Ballonger!!

Idag ska vi åka till min brors lägenhet och blåsa upp ca.200 ballonger för dom e ju på bröllopsresa och kommer hem imorgon.



Godnatt!


Postkodskampen

Jag har sjukt tråkigt och kollar på postkodskampen som e lite pyttelite kul. Hejdå!

Banken + Telia + Stadium + Tacobar =Idag

Ja som rubriken sa så har jag varit på alla dom. På Stadium shoppade jag ganska mycket fast det är bara för jag behövde nya gympa/dans kläder.


Två T-shirtar 


Två sportbhar


Två par mjukisbyxor


Sen på akademibokhandlen köpte jag en pärm

Hej!

Idag var jag tvungen att gå upp tidigt för städerskan kom så jag fick titta på tv. Sen sov jag på altanen och sen i soffan. Efter jag och mamma hade ätit lunch så åkte vi till stan och jag köpte 2 saker. Vi fikade och så kom pappa och hämta oss för vi skulle till bilprovningen. Sen provade vi bilar och nu har han bestämt sig för en Audi. Imorgon ska vi till banken och telia. Men nu ska jag gå ner och kolla på tv. Ses!


Jeansleggings från H&m


Tröja från H&m

Edit: Åhh jag e såååå smart jag glömde klicka på publicera så detta skulle kommit 21.00!!

Bio!

Bion va fett kul men lite konstig. Sen köpte jag en tröja på Gina. På vägen hem åkte vi till min brors resturang och åt middag. Det var fett gott!!



Smink!!

Jag har beställt MASSOR med smink från Elf som jag beställde från förut. Gud jag e så glad! Jag hade kollat ut saker för 300 kr och sen hittade jag en rabattkod så man fick 50 % på allt :D men man var tvungen att köpa över 300 och mitt blev typ 290 så jag var tvungen att lägga till saker och sen lite mer så det blev 280 med rean avräknad så jag e sjukt glad och hoppas att det kommer fort! Jag köpte 19 saker så jag gjorde ett litet collage i panit så inte så bra kvalité men ändå.



Men sen när det kommer så kommer jag ju visa allt och berätta vad det är osv.
Så om ni också vill ha billigt bra smink så gå in på eyeslipsface.se och sen i kassan fyll i: SUPERELF50 som rabattkod fast tänkt på att ni måste handla för över 300! och det mesta kostar 15 kr. Men jag måste säga att borstarna e inte så bra om man inte tar studio borstar fast då kostar dom 35 kr.

Tag: which product



Förlåt för dålig kvalité men jaag visste inte hur man skulle spara i ett nytt videoredigeringsprogram men nästa gång kanske det blir bättre.

Bio

Nu ska jag åka till stan med mamma och vi ska se på bio! Vi ska se bridmaids den verkar fett kul. Sen kanske jag shoppar lite också vi får se. Hej då!


Kass bloggning

Jag har lite bloggtorka vet inte riktigt vad jag ska göra men idag ska jag göra en video så det kommer jag lovar fast det kanske kommer imorgon.

Säng here we come!


Varmt

Förlåt jag hann inte skriva imorse. När vi kom till festlokalen så la jag ut namnskyltar på alla plaster och sen lyfte vi runt några bord och fixade lite dukar och blommor sen åkte vi och åt lunch. Sen fick jag skjuts hem och jag hamnade på soffan. Sen åkte jag till Ica maxi och köpte en puderborste. Sen när jag kom hem åt jag en glass och när mamma och pappa kom hem så frågade jag mamma om en sorts tejp som man tejpar klänningen med satt den inte ramlar ner. Så hon tog fram den och jag frågade hur man gjorde då plocka hon fram den och sa att hon inte visste för att hon aldrig använt den. Så jag goolglade och kom fram till att det inte va den sorts tejp vi trodde utan en man skulle sätta på lappar för att dom inte skulle klia. Så nu är dom borta och letar efter sån man ska ha och om dom inte hittar det vet jag inte vad vi gör!!!!

Imorgon

Imorgon kommer inte bloggningen bli så bra för jag ska hjälpa till i festlokalen och pynta så min bror hämtar mig 09.45 imorgon bitti. Men jag vet inte hur länge vi ska fixa. Men jag tror jag slänger in ett inlägg på morgonen. Och för att jag blir hämtad så tidigt så måste jag ju gå och lägga mig tidigt så nu ska jag duscha och fixa och sen typ sova så detta blir sista inlägget för idag. (asså jag kommer typ lägga mig 22.30) God natt!



Äntligen!

Nu har jag äntligen fått designen som jag ville ha den (fast jag gjorde det själv) Men det var fett jobbigt när man skulle göra headern för det vita va ju tvungen att va på rätt ställe. Men nu är det det! Vad tycker ni?

