vi åt frukost och sen spelade vi lite buzz. Vi åkte och åkte lite skridskor och det var kul förutom att jag inte har åkt sen jag gick i femman. Imorgon ska jag gå på Dirty dancing i stan så jag längtar fett mycket (musikal geek som jag är). Nu ska jag kolla på lite serier så hörs vi senare hejdå!

Tjej kväll!!

Idag så kommer Nora, Linnea, Alva och Elsa hit och så sover dom över här :) vi ska kolla på film och äta pizza! Sen imorgon ska vi åka skridskor. Jag ska gå och möta dom vid bussen om en timme. Jag är fett peppad.


Hos frisören!

Nu har jag fixat mig hos frisören. Jag färgade brunt fast det röda lyser igenom lite. Men jag e jätte nöjd :) Jag ska in till stan snart så jag visar bättre bilder på håret när jag kommer hem.

 


Fettisdagen!

Idag är det fettisdagen fast jag gillar inte semlor (tur att man har en snäll pappa som har köpt vaniljmunk istället). Dagen har gått fort och va ganska kul. Nu sitter jag och tittar på serier och ska snart hämta något att dricka.

Söndag

Igår så var jag bara hemma och tog det lugnt. Idag så ska jag dansa så vi ska typ åka om 10 minuter. När jag kommer hem så ska jag plugga lite.


Fredag!

Idag satte dom upp lappen om dansen och jag kom med på en dans! :D Jag blev så glad! Nu sitter jag och lyssnar på musik och läser lite bloggar, jag ska snart skriva lite på min labbrapport. Efter skolan idag så var jag med Alva, vi satt mest och pratade. Trevligt, trevligt! I helgen har jag inte så mycket planer (än). Bye bye

Dans

Idag har det blivit mycket dans, tumme upp. Vi hade dans på gympa och sen hade vi ju dansaudition på kören och innan ska va ha svenska men så var våran lärare borts så vi hade 1 timme rast och då dansade jag och Anna så jag dansade 2 timmar i streck (en timme på rasten + en timme på audition). När jag kom hem duschade jag och nu sitter jag och läser lite bloggar. Ses senare!

Tyska

Nu sitter jag och väntar på att tyskan ska börja. Jag orkar inte ha tyska det är så grymt tråkigt. Efter tyskan har vi matte och sen gympa :) då blir det dans!! Men nu börjar jag så hejdå!


Alla hjärtans dag

Glad alla hjärtans dag! Dagen gick ganska fort och det var kul för vi hade dans på gympan. Efter skolan åkte jag hem och satt lite vid datorn och sen åkte jag till stan och åt middag med mamma och pappa. Vi åt på Greken på hörnet det var jättegott. Nu sitter jag och kollar på top model på tv3play.



Naglar

Idag har jag bara varit hemma och slappat eftersom jag e lite sjuk fast jag mår mycket bättre nu. Jag har fixat mina naglar, lite alla hjärtans dag tema. Imorgon är det måndag och skola. Men nu ska jag sova så god natt!


Sjuk

Jag har typ blivit sjuk så idag har jag bara varit hemma. Jag fick lite tråkigt så jag bakade en kaka. Den var jätte god.
Så här såg den ut:

Det var en Hallonkladdkaka! Mums 

Just nu!

Ligger på mitt golv och kollar på QX galan. Men det var nyheter så sjukt tråkigt. Jag ligger och funderar på hur jag ska fixa naglarna (jag tänkte typ alla hjärtans dag tema) jag kanske gör video på hur jag gör dom sen när jag kan bestämma mig.


Tyska -.-

Nu har jag tyska och det e såå tråkigt!!!! Fast slutar snart men då är det en timme (!!) matte. Vi gjorde något tråkigt läxförhör och nu kollar vi på någon tråkig film. Tschüs!! (hejdå på tyska)


Serier

Nu sitter jag och kollar på serier. Fredag imorgon!! Jippie!!

God morgon

Nu sitter jag på bussen på väg till skolan. Jag hann/orkade inte blogga igår för jag kom hem 19:00 och då åt jag middag sen satt jag typ inte vid datorn så mycket. Men idag slutar jag halv fyra. Vi har bild idag och det är sjukt kul. Men nu ska jag snart av så hejdå!


Top model sverige

Trött tisdag som ändå var ganska slapp även om vi började 08.10 med gympa. Men vi spelade fotboll som var kul och det ska vi göra imorgon också så det blir kul. Det har typ inte hänt något mer denna dag som e värdigt att berätta. När jag kom hem så åt jag mellis och kollade på serier. Men nu ska jag fixa lite nya låtar till iphonen och sen kolla på top model sverige. Imorgon så slutar jag halv fem och sen ska jag och olivia åka och simma så jag kommer komma hem jätte sent så inte mycket bloggning imorgon. Men nu måste jag skynda mig med låtarna så jag hinner innan åtta.

Lördag

Imorse vaknade jag typ 40 minuter innan vi skulle åka så jag hann inte blogga. Men vi åkte till stan för mamma skulle fixa naglarna så jag och pappa gick runt på stan. När mamma var kvar så åkte vi till mina kusiner för min kusin hade födelsedagsfest! Så vi fikade där och åt middag och sen kollade vi på melodifesivalen. Den var ganska dålig. Sen åkte vi hem och det var typ 18 minus!! När jag kom hem så tvättade jag bort sminket och satte på mig mjukisbyxor och jag ska typ gå och tvätta mitt hår nu för det typ hatar mig! och sen typ kolla på tv.

Shopping

Idag i skolan på hemkunskapen så gjorde vi ratatouille och pitabröd och det var jätte gott. Efter skolan så åkte jag hem och väntade på att mamma skulle komma hem. När hon kom så åkte vi till stan och jag shoppade lite som jag tänkte visa nu.


Mjukisbyxor från Hollister


Pösiga jeans från H&m


Bh från Gina


Bh från Gina


Bh från Gina


Trosor från Gina

Inte kul!!

Jag stog vid bussen i en kvart för bussen kom inte sen åkte jag till skolan och då får man veta att man har första timmen håltimme!! Så jag kunde varit hemma och sovit -.- nu har jag en timme matte.


Torsdag!

Idag var jag i skolan (såklart) och dagen var ganska kul. No provet gick bra (tror jag) men det va typ snökaos det snöade hur mycket som helst när jag var i skolan och när jag åkte hem. Imorgon e det fredag och det e najs och efter skolan så ska jga typ till stan och kolla lite på min praoplats och sen kanske lite shopping. Men nu ska jag gå och äta glass så hejdå!


En frisyr som jag gjorde på mig själv i måndags. Vad tycks?

Lång Onsdag


Bilden tog jag i helgen

Idag var en lång dag (jag slutade halv fem) men dagen gick ändå ganska fort. När jag kom hem kollade jag på lite serier. Men nu ska jag plugga lite till No-provet som vi har imorgon. Hejdå!

RSS 2.0