Dagens outfit!


Klänning: H&m
Jeansjacka: Between

Mors dag!

Idag gick jag upp tidigt för att ge mamma frukost på sängen. Annars idag så ska jag snart iväg på min kusins komfimation så jag måste typ fixa iordning mig nu. Jag kommer lägga upp en dagens outfit innan jag åker. Men nu måste jag gå.

Klart! (nästan)

Nu har jag fixat en header men blev inte så nöjd men orkar inte göra en ny nu men kanske gör det senare, om jag kommer på något annat (hade typ ingen inspiration nu).

Hoppas ni gillar't!

Snart klar

Jag håller på med en ny design som ni ser men den är inte riktigt klar. Jag ska göra en header och sen kanske jag byter bakgrundsfärg. Det är typ det som är kvar, jag hoppas den blir klar till imorgon. Annas kollar jag på Eurovision song contest.

Vår bilder

Här får ni några vår bilder som jag tog igår! (humlerumpan ifrån förra inlägget tog jag också igår.)



























Humlerumpa!!


Baka baka liten kaka!

Igår bakade jag tigermuffins och idag bakade jag cake pops.


Tigermuffins!


Cake pops!



Lång ledigt!

Idag har jag studiedag och sen är det kristihimmelsfärd torsdag och fredag så har ledigt då med. Så ingen skola förens på måndag. Idag har jag inga speciella planer så blir mest att slappa tror jag.

Shopping på en söndag!

Idag hade vi visning på vårat hus så vi åkte till farsta och kollade runt där. Sen åkte vi till min dans och efter den åt vi lunch sen åkte vi till länna och jag köpte ett par tränings tights. Sen stannade vi på ica maxi och handlade lite och då fick jag lite nagellack (för jag har namnsdag idag och mina föräldrar hade glömt det). Nu kommer bilder på allt jag har fått/köpt idag.


Tre vanliga nagellack från depend (nr. 314, 295 och 292)


Två Depend Magnetic (som man målar på och sen har en magnet på så blir det mönster) (nr. 6008 & 6011)


Depend allround lack (både bas och topplack)


Tränings tights

+ att jag köpte en bh som jag inte orkade fota.

Awsome!!

Igår kom pappa hem från finland och jag fick ett sjukt coolt usb minne! Det ser ut som en angry birds. Awsome!


Mycket rep

Denna vecka har vi haft många rep och prov så jag har varit ganska trött. Idag på bilden ritade jag en kamera som jag blev nöjd med så ni får se den. Kommentera gärna vad ni tyckte om den. Imorgon är det fredag (jippie) sen är det helg fast det betyder inte att man får sova längre, inte den här helgen för vi ska på loppis på lördag och sälja saker så vi ska åka halv åtta!! Tack för den sovmorgonen. Nu ska jag sova så godnatt!


Lördagkväll med serier och ostbollar

Nu sitter jag och kollar på serier och äter ostbollar. Idag har jag slappat och jag hjälpte pappa att sätta upp studsmattan :D Imorgon har jag dans + att jag ska köpa dansskor.

Shoppingen från Farsta

Här kommer det jag köpte i Farsta idag.


Linne från Lindex 129kr


Jeansleggings från Lindex 179kr


Give hope armband från ur&penn 59kr (20kr går till barncancerfonden)

Fredag! ♥

Idag är det fredag och jag har varit i skolan och det var nice för vi fick paj i matsalen det var jättegott. Efter skolan åkte jag hem och satte mig vid datorn och då ringde mamma och sa att hon skulle till farsta och frågade om jag ville följa med. Så vi åkte till farsta och shoppade lite. Ni får se vad jag köpte senare ikväll. Jag ska äta tacos till middag (mums!). Nu ska jag kolla på lite youtube videos så hejdå!

Tillbaka till verkligheten

Nu är det slut på ledigheten och man måste tillbaka till skolan, men bara tre dagar för sen är det helg igen. Idag går jag i skolan till halv fem och sen kanske jag har dansrep. Igår så städade vi i garaget och jag städade min garderob. Mitt golv är fullt av massa saker som ska kastas eller slängas. Men nu ska jag gå upp och klä på mig så hejdå!


RSS 2.0