Shopping


En fotobok från onoff (den va på rea!) 100 kr (tror jag)


Skit snygga byxor från H&m 50 kr (på rea)


Höstjacka 399kr från H&m

Hej!

Idag har vi provat bilar och sen åkte vi till söder och gick runt där jag köpte 2 saker. Awsome! visar dom senare. sen åkte vi hem och nu så lagar dom mat (mamma och pappa). Jag funderar på att gå ut och hoppa studsmatta men jag vet ej. 



Godnatt!

Nu ligger jag i min säng och ska sova. Vet ej vad som händer imorgon. Dagen med Anna va jättebra. Vi hoppade studsmatta, sminkade varann, målade naglarna, gjorde en egen talk show och hoppade mer studsmatta. Jag har även bett en tjej att fixa min blogg men vet ej hur lång tid det tar. Men nu ska jag sova så hörs vi imorgon!

Ny design

Jag har en ny design fast det blev ej som jag hadde tänkt mig så kanske fixar mer sen för nu ska jag gå och möta anna
Ser du ej designen tryck f5

Har Fixat!

NU har jag fixat en blogg mejl som ni har mejla till om ni vill något eller om jag har tävlingar i framtiden. 

Mejla till: [email protected] 

Ni ser även mejlen på headern så ni inte glömmer den!!
Hoppas jag får massor av fina mejl av er nu :)

(Ser ni inte mejlen på headern så tryck på F5)

Hello!

Nu sitter jag och kollar på tv. Jag var såhär |-| nära att göra en video idag men så började det regna så det gick ej. Men imorgon kanske. Jag kollar på någon ny serie på 3an den va ganska bra.

Svar!

ericaa om Pannkakor:
Hej! hur gammal är du? :)

Sv: Jag e 13 men fyller 14 (2 september)

Pannkakor

Nu sitter jag och väntar på att pannkakorna ska bli varma i mickron. Jag vet inte vad jag ska göra idag så vi får se. Men nu pep det så nu ska jag gå dit.



Systrar i Jenas - andra sommaren

Nu sitter jag och kollar på Systrar i jeans - andra sommaren. Den e ganska bra men jag har inte sett den förut.


Promenad

Nu har jag varit på en promenad (skulle varit en foto-promenad) men jag fota typ inget för det fanns inget att fota. Men nu ska jag sätta mig i soffa och dyka ner i böckernas värld.


Hahah bild från google

Va??



Någon mer som ser detta på blogg.se??
Någon som fattar??
Snälla kommentera och hjälp!

God morgon!

Idag ska jag nog bara slappa och läsa min bok. Kanske hoppa lite studsmatta om det inte börjar regna som igår :) Kanske fotar lite eller gör en video vi får se.



Baka

Idag har jag bakat med mamma vi bakade 1 av 5 tårtor till bröllopet imorgon ska vi baka en eller två till. Det är typ allt jag har gjort idag. Fast imorse blev jag sur, jag låg på soffan och tänkte " jag går och duschar nu så kan jag hoppa studsmatta sen" Så gick jag och duscha sen när jag hade klätt på mig så började det ju så klart regna!! Så då kunde jag ju inte hoppa. Sen senare på dan så tänkte jag att den hade torkat men då börja det regna igen!! Men jag hoppas att det e sol imorgon så jag kan hoppa.


Den ska inte se ut så men jag hittade ingen på Google som va lik så fick bli den

Sjukt Kul!!

Hade sjukt kul med Nora!! Vi hoppade studsmatta och spelade PS2 (Hannah montana haha) Sen hoppade vi mera studsmatta! Sen var mina föräldrar på Onoff (dom hade rea på allt) och dom köpte en soda stream och en platttång till mig. (Asså inte soda streamen utan platttången) Hejdå!

Ziperall!!















Det var alla  för det här gången! Gillade ni dom? Kommentera så kanske jag gör fler

Nora!

Idag ska jag va med Nora hon kommer hit och jag har saknat den tjejen!! 



Smiley Naglar Video!

Hoppas ni gillar den!!

Edit: Videon finns på min youtube kanal

Ziperall!!

Den e AWSOME!! (lite långa ben men det e mysigt)
Jag har fler bilder men ska redigera dem innan (pga röda ögon mm)
VIDEON KOMMER!!!! TYP 10 MIN KVAR!!

Kolmården!

Idag var jag ju på Kolmården och det var fett nice!!! Vi såg massor med djur och deras nya Safari va fett nice men lejonen va tråkiga och låg så långt från vagnarna som möjligt och bara låg där så man såg dom nästan inte -.- Delfin showen va cool men gick typ inte att fota. Annars har jag fotat typ alla djur och dom kommer imorgon. Sen nu på kvällen har jag faktiskt fotat jag i min Ziperall så dom kommer lite senare ikväll och nu ska jag fixa videon så den kommer idag eller imorgon (LOVAR!!) Så hejdå!

Hej!

Idag har jag varit och klippt mig och sen åt vi lunch och gick vi runt i barkaby och sen åkte vi till täby till en bak affär men när vi kom fram så hade dom visst semesterstängt -.- så vi åkte in till stan och kollade på NK efter nån plast sak men dom hade inte det. Så åkte vi hem och åt middag. Sen kollade jag på tv och nu sitter jag vid datan. Imorgon ska vi till Kolmården så då kommer inte bloggningen va den bästa. Men nu ska jag gå ner och dricka lite.

Hej!

Igår hann jag inte blogga för vi åkte till ikea och sen till toysrus för att köpa present till min kusin och sen åkte vi till heron city och kollade på bio, vi såg bad teacher. Den va rolig. När vi kom hem åt vi middag och sen kollade jag på tv. Och sen somna jag. På ikea köpte jag lådor som jag ska ha mitt smink i (Jag hade ingen ordning) och en tavelram. Om typ en halvtimme ska jag åka till mina kusiner och fira honom (han fyller 4). Vi ska fika där och äta middag så kanske bloggar ikväll. Jag funderar på att göra en video på allt mitt smink men jag måste ju först få upp nagelvideon.
Men jag har ingen tid för:
Idag: Kalas
Imorgon: Klippning
Torsdag: Kolmården

Så den kanske kommer på fredag om jag inte hinner fixa någon kväll/natt!

God natt! ☺

God natt! Nu ska jag stänga av datorn och lägga mig och läsa. Nagel-videon kommer imorgon tror jag. Det bror på vad vi ska göra imorgon. Hejdå!



Oj!

Nu måste jag sluta med så många nagel inlägg på rad om man kommer in på min blogg kan man ju tro att det är en nagel-blogg!!


Kör på en gammal favorit

Smiley naglar





Dessa glada gubbar har jag på mina naglar just nu jag gjorde dom igår med mina nya nagellack från London


Hello kitty!

Jag undrar varför jag inte visade dessa dom va ass coola!


Hello kitty på tummen


Typ prickiga toppar och jordgubbar och en rosett på ringfingret


Prickiga



Dom naglarna hade jag när jag åkte till London

Nya kategorin "Nails"

Jag har en ny kategori som heter Nails som jsg tänkte lägga alla mina nageldesigner i men eftersom jag inte orkar kolla igenom alla inlägg jag har så tänkte jag göra ett inlägg med alla bilder i istället.







































Det var alla som jag har laddat upp på bloggen förut men nu ska jag kolla datorn om jag har något mer.

Hej!

Idag när jag var på ica maxi köpte jag 4 saker:


Myrr-olja och nagelbands-creme 25 kr styck


Fondationborste 35 kr


Mineral-fondation 149 kr

Fast jag kommer nog inte ha den i hela ansiktet (gillar inte det) utan kommer mest täcka finnar med den. 
Min pappa har sjukt konstig humor så när jag la den i vagnen sa han " Va? Ska du börja med bredspackel nu?" (För er som inte vet vad bredspackel är så googla)

Jag dör!!!!!

Asså jag tror jag dör det e så varmt!!! sov bara 4 timmar inatt för det var för varmt somnade 3 och vaknade 7 -.- då la jag mig på golvet framför fläkten och kolla på tv. Idag kommer David och Diana på fika och ska prata om bröllopet. Vi ska också handla på ica maxi (när vi nu ska hinna det). Så hejdå!!

DIY!! - Do It Yourself = Gör det själv

Jag hade lite kläder som jag inte gillade så klippte lite i dom så här blev det:

FÖRE:

Gillade inte att den va tajt i halsen.


EFTER:

Så jag klippte den mer uringad



FÖRE:

En ganska fin tunika men jag tyckte den va för lång


ETFER:

Så jag klippte den till en t-shirt.

ZIPERALL!!!!!



Fast jätte dålig bild men jag tänkte ta bild när jag har på mig den men det är så varmt så kan ej göra det nu men kanske gör det ikväll eller någon dag när det regnar. Sjukt mysig iallafall!

Böcker

Böckerna jag köpte:


Den handlar typ om 2 tvillingar som ska fylla 14 men så dör den ena i en bilolycka så berättar den andra om sitt liv hur hon fick det när hennes syrra dog (Den kommer på bio i augusti)


Typ en dagbok och fortsättningen på beskännerlser om killar, kyssar och katter


Typ en tjej som va med i en bilolycka och hela hennes familj dog och hon blev bara skadad men så vet hon inte om hon ska välja och dö eller stanna kvar ensam.


Shopping!

Varning för mycket saker!

Det är en bläckpenna som ser ut som en färgtub. ca 26 kr

Post-it lappar med instruktioner hur man viker saker. ca 20 kr

En bläckpenna. 

En penvässare och ett sudd! 

Linne. ca 140 kr
T-shirt. ca 70 kr

T-shirt. ca 90 kr

Väska (till bröllopet) ca 70 kr

Hårblomma (till bröllopet) ca 90 kr


Tjocktröja. ca 90 kr


Skor (till bröllopet) ca 150 kr


Ballerina skor som man kan vika ihop. ca 200 kr (jag visar hur dom funkar senare)


Godis!


Mini choklad kakor


Parfym


Nagellacksremover.




Nagellack ca 500 tillsammans


Glee program


Glee tröja (två stycken en till mig och en till Nora) ca 200 kr styck


Piano-notbok med musikal låtar ca 30 kr (på rea)


Piano-notbok med poplåtar tex lady gaga ca 30 kr (på rea)


T-shirt ca 200 kr


Gitarr örhängen ca 80 kr


T-shirt ca 100 kr


Väska ca 60 kr (på en marknad typ fake väskor)


Dirty dancing linne ca 100 kr (det står "Nobody puts baby in a corner")

Jag tror det var allt! Men imorgon kommer bild på min Ziperall och mina böcker.

Hej

Nu har jag packat upp allt, ätit middag och laddat över bilderna. Jag ska snart göra shopping inlägget men sålänge får ni nöja er med en bild från aquarium sea life. (jag har skit många bilder där ifrån som ni får någon annan dag)


PINGVINER!!!
Dom va skit söta när dom hoppa i vattnet och så var det en som typ inte vågade så hans kompisar putta i honom :(

Hej


Nu sitter jag i bilen och vi är på väg hem! Jag har inte bloggar så mycket för vi har inte haft så mycket internet på hotellen vi hade nästan bara i London fast i Tyskland fanns det också fast det tog typ 5 min att ladda en sida. Så orkade inte vänta. Snart ska vi stanna och äta lunch. Men jag bloggar nog imorgon och visar allt jag har köpt (oj det kommer bli långt för kanske möjligtvis har jag shoppat lite för mycket) men jag har fotat allt förutom en parfym så jag behöver bara lägga in bilderna i datan. Det har varit en väldigt bra resa om man bortser från allt tråkigt bilåkande och köer. När vi åkte från tyskland till danmark så skulle det ta 6 timmar men tog 10 pga köer inte så kul. Och när vi var i Tyskland på väg till London så åskade det jätte mycket och jag jag e jätte rädd för åska och blixten slog ner typ 10 meter från oss fast vi satt i bilen. Gud vad jag längtar tills vi kommer hem för vet ni vad?? Min ziperall ligger på posten och väntar på mig!!!!! Vi ska hämta den imorgon! Sen har jag lite böcker som har kommit på posten som jag beställde till resan men dom hann inte komma :( jag shoppade lite igår i Köpenhamn som jag kan berätta om. Jag köpte ett par skor till bröllopet och en väska (dom e samma färg), en tjocktröja och en blomma som man har i håret (också till bröllopet). Och på båten till danmark köpte jag ett par ballerina skor som man ska ha i väska om man får skoskav för man typ viker ihop dom + lite godis. När jag visar saker imorgon så kanske jag inte kan skriva pris på allt men om jag kommer ihåg ska jag skriva det och sen har jag ju inte köpt i svenska kronor så då kommer jag skriva ca och sen priset. Men nu ska jag sova lite hejdå!

Kommer hem

Idag åker vi hem så jag kanske kan blogga när jag sitter i bilen och är i sverige för då kostar ju inte internet så mycket. Jag hoppas att resan har varit bäst och att jag har massa nya fina saker.

T-I-D-S-I-N-S-T-Ä-L-L-T

Danmark - Köpenhamn

Idag åker vi till Köpenhamn och ska bo här i 2 dagar. Hoppas jag köper fina saker här också.

T-I-D-S-I-N-S-T-Ä-L-L-T

Tyskland

Idag åker vi till tyskland och bor i Münster.

T-I-D-S-I-N-S-T-Ä-L-L-T

Frankrike

Åh nej! Idag åker vi hem från London! Jag hoppas jag har köpte massor av fina saker. Vi åker tillbaka med tåg till Dover båt till Calais och bil till Lille.
T-I-D-S-I-N-S-T-Ä-L-L-T

Hej från London!

Nu sitter jag och kollar på tv och äter jordgubbar och marsmallows. Det e mumsigt. Idag har vi shoppat jag har köpt nagellackssaker. Sen var vi på glee! Det ägde, men våra platser va jätte högt upp och mamma e höjdrädd så vi fick byta till andra platser längre ner och dom ägde! Fast va jätte svårt att fota så bilderna blev inte så bra. Jag köpte en glee tröja till mig och en till Nora och så köpte jag ett program. Men nu ska jag fortsätta hej då och ses senare.
// från en lycklig Ida i London

RSS 2.0